Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Sendit, Zavvi ve thehut hiç haber vermeden, durduk yere hesaplarımı silmiş. Uzun süredir alışveriş yapmadığım için hiç üzülmedim.

Sendit hepimizinkini silmişti, sanırım el değiştirmiş. Zavvi ve The Hut neden böyle yaptı anlamadım. Çok ilginç.
    Benim hesabım duruyor, en son Kasım sonunda alışveriş yapmıştım.
    Zaten artık pek kimsenin alışveriş yaptıklarını düşünmüyorum. Abarttılar posta ücretini, kendileri de görmüştür.
  • Bayadır thehuttan alısverıs yapmıyorum arkadaşlar sıze ıkı sorum olacaktı ?

1; FREE UK Delivery yazan oyunlarda kargo kaç para,oyun £13.98 yazıyor çevirince 41 tl gibi bi fiyat yapıyor kargoyla kaça patlar?
    2-Bazı oyunlar 2 for yazıyor ne anlama geliyor ?

Edit: Son olarakda en fazla kaç oyun getırtebılıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MA11 -- 22 Haziran 2013; 19:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MA11

Bayadır thehuttan alısverıs yapmıyorum arkadaşlar sıze ıkı sorum olacaktı ?

1; FREE UK Delivery yazan oyunlarda kargo kaç para,oyun £13.98 yazıyor çevirince 41 tl gibi bi fiyat yapıyor kargoyla kaça patlar?
    2-Bazı oyunlar 2 for yazıyor ne anlama geliyor ?

Edit: Son olarakda en fazla kaç oyun getırtebılıyoruz ?

Kargo ile gelmiyor posta ile geliyor. Ücret: 7.99 pound.
    2 for 28 yazar mesela: o listede olan oyunlardan iki tane alırsan toplam 28 pound ödersin demek oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Zavvi %10 indirim kodu
    İsteyen mesaj atsın
  • Arkadaşlar Zavviden GTA V almayı düşünüyorum.Free UK delivery on all orders diyor ama satın alma sayfasına girince kargo ücreti 0 görünüyor ülke TR secili olduğu halde .
    Kargo olayını soracagım da İletişim mailli bu değil mi customer.relations@zavvi.com gmailden mail atmaya calışıyorum böyle bir mail yok diyor.

link :http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gta-grand-theft-auto-v-5-includes-atomic-blimp-dlc/10569986.html

• Aragonit. kullanıcısına yanıt
    orada adres kısmını doldurmaya başladığında görünecek kargo. yani company name yazan yere bir şey yaz 8 pound görünüyor o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Arkadaşlar Zavviden GTA V almayı düşünüyorum.Free UK delivery on all orders diyor ama satın alma sayfasına girince kargo ücreti 0 görünüyor ülke TR secili olduğu halde .
    Kargo olayını soracagım da İletişim mailli bu değil mi customer.relations@zavvi.com gmailden mail atmaya calışıyorum böyle bir mail yok diyor.

link :http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gta-grand-theft-auto-v-5-includes-atomic-blimp-dlc/10569986.html

Sormana gerek yok ben soyleyeyim sana. Sipariş başına 7.99 pound.
    O mail ile de iletişime geçemezsin. Ancak site üzerinden query açıp sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 18 Temmuz 2013; 17:50:06 >

• Peki Takipli kargo olarak mı gönderiyorlar?
  • Aragonit. kullanıcısına yanıt
    Takipsiz gönderiyorlar.
  • Arkadaşlar zavvi ve thehut da 7.99 kargo parası alıyorlar ama acaba eskisi gibi tüm siparişleri ayrı ayrı mı yolluyorlar yoksa takipli kargo olduğu için bütün siparişi aynı pakette mi yolluyorlar? vermeyi düşündüğüm sipariş 70-80 pound tutacak gibi gümrüğe takılsın istemiyorum bu anlamda tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim
  • konu uykuda resmen

kargo ücreti kalktı mı, bilen var mı?
  • hala 8 pound. türkiye için takipsiz 2 poundluk kargo hakkında mesaj atmıştım onlara ama olumlu düşünmüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

hala 8 pound. türkiye için takipsiz 2 poundluk kargo hakkında mesaj atmıştım onlara ama olumlu düşünmüyorlar

hımm. indirim kodu göndermişler yine. acaba kullansam mı dedim ama bu şartlarda alışveriş mantıksız. tahminice yılbaşı tatiline kadar böyle sürer. sonra yine bi açarlar. şubat başı gibi yine kargo ücretini artırırlar sanırım. neyse Allah'tan alınacak bişey yok
  • 3 oyun sipariş ettim.13 günde ayrı paketlerde geldi.

• indirim kodu olan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Arkadaşlar zavvi ve thehut da 7.99 kargo parası alıyorlar ama acaba eskisi gibi tüm siparişleri ayrı ayrı mı yolluyorlar yoksa takipli kargo olduğu için bütün siparişi aynı pakette mi yolluyorlar? vermeyi düşündüğüm sipariş 70-80 pound tutacak gibi gümrüğe takılsın istemiyorum bu anlamda tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim

ben de 75 poundluk bir sipariş verdim siz sipariş veriniz mi hocam?

MHI koduyla baslayan bır kod gondermısler ,önceki sayfalarda bu kodun takip edilemediği yazıyordu sizde durum nedir?

takipli göndermiyorlarsa neden 8 pound alıyorlar hem takipli yazıyorlar anlamadım,resmen soygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 14 Ağustos 2013; 13:56:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Arkadaşlar zavvi ve thehut da 7.99 kargo parası alıyorlar ama acaba eskisi gibi tüm siparişleri ayrı ayrı mı yolluyorlar yoksa takipli kargo olduğu için bütün siparişi aynı pakette mi yolluyorlar? vermeyi düşündüğüm sipariş 70-80 pound tutacak gibi gümrüğe takılsın istemiyorum bu anlamda tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim

MHI koduyla baslayan bır kod gondermısler ,önceki sayfalarda bu kodun takip edilemediği yazıyordu sizde durum nedir?

takipli göndermiyorlarsa neden 8 pound alıyorlar hem takipli yazıyorlar anlamadım,resmen soygun

Yok hocam sıkıntı olabileceği düşüncesi ile vazgeçmiştim

• quote:

quote:

Kendilerince oyunun Türkiye ye girip girmediğini kontrol ediyorlar.
    Bu ülkedeki üçkağıtçılar yüzünden böyle bir uygulamaya gitmiş olabilirler.
    7.99 için birkaç hafta önce mesaj atmıştım. Değiştirmeyi şu an için düşünmediklerini söylediler. Bu şekilde göndereceklermiş.
    Bakalım noel zamanı ne yapacaklar. Eger ozamanda standart shipping vermezlerse, ozaman zavvi Türkiye'deki kayıplarla uğraşmaktan bıkmıştır diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

quote:

Kendilerince oyunun Türkiye ye girip girmediğini kontrol ediyorlar.
    Bu ülkedeki üçkağıtçılar yüzünden böyle bir uygulamaya gitmiş olabilirler.
    7.99 için birkaç hafta önce mesaj atmıştım. Değiştirmeyi şu an için düşünmediklerini söylediler. Bu şekilde göndereceklermiş.
    Bakalım noel zamanı ne yapacaklar. Eger ozamanda standart shipping vermezlerse, ozaman zavvi Türkiye'deki kayıplarla uğraşmaktan bıkmıştır diyebiliriz.

anladım hocam peki ptt yoluyla takip etmenin hiçbir yolu yok o zaman MHI koduyla,

açıkçası bunu Türkiye içinde takip edemezsem vay halime kargom 75 pound ve gümrüğe takılırsa takip edip ücretini ödemem gerekir ki nerden bulacağım kargoyu da bana bildirecekler de ücretini ödeyeceğim çok zor işler

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    MHI kodunu PTT'den takip edemezsin. Bunu bayapı bir konuşmuştuk önceki sayfalarda, bu yüzden de soğuduk Zavvi'den.
    Gümrüğe takılırsa, şöyle oluyor: Adresine PTT'den postacı gelip kağıt bırakıyor. Takipsiz postanız gümrüğe takılmıştır diye.
    O şekilde haberin olur merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.