siparişi hala yollanmayan arkadaslar sakın ıptal etmeyın er yada gec sıze o fıyattan temın etmek zorunda fırma eger ıptal edersenız bırdaha sıparıs etme sansı tanımaz cunku oyunu stok tukendıgı ıcın
bende gözüken bu, normalde böyle mi gözükmesi lazım ?
sanal kartla almıştım onun da süresi 20.30 da bitiyor...
acaba sanal die çekemedi mi?
sanak kartla alışveriş yapan oldu mu burdan ?
sanal kart olayını bılemıyorum olabılır ama sen yınede sakın ıptal etme en kotu sana odeme alternatıfı gırmenı ıstıycek ozaman sende sanal kart yerıne vısa falan gırersın ama ıptal ettıgın an adamların ekmegıne yag surersın aman ha bu arada pes 2010 stokta kalmamıs arkadaslar benım tavsıyem pes 2010 u alamayan arkadasların smackdown batman borderlands veya flashpoınt gıbı oyunlara yonelmesı neden dersenız en kotu ıhtımalle bu oyunlar yenı oyun oldugundan oyun takası yapan yerlerden pes 2010 la rahatlıkla takas yapabılırler
Stoklar tükendimi
Gece ve sabah erken alanlar ogleden sonra hepsi aynı anda dispatch oldu. Bu saatten sonra alanlarda dispatch olmamıs demekkı yarın yollanıcak zaten orada tahmını yollanma 15 aralık dıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: e.c.i
Stoklar tükendimi
pes bitti
beyler kımse kacmasın aksam saat 10 gıbı sayım yapıcaz unutmayın kım ne aldı bılelım:) bu arada saat farkından dolayı bu kampanya tr saatı ıle 02:00 ye kadar devam edıyo stoklar tukenmeden mıllet yagmalamaya baksın derım ben
Arkadaşlar Batman Arkham Asylum'u despatced olan var mı ?
arkadaşlar pes 2010 sipariş bittimi şuan veremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen yada 2 tane alan varsa satarsa alırım yardımlarınız için çok saolun
adamlar sanırım apışıp kaldı sıparıs sayısından oturu yetıstıremıyo olabılırler aksamkı sayımda toplamda kac oyun aldık cok merak edıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: barbaros_3418
arkadaşlar pes 2010 sipariş bittimi şuan veremiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen yada 2 tane alan varsa satarsa alırım yardımlarınız için çok saolun
hocam pes 2010 bıttı ben senın yerınde olsam smackdown 2010 alır burda oyun takaslayan yerlerden takaslardım hemen hemen heryerde ıkısıde aynı fıyata satılıyo cunku
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
bende gözüken bu, normalde böyle mi gözükmesi lazım ?
sanal kartla almıştım onun da süresi 20.30 da bitiyor...
acaba sanal die çekemedi mi?
sanak kartla alışveriş yapan oldu mu burdan ?
Ben CardFinans sanal kart ile aldim. Once 2 cent cektiler kart gecerli midir diye. 2-3 saat icinde de paketi hazirlayip kalan ucreti cektiler. 50 lira limit koymustum. Sorunsuz tahsilat yaptilar.
anladım saol...
benim sanal karttan öyle bir şey de çekmediler yau geçmişte yazmıyor en azından... bir yerde hata yaptım sanırım hay lanet...
valla bende kendımı zor tutuyorum bıkac oyun ve blu ray alasım varkı anlatamam sıze sımdılık 3 oyun aldım ama aksamın ılerleyen saatlerınde ne olur bılemem:)
ya bendemi alsam acaba bi batman...bi pes ile kaldım