Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sphinx71

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

şimdi banka ile konuştum ama benim kartımdan £ olarak tahsilat yapamıyormuş herhangi bir yer. sadece dolar veya avro olarak tahsilat yapabiliyorlarmış, bu site alacağını bu iki birimden birine çevirip yapmaya kalkar mı acaba yoksa provizyon vermediği için iptal mi eder siparişi acaba, bu arada sipariş despatched olmuş ama kredi kartindan herhangi bir tahsilat görünmüyor, şimdi banka ile görüştüm :S bir fikri olan arkadaş var mı acaba

dostum cevırme ısını banka yapıyo sıte degıl sen pound olarak alısverıs yaptın bankan onu dolara cevırıcek ve senden oyle tahsıl edıcek yanı sonucta oyun sana 45 tl ye gelıcek sıparısı ıptal etmene falan gerek yok yanı rahat ol zaten dıspatched olmussa oyunu yollamıslar demektır

peki kredi kartımdan neden tahsilat görünmüyor dostum..

onu bana degıl bankana sorucan dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

Orijinalden alıntı: unnamed911

sakgoz un günahı ne ki o aradaki farkı o mu alıyo rahatsız etmeyin adamı ya

adama ortağımısın diyenler çıkmış ya
    bu hayli hayli çıkar

olabilir valla cehaletin kaynağı napcan

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

şimdi banka ile konuştum ama benim kartımdan £ olarak tahsilat yapamıyormuş herhangi bir yer. sadece dolar veya avro olarak tahsilat yapabiliyorlarmış, bu site alacağını bu iki birimden birine çevirip yapmaya kalkar mı acaba yoksa provizyon vermediği için iptal mi eder siparişi acaba, bu arada sipariş despatched olmuş ama kredi kartindan herhangi bir tahsilat görünmüyor, şimdi banka ile görüştüm :S bir fikri olan arkadaş var mı acaba

kardeşim siteye girdiğin zaman en üst sağ köşede euro seçeneği var ordan değiştirebilirsin ben siperişi verirken euro olarak verdim
    bende sorunumu hala anlayamadım siteye siperişi verdim ama kabul olup olmadığını bankadan para çekilip çekilmediğini anlayamadım resmini çektim siteden bakıverin bizahmet işlem tamamı banka onay vermişmi
     HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!!

benim ekranım böyle de değil, bana dispatched maili gelmiş ama account altında böyle bir ekran çıkmıyor, hiç sipariş yokmuş gibi görünüyor, kredi kartından da tahsilat görünmüyor, anlamadım ama sanırım benim siparişte bir sorun var, gerizekalı garanti bankası yüzünden oluyor hep bu saçma sapan işler

• yaw sormayın hocam valla adamı pişman ettırıcekler zaten oyun satıs bolumunden cok düşman kazanmısımdır dünden berı emınım:):):) zavvıde adam olsa bana bı hedıye cekı yollar bu kadar ınsan oyun aldı sayemde ama nerdeeee ingiliz öküzlüğü işte
  • Necdet al artik su PES i de çok isimiz var daha online da
  • quote:

yaw sormayın hocam valla adamı pişman ettırıcekler zaten oyun satıs bolumunden cok düşman kazanmısımdır dünden berı emınım:):):) zavvıde adam olsa bana bı hedıye cekı yollar bu kadar ınsan oyun aldı sayemde ama nerdeeee ingiliz öküzlüğü işte

bazı zmn işte böle olaylarda borçlu taraf olabiliyosun
  • yaw arkadaslar aslında konu üst konu olsada ben her hafta thehut,sendit zavvi ve mymemory sıtelerınden ındırımlı ve makul oyunları burda listelesem olmaz mı ne dersin admin??
  • bu arada sadece oyunlarda ındırım yok şimdi dikkatımı cektı blu ray lerde falanda ındırım var mesela suanda elıp gıdıp gıdıp gelıyo su blu ray setı almamak ıcın tr altyazıda var mısler gıbı off ne yapsam acaba
    http://www.zavvi.com/blu-ray/transformers/transformers-revenge-of-the-fallen/10053395.html
  • quote:

yaw arkadaslar aslında konu üst konu olsada ben her hafta thehut,sendit zavvi ve mymemory sıtelerınden ındırımlı ve makul oyunları burda listelesem olmaz mı ne dersin admin??

soruyu adminlere sormuşsun ama

üst konu olması için devamlı olman lazım.

sen devamlı bu şekilde güncellersen kendiliğinden üstte kalır

üstte kalmak üst konu olamasından iyidir bu arada
  • Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.

Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.

We send each item of your order as soon as it becomes available at no extra charge. If you are waiting for any other items which are not listed below you will receive a further e-mail once they have been sent.

We will endeavour to keep you updated on the status of your order and any delays that may occur.

The following item(s) have been sent to:
    ---------------------------------

mailinize bu yazı geliyor
  • iyi ozaman elımızden gelenı yaparız ınsallah bu baslıgı okuyan aral yetkılısı falan yoktur
  • quote:

iyi ozaman elımızden gelenı yaparız ınsallah bu baslıgı okuyan aral yetkılısı falan yoktur

İnşallah vardır
  • Size nekadara geldi bu PES ? Bana 57.5 TL ye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker357

Size nekadara geldi bu PES ? Bana 57.5 TL ye geldi

euroyamı cevırdın para bırımını?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker357

Size nekadara geldi bu PES ? Bana 57.5 TL ye geldi

euroyamı cevırdın para bırımını?

Evet Euroydu zaten ben değiştirmedim.Boşuna 10 TL fazla verdim
  • 2 tane PES tam 61 dolar tutmus...
    2 tane Smackdown da 61 dolar tutmus...
    91.5 TL = 61 USD
    Farklı oyun alındıgında ayrı ayrı cekıyor...
    Vay bee 45 liraya sıfır PES aldı herkes... ki diger oyunlarda cabası...

Edit : PES ve Mini Ninjas stokta kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn -- 14 Aralık 2009; 17:00:47 >
  • önemli olan bu ürünleri ne kadarda geliceği benim 16 günlük ürünüm daha gelmedi zavviden
  • sakgoz79 arkadaşımız burada bizle bir ingiliz sitesinin yaptığı indirimi paylaşmış ve birçok kişi bu sayede hiç alamayacakları fiyatlara pes10-batman-borderlands vs.. almış..kalkıp nasıl olurda kötülerki bir "insan" bu arkadaşımızı..Nasıl bir düşüncedir yok ortakmısın fln demek..Sen hem buradan %50 ucuza oyunu alıcaksın kalkıp birde iftira atıcaksın..Bunu diyen arklar evine lcd tv,ps3,ses sistemi vs vs alacağına o parayı ya kişisel eğitimine harcasın bu cahillikten kurtulsun yada direk doktora gitsin..Boşuna teknolojiye para harcamasın
  • evet stok kuruması baslamıs stoklar tukenmeye baslamıs malesef acele etmeyenler pes 2010 fırsatını kacırdı kalan oyunlara bıtene kadar yagma devam eder gıbıme gelıyo. bu arada ilker357 nıklı arkadasım oyununun parası cekılmedıyse ıptal et pound uzerınden tekrar sıparıs et baska care yok cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

sakgoz79 arkadaşımız burada bizle bir ingiliz sitesinin yaptığı indirimi paylaşmış ve birçok kişi bu sayede hiç alamayacakları fiyatlara pes10-batman-borderlands vs.. almış..kalkıp nasıl olurda kötülerki bir "insan" bu arkadaşımızı..Nasıl bir düşüncedir yok ortakmısın fln demek..Sen hem buradan %50 ucuza oyunu alıcaksın kalkıp birde iftira atıcaksın..Bunu diyen arklar evine lcd tv,ps3,ses sistemi vs vs alacağına o parayı ya kişisel eğitimine harcasın bu cahillikten kurtulsun yada direk doktora gitsin..Boşuna teknolojiye para harcamasın

görüşlerın ve verdıgın destek ıcın tesekkurler kardesım saolasın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.