Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

MHI kodunu PTT'den takip edemezsin. Bunu bayapı bir konuşmuştuk önceki sayfalarda, bu yüzden de soğuduk Zavvi'den.
    Gümrüğe takılırsa, şöyle oluyor: Adresine PTT'den postacı gelip kağıt bırakıyor. Takipsiz postanız gümrüğe takılmıştır diye.
    O şekilde haberin olur merak etme.

teşekkür ederim hocam bilgilendirme için evet ilk sayfaları okudum hocam sadece eski postlar oldugundan dolayı tekrar sormak ihtiyacı duydum belki bir gelişme olmuştur diye.

Son olarak bu courier MHI diyor royal mail değil mi kurye?

MHI özel şirket mi fedex falan gibi ise yandık gerçekten : /
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

MHI kodunu PTT'den takip edemezsin. Bunu bayapı bir konuşmuştuk önceki sayfalarda, bu yüzden de soğuduk Zavvi'den.
    Gümrüğe takılırsa, şöyle oluyor: Adresine PTT'den postacı gelip kağıt bırakıyor. Takipsiz postanız gümrüğe takılmıştır diye.
    O şekilde haberin olur merak etme.

teşekkür ederim hocam bilgilendirme için evet ilk sayfaları okudum hocam sadece eski postlar oldugundan dolayı tekrar sormak ihtiyacı duydum belki bir gelişme olmuştur diye.

Son olarak bu courier MHI diyor royal mail değil mi kurye?

MHI özel şirket mi fedex falan gibi ise yandık gerçekten : /

Bilemiyorum, emin değilim ama MHI öyle Fedex gibi bir şirket değil galiba. Tam emin değilim.

• 8 pound gönderi ücreti alıp da takipli diye MHI koduyla göndermeleri saçmalık...

MHI koduyla Türkiye girip girmediğini anlamanın imkanı yok. En fazla gönderildiği ülkeden çıkışını görürler.

Zaten girdiğini görseler bile bu alıcıya teslim edildiği anlamına gelmez ki TR'de kaybolan paketlerin %90'ı PTT personellerinden kaynaklandığı için takipli diye gönderdikleri MHI kodlu paketler de yine aynı oranda kaybolacaktır.

Ayrıca, yılbaşından önce bedava gönderi yaptıklarında yine MHI koduyla gönderiyolardı. Şimdi sırf alışveriş yapmayalım diye koydular bu ücreti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

8 pound gönderi ücreti alıp da takipli diye MHI koduyla göndermeleri saçmalık...

MHI koduyla Türkiye girip girmediğini anlamanın imkanı yok. En fazla gönderildiği ülkeden çıkışını görürler.

Zaten girdiğini görseler bile bu alıcıya teslim edildiği anlamına gelmez ki TR'de kaybolan paketlerin %90'ı PTT personellerinden kaynaklandığı için takipli diye gönderdikleri MHI kodlu paketler de yine aynı oranda kaybolacaktır.

Ayrıca, yılbaşından önce bedava gönderi yaptıklarında yine MHI koduyla gönderiyolardı. Şimdi sırf alışveriş yapmayalım diye koydular bu ücreti...

TR'de kaybolan postaların %90'ı PTT personalinden kaynaklanmıyor. Bu şekilde bir yorum bence doğru değil.
    Kaybolmaların çoğu posta kodu girmemekten, yanlış girmekten veya bilmemekten kaynaklanıyor.
    İsim ve adreste Türkçe karakter kullanmayın diye 100 kez söylenmesine rağmen kullanıldığı için kaynaklanıyor.
    Bir de paketleri gelmesine rağmen gelmedi diyerek para talep eden üçkağıtçılar yüzünden kaynaklanıyor.
    Bu ücreti koymalarının sebebi, mümkün olduğunca alışveriş yapmak isteyen insanı caydırmak oldu. Başarılı da oldular.
    Zannetmiyorum Türkiye'den alışverişin kesilmesi Zavvi'nin çok da umrunda. Adamlar zaten Avrupa'dan yapılan
    alışverişlerle yeterince kazanıyorlar.
    Bu ülkedeki insanlar akıllanmadıkça, ismini adresini nasıl yazması gerektiğini öğrenmedikçe, üçkağıtçılar bitmedikçe
    böyle teker teker kaybolur işte tüm siteler.
    Yoksa ben PTT'nin bu sorunlardan sonra geldiğini düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

8 pound gönderi ücreti alıp da takipli diye MHI koduyla göndermeleri saçmalık...

TR'de kaybolan postaların %90'ı PTT personalinden kaynaklanmıyor. Bu şekilde bir yorum bence doğru değil.
    Kaybolmaların çoğu posta kodu girmemekten, yanlış girmekten veya bilmemekten kaynaklanıyor.
    İsim ve adreste Türkçe karakter kullanmayın diye 100 kez söylenmesine rağmen kullanıldığı için kaynaklanıyor.
    Bir de paketleri gelmesine rağmen gelmedi diyerek para talep eden üçkağıtçılar yüzünden kaynaklanıyor.
    Bu ücreti koymalarının sebebi, mümkün olduğunca alışveriş yapmak isteyen insanı caydırmak oldu. Başarılı da oldular.
    Zannetmiyorum Türkiye'den alışverişin kesilmesi Zavvi'nin çok da umrunda. Adamlar zaten Avrupa'dan yapılan
    alışverişlerle yeterince kazanıyorlar.
    Bu ülkedeki insanlar akıllanmadıkça, ismini adresini nasıl yazması gerektiğini öğrenmedikçe, üçkağıtçılar bitmedikçe
    böyle teker teker kaybolur işte tüm siteler.
    Yoksa ben PTT'nin bu sorunlardan sonra geldiğini düşünüyorum.

Adres kismina cok fazla katilmiyorum kaybolan postalarim sonucundaki diyaloglarim nedeniyle bunu tecrubeyle yaziyorum.yaklasik 10 senedir 3/4 postam kaybolmustur.
    Cok iyi bir oran aslinda.bu kaybolan postalarin pttnin bu yükü kaldiramadigindan kaynaklandigini dusunuyorum adam gibi bir altyapilari yok dogru duzgin kayit sistemleri yok kaybolan postam var diyorsun hicbir sekilde bulamiyor.ucmadi ya posta mutlaka bulabilecegi bir yol vardir.sistemin bu zayifligini bilen bir postaci da ucurur o postayi.uzerinde takip kodu yoksa is zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim mahalleye bakan postacımız 2 yıl boyunca aynı kişiydi ve bu dönemde 1 paketim bile kaybolmadı. (toplamda 90-100 civarında alışverişim oldu o dönem)

Ne zaman ki geçen sene PTT postacıyı değiştirdi ve taşeron dağıtıcılar çalışmaya başladı; 6 ay boyunca 15-20 paketin tamamı kayboldu, bi tanesi bile gelmedi.

PTT'ye şikayet üstüne şikayet yolladım ve 3 ay boyunca adıma gelen paketleri kayıt altına aldılar ve ne hikmetse kayıt altına alınınca kayıplar sona erdi...

Bu durumda ne düşünmem lazım, tabii ki PTT dağıtıcılarından şüphelenirim...

Şuan aldıkları posta ücretinin, paketleri gelmesine rağmen gelmedi diyerek para talep eden üçkağıtçıları caydıracağını sanmıyorum çünkü MHI kodlu paketler PTT'ye göre adi posta statüsünde, imza karşılığı teslim edilmiyor.

Kötü niyetli kimseler, MHI takip kodlu postaların teslim edildiği kanıtlanamayacağı için yine Paypal'a dispute açıp paralarını geri alabilir (eBay'da satış yapıyorum ve bu olay bikaç defa başıma geldi, karşı ülkenin postanesi paketin teslim edildiğini göstermezse Paypal her zaman alıcıyı haklı bulur.)

Birilerinin bu Zavvi'ye kayıtlı postanın ne demek olduğunu öğretmesi lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 15 Ağustos 2013; 0:04:08 >

• sendit.com'da kargo ücreti :

1 oyunda 2.7 pound
    2 oyunda 3.16 pound
    3 oyunda 3.62 pound
    4 oyunda 4.22 pound
    5 oyunda 4.82 pound

sendit el değiştirdiği için artık the hut grubu ile alakası yok ve TR'ye gönderiyor, ayrıca royal mail airmail (takipsiz) ile gönderiyorlar. almak isteyenler için iyi bir seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

sendit.com'da kargo ücreti :

1 oyunda 2.7 pound
    2 oyunda 3.16 pound
    3 oyunda 3.62 pound
    4 oyunda 4.22 pound
    5 oyunda 4.82 pound

sendit el değiştirdiği için artık the hut grubu ile alakası yok ve TR'ye gönderiyor, ayrıca royal mail airmail (takipsiz) ile gönderiyorlar. almak isteyenler için iyi bir seçenek.

El degistirmeden once fiyatlar iyiydi simdi noldu bakamadim ama eskisi gibi fiyat koyarsa gayet uygun gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

sendit.com'da kargo ücreti :

1 oyunda 2.7 pound
    2 oyunda 3.16 pound
    3 oyunda 3.62 pound
    4 oyunda 4.22 pound
    5 oyunda 4.82 pound

Hocam posta ücreti iyi, ama fiyatlar uçmuş maalesef.
  • kaybolan postalar konusunda çok dertliyim bende. eskiden hepsi adam akıllı 1-2 haftada gelirdi. sonradan ay sürmeye başladı ses etmedim. en son 2,5 ay olduğunda para iadesi istemiştim ettiler... ha oyun 2 hafta sonra geldi. ne yapacağımı şaşırmıştım.

zavvi benim gibiler yüzünden getirdi o yüksek kargo parasını. ha hala yanlış iş yapıyorlar orası ayrı. de ki arkadaş dhl ile yolluyorum sana bu da uluslararası takip kodu. royal mail nedir abi...
  • herospower kullanıcısına yanıt
    Royal Mail'da da takip kodu var zaten. Shopto iki seçenek sunuyor.
  • mrhaba zavviciler
    uzun zamandır girmiyordum bugun bakayım dedim zavviye gta 5 koydum sepet 8 gbp kargo dedi sonra cod ghosts hardened pc koydum ikisi birlikte 120 gbp yaptı ama kargo parasını çıkardı
    şimdi bu fiyat aklıma yattı ama kargo parası niye 0 oldu onu anlamadım acaba göndermiyoruz manasında sıfır mı? ama öyle olsa ödeme seçenği kapalı olurdu diye düşündüm ödeme yapabiliyordum
    son zamanlarda oyun almış arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • Ben daha dün aldım , GTA V ön sipariş verdim sadece , kargo parası istedi. Deneyeyim dedim, yanına Tomb Raider, Skyrim ve Far Cry 3 ' ü koydum kargo parası da 0 oldu. Belki de belli bir miktar parayı(£50) geçince kargo ücreti almıyorrdur.
  • Şu anda ben de denedim.
    Arkadaşlar alt limit £75 poundmuş. £75 ve üzerinde posta ücreti alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

mrhaba zavviciler
    uzun zamandır girmiyordum bugun bakayım dedim zavviye gta 5 koydum sepet 8 gbp kargo dedi sonra cod ghosts hardened pc koydum ikisi birlikte 120 gbp yaptı ama kargo parasını çıkardı
    şimdi bu fiyat aklıma yattı ama kargo parası niye 0 oldu onu anlamadım acaba göndermiyoruz manasında sıfır mı? ama öyle olsa ödeme seçenği kapalı olurdu diye düşündüm ödeme yapabiliyordum
    son zamanlarda oyun almış arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

2-3 hafta önce kulaklık almıştım hocam, hala ulaşmadı elime. Türkiyeye gireli 2 hafta oldu gözüküyor ama kulaklık ortada yok, elden bişey gelmiyor. kargo takip edilemiyor zavviye bulaşmayın derim, ben 1 kere alışveriş yaptım o da ulaşmadı elime

Edit:Şimdi tekrar baktım, pttnin sitesinden olmasa da zavvi'den takip edilebiliyormuş. Bayram dolayısıyla gecikmiş, dün gelip evde bulamamışlar beni. Takipte sıkıntı yok hocam, önceki lafımı düzelteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiséAgainst -- 28 Ağustos 2013; 16:40:28 >

• bakalım gta nın yanına bişeyler ekleyip kargo parasını egale ederek bende aldım
    umarım kazasız belasız ulaşır elime
  • indirim kodu olan var mı arkadaşlar ??
  • RiséAgainst kullanıcısına yanıt
    Zavvi'nin sitesinden Türkiye'deki durumunu da takip edebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

Hayır, takip edemiyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

Hayır, takip edemiyorsunuz.

Shopto'dan takipsiz mi almak mantıklı yoksa zavvi mi? Aynı fiyat

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.