Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben al derım ben aldım pes 2010 batman ve smackdown aldım sımdıde dayanamadım blu ray transformers 2 lı blu ray set aldım ve flashpoınt aldım sunu kabul etmek lazım bu fıyatlara bu oyunları ruyamızda goruruz o yuzden yakalamısken almak lazım derım
  • haydi yaşadın konami

türkler de olmasa ne olacak bu halleri
  • bak işte bu olmadı, bi gittik pesi bitirmişsiniz neyse gelir yine stoğa besbelli, kırismısa daha var
  • bu arada konuyla alakasız ama bır arkadasım gecen hafta bu urunu almıstı bugun gordum baya baya guzel bı urunmus dunyanın alısverısını yapmasam bende alıcaktım almayı dusunen varsa bı baksın 25 tl ye gelıyo ama led lı falan son derece sık bı urun
    http://www.mymemory.co.uk/Sony-PS3-Accessories/Generic/A4T-Officially-Licensed-Vertical-Stand-%26-Game-Storage-%28Sony-PS3%29
  • yaratıcılığın sınırı yok valla, buda güzel bir ürünmüş.
  • Kim ne almış görelim bakalım

ben 2 adet pes2010 aldım 47+47
  • ok baslıyoruz ozaman ben 1 adet pes 2010 1 adet smackdown 1 adet batman 1 adet flashpoınt 1 adette transformers blu ray set aldım yani özetle göçtüm
  • 1 tane PES 10 aldım
  • 16 gündür 3 oyunum gelmeyince alışveriş yapmadım
  • 1 tane pes 2010 aldim ama hala 7 diskli harry potter bluray sete bakiorum. 100 liraya gelio 6 film birden. guzel bir sete benziyor...
  • 2 tane PES 2010 91.5 TL

2 tane Smackdown 91.5 TL

1 tane Batman 45.75 TL

Hala da alasım var
  • Niye 2 tane Pes? 1 i çöpe atılmak için mi?
  • bende pes 2010 aldım 22 euro mail geldi onaylanmış 3 ile 5 gün içerisinde ulaşacak diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bu arada konuyla alakasız ama bır arkadasım gecen hafta bu urunu almıstı bugun gordum baya baya guzel bı urunmus dunyanın alısverısını yapmasam bende alıcaktım almayı dusunen varsa bı baksın 25 tl ye gelıyo ama led lı falan son derece sık bı urun
    http://www.mymemory.co.uk/Sony-PS3-Accessories/Generic/A4T-Officially-Licensed-Vertical-Stand-%26-Game-Storage-%28Sony-PS3%29

kac günde eline geçdi ürün arkadasının

• 7 yada 8 gunde geldı
  • Fiyatlar ne kadar daha geçerli?? En azından o süre içinde belki PES10 stoklara girebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoOkeR

Fiyatlar ne kadar daha geçerli?? En azından o süre içinde belki PES10 stoklara girebilir...

yok malesef sadece pazartesı ıcın gecerlıydı fıyatlar sıte hep boyle yapıyo cunku belkı 1 aya falan yıne olur ama yakın tarıhte sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

evet stok kuruması baslamıs stoklar tukenmeye baslamıs malesef acele etmeyenler pes 2010 fırsatını kacırdı kalan oyunlara bıtene kadar yagma devam eder gıbıme gelıyo. bu arada ilker357 nıklı arkadasım oyununun parası cekılmedıyse ıptal et pound uzerınden tekrar sıparıs et baska care yok cunku

Dostum walla çekilmiş para hatta dispatch olmuş ürün.Nyse artık yapacak bişe yok okadar da aç gözlü olmamak lazım 57 TL ye PES 2010 aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2160p

Niye 2 tane Pes? 1 i çöpe atılmak için mi?

Evet.
  • internetten alişveriş yapmaya korkuyom ama yapmamak elde degil geçen hafda ekstre geldi bamtur turızm diye 877ytl para çekmişler kartımdan bankaya faks falan çekdik 1 ay içinde cevap vercekler kısacası dolandırıldım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.