Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnm pes icin bankadan para cekilmis ve oyun yollanmis :))
  • hmm teşekkürler arkadaşlar...

ben az daha bekleyeyim olmadı diğer karttan vereyim siparişi bunu iptal edip zira akşama kalmaz heralde ürün depoda :)
  • konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, aslında bu konuda biraz tetikte olmak lazım, zira yılbaşı yaklaştıkça bu şekilde indirimlerin daha da olacağını düşünüyorum ben.

edit; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 14 Aralık 2009; 14:47:35 >
  • Arkadaşlar pes'ler yolda.

Batman Asylum'u yola çıkan var mı?
  • arkadaşlar bende dün gece pes 2010 siperişi verdim ama bankadan para çekilip çekilmediğini oyunun yollanıp yollanmadığını nasıl anlıyacağım nerde ve ne yazması gerekiyor lütfen yardım
  • bende pes2010 ve borderlands vericem birazdan.. kredi kartımın internet şbesi şifresini bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

arkadaşlar bende dün gece pes 2010 siperişi verdim ama bankadan para çekilip çekilmediğini oyunun yollanıp yollanmadığını nasıl anlıyacağım nerde ve ne yazması gerekiyor lütfen yardım

Dostum mailine bakarsan yolladıklarına dair bilgi veriyorlar, veya karttan işlemlere bak para cekıldıyse dispatch edilmiştir.

Nacizhane 2 Smackdown 2 tanede PES aldık hayırlısı olsun..
    1 saat oncede bankadan aradılar zavvi.com adlı siteden harcamanız gozukuyor bilginiz dahılınde mı diye...
  • Arkadaşlar oyunu Gift yani hediye olarak mı sipariş veriyoruz? Gümrükte bir sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzer

Arkadaşlar oyunu Gift yani hediye olarak mı sipariş veriyoruz? Gümrükte bir sıkıntı olur mu?

İster gifti işaretle ister işaretleme dostum, sonucta muaf olucagı ıcın gift falan o kdrda onemlı değil.
  • şimdi banka ile konuştum ama benim kartımdan £ olarak tahsilat yapamıyormuş herhangi bir yer. sadece dolar veya avro olarak tahsilat yapabiliyorlarmış, bu site alacağını bu iki birimden birine çevirip yapmaya kalkar mı acaba yoksa provizyon vermediği için iptal mi eder siparişi acaba, bu arada sipariş despatched olmuş ama kredi kartindan herhangi bir tahsilat görünmüyor, şimdi banka ile görüştüm :S bir fikri olan arkadaş var mı acaba
  • 2 oyunda ben aldım bekleyecez bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphinx71

şimdi banka ile konuştum ama benim kartımdan £ olarak tahsilat yapamıyormuş herhangi bir yer. sadece dolar veya avro olarak tahsilat yapabiliyorlarmış, bu site alacağını bu iki birimden birine çevirip yapmaya kalkar mı acaba yoksa provizyon vermediği için iptal mi eder siparişi acaba, bu arada sipariş despatched olmuş ama kredi kartindan herhangi bir tahsilat görünmüyor, şimdi banka ile görüştüm :S bir fikri olan arkadaş var mı acaba

dostum cevırme ısını banka yapıyo sıte degıl sen pound olarak alısverıs yaptın bankan onu dolara cevırıcek ve senden oyle tahsıl edıcek yanı sonucta oyun sana 45 tl ye gelıcek sıparısı ıptal etmene falan gerek yok yanı rahat ol zaten dıspatched olmussa oyunu yollamıslar demektır
  • sakgoz istersen başlığa düzenleme yap 45-50 arası diye
    işbankası dediğin gibi 45 kesmiş
    garanti benden 47 kesti

2 tl için bi dengesiz sana pm atıp rahatsız etmesin
  • quote:

şimdi banka ile konuştum ama benim kartımdan £ olarak tahsilat yapamıyormuş herhangi bir yer. sadece dolar veya avro olarak tahsilat yapabiliyorlarmış, bu site alacağını bu iki birimden birine çevirip yapmaya kalkar mı acaba yoksa provizyon vermediği için iptal mi eder siparişi acaba, bu arada sipariş despatched olmuş ama kredi kartindan herhangi bir tahsilat görünmüyor, şimdi banka ile görüştüm :S bir fikri olan arkadaş var mı acaba

kardeşim siteye girdiğin zaman en üst sağ köşede euro seçeneği var ordan değiştirebilirsin ben siperişi verirken euro olarak verdim
    bende sorunumu hala anlayamadım siteye siperişi verdim ama kabul olup olmadığını bankadan para çekilip çekilmediğini anlayamadım resmini çektim siteden bakıverin bizahmet işlem tamamı banka onay vermişmi
     HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!!

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

kardeşim siteye girdiğin zaman en üst sağ köşede euro seçeneği var ordan değiştirebilirsin ben siperişi verirken euro olarak verdim
    bende sorunumu hala anlayamadım siteye siperişi verdim ama kabul olup olmadığını bankadan para çekilip çekilmediğini anlayamadım resmini çektim siteden bakıverin bizahmet işlem tamamı banka onay vermişmi
     HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!!

yaw arkadaslar sakın euroya cevırmeyın para bırımını zarar edersınız pound olarak kalsın banka onu dolara cevırıcek 45-46 tl ye gelıcek eger euro secersenız 52-53 tl lere cıkar odıycegınız rakam kur farkından dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

dostum cevırme ısını banka yapıyo sıte degıl sen pound olarak alısverıs yaptın bankan onu dolara cevırıcek ve senden oyle tahsıl edıcek yanı sonucta oyun sana 45 tl ye gelıcek sıparısı ıptal etmene falan gerek yok yanı rahat ol zaten dıspatched olmussa oyunu yollamıslar demektır

peki kredi kartımdan neden tahsilat görünmüyor dostum..

• artik 80e 90a PES satanlarin içinde patlar sey yani elinde patlar o oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

sakgoz istersen başlığa düzenleme yap 45-50 arası diye
    işbankası dediğin gibi 45 kesmiş
    garanti benden 47 kesti

2 tl için bi dengesiz sana pm atıp rahatsız etmesin

hocam okadar dengesızıde cıkmaz heralde sonucta para benım cebıme gırmıyo 2 tl ıcın kalkıp bana pm atana sadece gülerim
  • sakgoz un günahı ne ki o aradaki farkı o mu alıyo rahatsız etmeyin adamı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: unnamed911

sakgoz un günahı ne ki o aradaki farkı o mu alıyo rahatsız etmeyin adamı ya

adama ortağımısın diyenler çıkmış ya
    bu hayli hayli çıkar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.