Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende halen aynı şekilde duruyor öyle sipariş...

dispatch olmasını bekliyorum umutla ama artık pek de umutlu değilim açıkcası...

neredeyse 20 saat oldu sipariş vereli yau :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

bende halen aynı şekilde duruyor öyle sipariş...

Aman dostum iptal etme siparişi, elbet dispatched olacaktır 17.95 poundluk pes 10 için beklenir bence Fifacı olmama rağmen ben de aldım indirimde diye

• batman'i alana kadar indirim bitti,en azındn pes kaptım
  • beyler zorunlu olmadıkca sıparıslerı ıptal etmeyın er yada gec o fıyattan sıze temın etmek zorunda site aman ha elınıze gecmıs fırsatı harcamayın
  • WWE Smackdown vs Raw 2010 [PS3] Despatched 15/12/2009 1 0 £0.00 £18.94

kaç güne kadar gelir acaba oyun.. ve karttan sanırım 47 lira çekmişler sanal kartın gözünü sevim be
    ürünlerin durumlarını çok geç değiştiriyorlar arkadaşlar bunu bilin ben saat 11 de verdim siparişi 4-5 saat sonra anca ürünün durumu sevkiat diye değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Aralık 2009; 15:19:19 >

• zavviden 17 günlük siparişlerim gelmedi shoptoda ise 5 günde geldi nasıl bi adalet bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Aman dostum iptal etme siparişi, elbet dispatched olacaktır 17.95 poundluk pes 10 için beklenir bence Fifacı olmama rağmen ben de aldım indirimde diye

Oyun gelince onlayna beklerim gökhan

• quote:

Orijinalden alıntı: unnamed911

zavviden 17 günlük siparişlerim gelmedi shoptoda ise 5 günde geldi nasıl bi adalet bu

Arkadaşlar kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama inşallah düşündüğüm gibi olmaz kimse yanlış anlamasın.Zavvi thehut'a bağlı bir site ve ben thehuttan aldığım 2 tane oyun elime ulaşmadı 35 gün beklediğim halde.Yani kayboldu.Gönderim şekli aynı kayıtlı değil 0.99 pound."sakgoz79" adlı arkadaş gerçekten çok şanslıymış 8-9 tane oyun kayıtsız olduğu halde eline ulaşmış.Kayıtsız olan gönderimler genellikle kayboluyor.Umarım herkesin eline ulaşır.Ben bu yüzden hiçbir oyunu kayıtsız sipariş etmedim.Peki thehutta kaybolan oyunların parası ne oldu?Email attım kayboldu diye adresime küçük bir zarf gönderdiler o zarfın kayıp bildirim formu vardı onu doldurup tekrar İngiltereye gönderdim ve paramı geri iade ettiler.İnanın bana 20-30 gün beklemek ucuz diye aldığınız oyunun hiç bir zevki kalmıyor maalesef.Bu salak adamlar neden farklı bir seçenek olarak isteğe göre kayıtlı posta seçeneği koymuyorlar anlamış değilim.Böyle bir şey olsa isteyen kayıtlı posta seçeneği için fazladan 1 yada 3 pound vererek oyunları kesin ulaşır.Hemde en geç 10 günde.
    Son bir ekleme yapayım kısaca;Kayıtsız postanın elinize ulaşması şans işidir.ALLAH'A emanet.
    O 3-5 tane aynı oyundan alanlarda ne aç gözlüler yahu.Gümrüğü unutuyorlar galiba.5'ide aynı oyun diye işin için ticaret var diye gümrüğe tabi tutabiliyorlar.Anlamadığım nokta satıp neyin karını yapmayı düşünüyorlar anlamış değilim.Herkes bir tane oyun alsaydı stok belkide hemen bitmezdi.Ne diyebilirmki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunslingerofMoon -- 15 Aralık 2009; 15:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan87x

quote:

Orijinalden alıntı: unnamed911

zavviden 17 günlük siparişlerim gelmedi shoptoda ise 5 günde geldi nasıl bi adalet bu

Arkadaşlar kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama inşallah düşündüğüm gibi olmaz kimse yanlış anlamasın.Zavvi thehut'a bağlı bir site ve ben thehuttan aldığım 2 tane oyun elime ulaşmadı 35 gün beklediğim halde.Yani kayboldu.Gönderim şekli aynı kayıtlı değil 0.99 pound."sakgoz79" adlı arkadaş gerçekten çok şanslıymış 8-9 tane oyun kayıtsız olduğu halde eline ulaşmış.Kayıtsız olan gönderimler genellikle kayboluyor.Umarım herkesin eline ulaşır.Ben bu yüzden hiçbir oyunu kayıtsız sipariş etmedim.Peki thehutta kaybolan oyunların parası ne oldu?Email attım kayboldu diye adresime küçük bir zarf gönderdiler o zarfın kayıp bildirim formu vardı onu doldurup tekrar İngiltereye gönderdim ve paramı geri iade ettiler.İnanın bana 20-30 gün beklemek ucuz diye aldığınız oyunun hiç bir zevki kalmıyor maalesef.Bu salak adamlar neden farklı bir seçenek olarak isteğe göre kayıtlı posta seçeneği koymuyorlar anlamış değilim.Böyle bir şey olsa isteyen kayıtlı posta seçeneği için fazladan 1 yada 3 pound vererek oyunları kesin ulaşır.Hemde en geç 10 günde.
    Son bir ekleme yapayım kısaca;Kayıtsız postanın elinize ulaşması şans işidir.ALLAH'A emanet.
    O 3-5 tane aynı oyundan alanlarda ne aç gözlüler yahu.Gümrüğü unutuyorlar galiba.5'ide aynı oyun diye işin için ticaret var diye gümrüğe tabi tutabiliyorlar.Anlamadığım nokta satıp neyin karını yapmayı düşünüyorlar anlamış değilim.Herkes bir tane oyun alsaydı stok belkide hemen bitmezdi.Ne diyebilirmki.

bencede tamamiyle şans işi elimize gelmesi.Gelmezse hiç zavvide parayı isteyebilirmiyiz?

• Lost parcel bölümü mutlaka vardır sitede ben thehut kullandığım için.Alabilirsiniz fakat biraz uğraştırır.
    Lost Parcel:Kayıp posta bildirim formu
  • quote:

Orijinalden alıntı: owen_10

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Oyun gelince onlayna beklerim gökhan

Elbette Kerim, gelirim. Senle Cem abi'yi fifaya ikna edemedim, ben geldim yanınıza

• Zavvi ve Thehut'da lost parcel işleme sistemini anlatayım. Oyunu gönderdikleri tarihten 30 işgünü(40gün civarı) sonra site üzerinden siparişim elime ulaşmadı diyorsunuz onlarda sizin için bir form düzenleyerek yine kayıtsız posta ile yolluyorlar bu form elinize ulaştıktan sonra formu doldurup, para iadesi, yeniden gönderim veya sitedeki hesabınıza kredi yüklenmesi seçeneklerinden birini seçip imzalayıp geri yolluyorsunuz. (posta veya faks ile) Sonra seçtiğinize göre işlem yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolki90 -- 15 Aralık 2009; 18:06:05 >
  • ingilterede mi satılıyor
    alırım belki oyun
  • İsteyen 1 tane isteyen 3 5 tane alır. Bide bunun ıcın mılletı sorguya mı cekıceksın? Kımseyı ılgılendırmez yanı...
    3 5 tane oyun gumrukte sorun olmaz geniş ol sen...
    Sorun mu oldu gıdersın gumruge ne bunlar oyun, ee niye bu kdr derse ucuzluk wardı dersın o da sıteye gır gercek fıyatını goster derse gosterırsın orda
    5 oyun 100 pound dıyelım 250 lira eder, muafiyet 150 euro ve 220 dolar olduguna gore kafa rahat...
  • adamlara mesaj da attım ama sallamadılar bile.. bakalım beklemece devam...

bu arada infamous da 34 TL ye geliyor haberiniz olsun kaçmaz bence o da...
  • yaw aldıkta harbiden oyunlar gelmezse kötü olur be

@renzokuken

infamous u zaten forumda satanlar oluyor 40 liraya felan görmüştüm birkaç kere.. infamous için gerek yok bence. yine kendileri bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Aralık 2009; 18:08:38 >
  • maalesef ben görene kadar yalan olmuş oyunlar. Smackdown var sadece onuda ben oynamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn

İsteyen 1 tane isteyen 3 5 tane alır. Bide bunun ıcın mılletı sorguya mı cekıceksın? Kımseyı ılgılendırmez yanı...
    Sorun mu oldu gıdersın gumruge ne bunlar oyun, ee niye bu kdr derse ucuzluk wardı dersın o da sıteye gır gercek fıyatını goster derse gosterırsın orda
    5 oyun 100 pound dıyelım 250 lira eder, muafiyet 150 euro ve 220 dolar olduguna gore kafa rahat...

Hayırdır niye üstüne alındın?Ağırınamı gitti?Burada anlatmak istediğim aç gözlülük yapıyorsunuz başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan87x

quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn

İsteyen 1 tane isteyen 3 5 tane alır. Bide bunun ıcın mılletı sorguya mı cekıceksın? Kımseyı ılgılendırmez yanı...

Hayırdır niye üstüne alındın?Ağırınamı gitti?Burada anlatmak istediğim aç gözlülük yapıyorsunuz başka bir şey değil.

bencede ana tema aç gözlülük

• ürünlerin yollanıp yollanmadığını nerden takip edicez acaba
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.