Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: JoOkeR

Fiyatlar ne kadar daha geçerli?? En azından o süre içinde belki PES10 stoklara girebilir...

yok malesef sadece pazartesı ıcın gecerlıydı fıyatlar sıte hep boyle yapıyo cunku belkı 1 aya falan yıne olur ama yakın tarıhte sanmıyorum

Hadi ya neyse bi daha ki sefere o zaman...
    Bu arada boyle bir paylasımda bulunduğun içinde sağol bir çok arkadaş yararlandı sanırım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Fiyatlar ne kadar daha geçerli?? En azından o süre içinde belki PES10 stoklara girebilir...

yok malesef sadece pazartesı ıcın gecerlıydı fıyatlar sıte hep boyle yapıyo cunku belkı 1 aya falan yıne olur ama yakın tarıhte sanmıyorum

Hadi ya neyse bi daha ki sefere o zaman...
    Bu arada boyle bir paylasımda bulunduğun içinde sağol bir çok arkadaş yararlandı sanırım...

evet elımden geldıgınce yardımcı olmaya calıstım ama sana tavsıyem pes 2010 bıtse bıle smackdown tarzı cok ıyı para eden oyunlar alman pes le kafa akfaya takas yaparsın elıne gecınce bu fırsat kolay kolay gelmez cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Fifacıyım ama pes alasım geldi valla, ne yapsak acaba?

Hiç bulaşma bence Gamepad'i kırarsın sinirden... Bende PES o tarz bir etki yaptı. :D
  • haydi beyler kımse yazmıyo kac tane oyun aldıgını aldınız kactınız hadı soyleyın yaw korkmayın ıstemeyız
  • ben smackdown(ps3) ve pes2010(x360) aldim.bakalım kac gunde gelecek.insallah 1 haftada gelir.play-asia da 4 gunde geldigi oluyordu. kacirilmayacak firsat.
  • ben batman smackdown ve mini ninjas oyununu aldım ancak aldıktan 3 saat sonra mini ninjas ve smackdown oyunlarınız kargolandı dedi batmani niye yollamadılar anlamadım stokta gözüküyordu acaba temin edemedilerde bekletiyorlarmı?
  • 5 adet pes2010 aldım inşallah gelir oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

5 adet pes2010 aldım inşallah gelir oyunlar.

Kafe mi bireysel ticaret mi? =)
  • arkadaş pes'te böyle bir kampanya var deyince, direkt siteye dalıp fifa 10'da durum ne diye baktım, uygun olmasına rağmen pes'in fiyat seviyesinde olmadığından hevesim kaçtı elbet fifa 10'u da buna yakın fiyatlarla yakalayacağım bir fırsat çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

5 adet pes2010 aldım inşallah gelir oyunlar.

Kafe mi bireysel ticaret mi? =)

ticaret tabi 80e satsam 150 lira kar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

ben batman smackdown ve mini ninjas oyununu aldım ancak aldıktan 3 saat sonra mini ninjas ve smackdown oyunlarınız kargolandı dedi batmani niye yollamadılar anlamadım stokta gözüküyordu acaba temin edemedilerde bekletiyorlarmı?

hocam bazı oyunlarda 24 saatte temin edilir bazılarında 3 günde temin edilir diye yazıyo.. ben bioshock alcaktım yılbaşından önce elinize ulaşacağını garanti edemeyiz yazıyodu..

wiew basket yaparsan yanında yazıyo kaç günde temin edileceği.. belki ondandır.. millet çok dayanmış batmane.. ellerindeki stokta kalmamış olabilir..

bu arada benim kredi kartımı tanımadı.. henüz internet şubesi şifrem yok.. ondan olabilirmi? fakat yurtiçi ve yurt dışı internet alışverişine açık.. niye öyle oldu ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: tekken5

quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

ben batman smackdown ve mini ninjas oyununu aldım ancak aldıktan 3 saat sonra mini ninjas ve smackdown oyunlarınız kargolandı dedi batmani niye yollamadılar anlamadım stokta gözüküyordu acaba temin edemedilerde bekletiyorlarmı?

hocam bazı oyunlarda 24 saatte temin edilir bazılarında 3 günde temin edilir diye yazıyo.. ben bioshock alcaktım yılbaşından önce elinize ulaşacağını garanti edemeyiz yazıyodu..

wiew basket yaparsan yanında yazıyo kaç günde temin edileceği.. belki ondandır.. millet çok dayanmış batmane.. ellerindeki stokta kalmamış olabilir..

bu arada benim kredi kartımı tanımadı.. henüz internet şubesi şifrem yok.. ondan olabilirmi? fakat yurtiçi ve yurt dışı internet alışverişine açık.. niye öyle oldu ki..

İnternet şifresi ile alakası yoktur bence hocam. Şu 3D Secure olayı var netten alışveriş için onunla alakalı olabilir belki.

• ürünlerin kargolandığını nerden görecez acaba?
  • PES 2010 için "Sold out" yazıyor ne biçim adamlarız hemen suyunu çıkardık be
  • umarım sorun olmaz alışverişlerinizde fiyatlar süper gerçekten
  • fiyatlar hala aynı arkadaşlar bende smackdown vs raw aldım
  • En kısa sürede gelmesi dilekleriyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 15 Aralık 2009; 11:51:34 >
  • ben mi yanlış okuyorum pes 2010 32,95 pound diyor? buda yaklaşık 80 lira ediyor? arttımı fiyatlar?
  • Batman ile pes 10 32.95 pound olmuş, neredeyse 2 katına çıkmış fiyatlar.İndirimli fiyattan alanlar için güzel bir alışveriş oldu
  • eee dun bas bas bagırdık bu fıyatları kacırmayın dıye alanlar baya kar ettı şöyle söyliyim bundan ucuza pes 2010 bulmak bence bı dahakı seneye kadar ımkansız ama belkı aylar sana dunku fıyatlardan bı daha satısa cıkar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.