Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mystery Discount - Save up to 20% on your next order. (%5-%20 arasında indirim kodu)

3675-D6C8-4854

Hayrını görün
  • 75 euroyu biraz geçti, yeni de mariodan sipariş verdim bakıcaz artık, şansımıza :)
  • takip no gönderdiler, 5 oyun aldım bir de hediye verdiler toplamda 6 parça mal için 4 adet takip no verdiler. ama türkiyeye giriş yaptı mı yapmadı mı hala birşey yazmıyor. birinde 15inde en son açıklama yapıldı, diğer kodlarda 16sında, gideceği yere doğru dağıtıma çıktı diyor. biraz trişka açıkcası , mariodan oyun aldım adamlar uçak ne zaman kalkacak ne zaman ülkeye giriş yaptı hepsi yazıyordu. ayrıca ülkemize giriş yaptıktan sonra da turkey'i seçip pttnin sayfadan takip ediyorduk. neyse bekleyelim görelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcandy1

takip no gönderdiler, 5 oyun aldım bir de hediye verdiler toplamda 6 parça mal için 4 adet takip no verdiler. ama türkiyeye giriş yaptı mı yapmadı mı hala birşey yazmıyor. birinde 15inde en son açıklama yapıldı, diğer kodlarda 16sında, gideceği yere doğru dağıtıma çıktı diyor. biraz trişka açıkcası , mariodan oyun aldım adamlar uçak ne zaman kalkacak ne zaman ülkeye giriş yaptı hepsi yazıyordu. ayrıca ülkemize giriş yaptıktan sonra da turkey'i seçip pttnin sayfadan takip ediyorduk. neyse bekleyelim görelim :)

thehutdaki tracking numarası bi garip bende anlamadım kendilerine has heralde pttden fln bakılmıyo sadece kendi sitesinden bakılabiliyo. bu arada 1den fazla tracking verildigine gore ayrı ayrı gonderilmiş ii olmuş bu.
  • valla ülkeye girdi mi girdiyse nerden,nasıl takip edicez bunu da bilmiyorum.bu hafta sonunu bekleyelim de pazartesi sorariz bakalim ne ayaksınız siz diye :D

az önce tekrar baktım , şu açıklama düşülmüş.

Thu 18/04/2013 15:48: Parcel is handled (BE)
    Thu 18/04/2013 16:01: Item is ready for transport (BE)

burdaki BE ne ayak acaba merak ettim, oyunları belçika üzerinden mi yolluyorlar yoksa bilmediğimiz başka bir manası mı var acaba -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcandy1 -- 18 Nisan 2013; 18:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freegamezone

daha önce de takipli kargoya geçmiş, ülkemize takipsiz kargoyu bırakmıştı. ama gönderdiği takip nolar da takip edilemiyordu şuan durum nedir, bilen var mı?

2 gun once 4 adet nintendo 3ds oyunu siparisim elime ulasti. Zavviden siparis vermistim. Paket Belcika uzerinden gonderilmis ve verilen tracking no ile kendi sitesinden Turkiye ici de dahil takip edebildim. Acikcasi beklemiyordum bunu ama Turkiye ici takip kisitliydi. Sadece gumrukte kabul edildi, dagitima cikti olarak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu güzel haber. daha önce takip no ile alışveriş yapmıştım. fakat kargonun sadece ingilteredeki hareketi takip edilebiliyordu. indirim kodunu değerlendireyim

bu arada siteye baktım da fiyatlar gaz. biraz beklemek en mantıklısı
  • Türkiye içi takip edilebiliyorsa, ancak en az 5 oyun alınca posta ücreti amorti ediliyor. Bunun içinde beklemek lazım çünkü zaten bir çok oyun fiyatı uçmuş durumda. Yine de fena değil. Umarım bir ara yine standard ücrete dönerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcandy1

valla ülkeye girdi mi girdiyse nerden,nasıl takip edicez bunu da bilmiyorum.bu hafta sonunu bekleyelim de pazartesi sorariz bakalim ne ayaksınız siz diye :D

az önce tekrar baktım , şu açıklama düşülmüş.

Thu 18/04/2013 15:48: Parcel is handled (BE)
    Thu 18/04/2013 16:01: Item is ready for transport (BE)

burdaki BE ne ayak acaba merak ettim, oyunları belçika üzerinden mi yolluyorlar yoksa bilmediğimiz başka bir manası mı var acaba -_-

evet belçikadan:D
  • Indirim kodu olan varsa hayra gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34rap1905

Indirim kodu olan varsa hayra gecer

Birkaç mesaj yukarıda verdim ama kullanıldı mı bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Kullanilmis malesef.
  • quote:

quote:

quote:

Kullanilmis malesef.

şu kodları kullanan arkadaşlar, özellikle forum üyeleri, "kod"u paylaşan arkadaşa ufak bir teşekkürü çok görmemeli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

quote:

quote:

quote:

Kullanilmis malesef.

şu kodları kullanan arkadaşlar, özellikle forum üyeleri, "kod"u paylaşan arkadaşa ufak bir teşekkürü çok görmemeli .

Ben kodları forum üyelerinden önce, foruma üye olmayanların kullandığını düşünüyorum. Çünkü açıkça herkes görebiliyor. Bu yüzden elinde kod olanın direk yazmak yerine haber verip, ilk PM atana vermesi daha faydalı olur forum içi yardımlaşma maksadında.

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

quote:

quote:

quote:

Kullanilmis malesef.

Ben kodları forum üyelerinden önce, foruma üye olmayanların kullandığını düşünüyorum. Çünkü açıkça herkes görebiliyor. Bu yüzden elinde kod olanın direk yazmak yerine haber verip, ilk PM atana vermesi daha faydalı olur forum içi yardımlaşma maksadında.

Aynen katiliyorum forumdaki arkadaslarla paylasim daha mantikli.

• sipariş verdiğim 5 oyundan 2si bugun elime ulasti ama nasil ulasti. sansa bala. takipli kargo ile aldık ama postacı gitmis alt sokakta bi eve birakmis kapinin altindan. sonra o adamda markete goturmus sen taniyormusun diye. amcam alisveris yaparken ona sormus soyisimden dolayi sen bunu taniyomusun diye.

bu siteden daha once takipli kargo ile alan var mi? postaci kapiya kadar getirip kimlik gorup imza karsiligi mi teslim ediyor paketi? bizim anten postaci boyle yapmamis. dedigim gibi sansa bala elime gecti 2 tanesi, bakalim diger 3 tanesi ne olacak.

onceki sayfalarda takipsiz kargonun sahtekarlik yapanlar yuzunden kalkmis olabilecegi konusuluyordu takip ediyordum. muhakkak sahtekarlik yapan da vardir ama ben postacilarin da buyuk sucu oldugunu dusunuyorum.
  • Elimde %10 Zavvi indirim kodu var.

İsteyen PM atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 29 Nisan 2013; 8:04:15 >
  • Hocam kodunu yolladım.

Bu arada ne zaman sepetime 2-3 oyun atarsam ve ödemeden tutarsam 2-3 gün, o zaman zavvi indirim kodu yolluyor

Deneyin belki rastlantı değildir, bu şekilde kod gönderiyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 29 Nisan 2013; 18:48:39 >
  • quote:

Hocam kodunu yolladım.

Bu arada ne zaman sepetime 2-3 oyun atarsam ve ödemeden tutarsam 2-3 gün, o zaman zavvi indirim kodu yolluyor

Aynen hocam
    Tecrübeye sabittir tarafımdan:))))))
    Bir de ben bir sipariş verdim daha sonra benim isteğiyle iptal edildiği gibi bir yazı geldi ki, daha önce de aynısı hem zavvi de hem de the hut da başıma geldi. Ek olarak üyeliğimi de iptal ettiler.
  • quote:

Hocam kodunu yolladım.

Tesekkur ederim arkadasim galiba aboneligi silmisim o yuzden bana kod gelmiyor. Bilgi icin sagol.
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.