Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
201.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 oyun siparişi verdim bugun 5. oyun da elime ulaştı. oyunların ikisi belçika üzerinden biri de isviçre üzerinden gelmiş. iki takip kodu verdiler birisi takip edilemiyordu doğru düzgün. tek sıkıntılı nokta takipli kargo/posta olmasına rağmen oyunların ikisini postacının başka adrese bırakması ve bir oyunu da kapının altına öylece sıkıştırıp gitmesi. diğer iki oyun için de arabayla gelen ptt görevlisi 4 lira damga vergisi mi ne bişeyler sayıkladı verdim bende.
  • sendit el değiştirmiş. hesabı olanlar, eski hesaplarına ulaşabiliyor mu?
  • Acaba elinde indirim kodu bulunan bir arkadaş var mı çok minnettar kalırım.
  • Birde bu zavvideki uncharted 3 goty de türkçe dublaj ve altyazı desteği varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaemre

Birde bu zavvideki uncharted 3 goty de türkçe dublaj ve altyazı desteği varmıdır acaba?

Uğraşma. Kadıköy'de 40TL'ye satılıyor UC3 GOTY Türkçe dublaj/altyazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: musaemre

Birde bu zavvideki uncharted 3 goty de türkçe dublaj ve altyazı desteği varmıdır acaba?

Uğraşma. Kadıköy'de 40TL'ye satılıyor UC3 GOTY Türkçe dublaj/altyazı.

Haklısınız 40 tl ise uğraşmaya gerek yok teşekkürler.
  • Zavvi %10 indirim kodu. İsteyen PM atsın
    Haftada 1 indirim kodu yolluyorlar bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 9 Mayıs 2013; 22:49:32 >
  • zavvi indirim kodu varsa iyi olur pm atılmıyor anlık hata oluştu diye hata veriyor
  • sendit.com the hut group'dan çıkmış galiba, posta ücretini de £2.70 a düşürmüşler.

fiyatlar şuan için çok uygun değil ama oyun almadan önce göz atmakta fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

sendit.com the hut group'dan çıkmış galiba, posta ücretini de £2.70 a düşürmüşler.

fiyatlar şuan için çok uygun değil ama oyun almadan önce göz atmakta fayda var...

eski hesabınızda bir siparişiniz var mıydı? benim gta v önsiparişim vardı. site el değiştirmesine rağmen, eski hesabımın silinmesine rağmen bana özür mesajı gönderiyorlar: siparişinizi en kısa zamanda göndermeye çalışacağız diye. (oyunun açıklanan ilk çıkış tarihi nisandaydı, o zamandan kaldığı için nisanda gönderemediklerinden bahsediyorlar.)
  • Eski hesabımdan iptal edilen siparişler vardı ama şuan hiçbiri sipariş geçmişinde görünmüyor...
  • Evet, sendit'teki benim de eski hesabım silinmiş. Yeni hesap alıp deneme yapacağım.
  • Beyler zavvi veya thehut ta kargo fiyatları ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Beyler zavvi veya thehut ta kargo fiyatları ne kadar acaba?

12.99 pound hocam.
  • quote:

quote:

12.99 pound hocam.

12.99 mu,shopto daha mantıklı o zaman ben shopto pahalıdır diye zavvi dusunuyormdum
    tesekkurler
  • quote:

quote:

quote:

12.99 pound hocam.

12.99 mu,shopto daha mantıklı o zaman ben shopto pahalıdır diye zavvi dusunuyormdum
    tesekkurler

Shopto daha avantajlı oluyor eğer 1-2 oyun alacaksanız. 5 oyun alacaksanız Zavvi çünkü tek fiyat posta ücreti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

12.99 pound hocam.

tesekkurler

Shopto daha avantajlı oluyor eğer 1-2 oyun alacaksanız. 5 oyun alacaksanız Zavvi çünkü tek fiyat posta ücreti.

Sagol bilgi icin

• Yine %10 indirim kodu.

İsteyen PM
  • Posta ücreti £12.99'dan £7.99'a düşmüş.

Siparişiniz 2kg altındaysa Standard Delivery seçin diyor, ama seçeneklerde yok yine heralde Türkiye için.
  • quote:

Posta ücreti £12.99'dan £7.99'a düşmüş.

Siparişiniz 2kg altındaysa Standard Delivery seçin diyor, ama seçeneklerde yok yine heralde Türkiye için.

zavvi yavas yavas imana geliyor 4 oyun ve uzeri alindiginda 8 paund kargo ucreti hic de pahali degil bence. Gonul ister ki ucretsiz olsun ama bu da iyidir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.