Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
200.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 5 tane oyun almanın ordaki ufacık detayını cozemıosun onun ıcınde acgozluluk dıyorsun...
    Sor bakıyım fazladan alan arkadaslara acgozlulukten mı almıslar? Yoksa 10 lıra kazancam dıye satmak ıcın mı? Hee isteyen satar ticarete doker kime ne??
    Butun oyunları dhdeki elemanlar aldıda stogu bız bıtırdık zaten..
    40 lıraya aldıgın oyunu 80 lıralık ve dengi oyunlarla takas yapmak burda ana amaç. Ama işte alamayınca anlamakta ıstemıosunuz...!
  • arkadaslar yapmayın allah askına bosverın kım ne ıcın aldıysa aldı herkes hayrını görsün guzel gunlerde kullansın degmez kırmaya bırbırınızı
  • Yani ben bosverıorm da milletin cebindeki parayla aldıgı mallara laf edilmesi biraz garip, Sanane deyip terbıyesızce gecmektense sebebını anlatmakta ustune mı alındın oluyor. Neyse herkes hayrını gorur ınsallah...
  • SELAM ARKADAŞLAR KANPANYA BİTMİŞ PES 2010 AMA ŞU SENDİT.COM HALA BİR

KANPANYA VAR PES 2010 FİYATI 43,89 ERO ACABA BU SİTEDEN ALIŞ VERİŞ YAPAN VARMI GÜVENİLİRMİ

CEVAPLARINIZI BEKLİYECEM
  • dostum sen 90 tl ye kampanya dıyosan dıyecek lafımız yok 24 saat ıcınde burda gordugun onlarca kişi 45 tl den aldı o oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

dostum sen 90 tl ye kampanya dıyosan dıyecek lafımız yok 24 saat ıcınde burda gordugun onlarca kişi 45 tl den aldı o oyunu

aldık ama bakalım gelecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

dostum sen 90 tl ye kampanya dıyosan dıyecek lafımız yok 24 saat ıcınde burda gordugun onlarca kişi 45 tl den aldı o oyunu

aldık ama bakalım gelecekmi

tabıkı gelır dostum allah askına sankı burdakı tum ınsanlar sadece shopto dan mı alısverıs yapıyo ben bugune kadar hıc sorun yasamadım sanmıyorum problem olucagını
  • Batman hala yola çıkmadı.
    Yalan oldu galiba...
  • valla inşallah gelir benimde içime kurt düşmedi değil..
  • PES 2010: Pro Evolution Soccer
    Overall Rating:
    4.8 out of 5
    4.8 out of 5
    Open Ratings Snapshot
    Rating Snapshot (4 reviews)
    5 stars
    3
    4 stars
    1
    3 stars
    0
    2 stars
    0
    1 star
    0
    4 out of 4(100%)customers would recommend this product to a friend.
    Read all 4 reviews
    |
    Write a review

RRP: £49.99 You Save: £17.04

PS3 £32.95 Free Delivery

80tl olmuş fiyatlar..
  • ben daha önce bu siteden fm 2010 ve gta 4 almıştım.İzmirde oturuyorum fm 2010 tam 2 haftada gelmişti,gta4 araya bayram girmesi nedeniyle 3 haftada gelmişti.Şimdide Batman'i aldım bakalım yılbaşı yoğunluğu filan ne kadar zamanda gelicek

Bu arada merak etmeyin arkadaşlar her pazartesi mega monday adında kampanya yapıyorlar ama hep başka oyunları indirime sokuyorlar bakalım bu pztsi neler indirime girecek bu başlık sticky olsunda herkes haberdar olsun
  • arkadaşlar iyi güzelde herkes belli bir miktar siparişim vermiş bu zavvinin suçu değil ama benim 18 gn önce dispatched olan siparişlerimin hiç birisi elime geçmedi bu takipsiz sistemiyle zavviden bir daha alışveriş yapıcağımı sanmıyorum
  • peste indirim bitmiş gözünüz aydın
  • BAKALIM ALAN ARKADASLARIN OYUNLARI GELSİN ONDAN SONRA SİTENİN GÜVENİLİRLİGİ ORTAYA CIKAR... BELKİDE SORUN YASAYACAKLAR BELKİDE SORUNSUZ GELECEK

ŞAHSEN BENDE KACIRDIM KESKE ALSAYMIŞIM
  • Herkese selam,

Ben bu kampanyadan ürün almadım ama yaklaşık 1-2 hafta önce zavvi'deki başka bir kampanyadan 2adet ıyun sipariş ettim. Biri Batman:Arkham Asylum, diğeri de Boderlands. İki oyunu da 17.99'dan sipariş ettim. Pund tabiiki. Oyunlardan biri 4 Aralık'ta gönderildi. Diğer 5 Aralık'ta.
    4 Aralık'ta gönderilen 5 günde elime ulaştı.
    5 Aralık'ta gönderilen ise hala gelmedi. 3 hafta geçmesini bekleyip gerekiyorsa iletişime gereçerek iade isteyeceğim gelmezse.

Takipsiz posta işi biraz şans işi ne yazık ki.. Bazen geliyor.. bazen gelmiyor..
    Kimsenin günahını da almayalım ama iş postacılarda bitiyor. Takipsiz olunca ya umursamıyorlar.. Ya da arada birilerinin cebine gidiyor..
  • valla bu yorumları daha önce okusaydım almazdım ya nası ptt ni cebine girior nası takip edicez ya daha ne kadar beklicez pofff
  • 14-Dec-2009 yollanmış ocak 2010 dan önce gelmez herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

valla bu yorumları daha önce okusaydım almazdım ya nası ptt ni cebine girior nası takip edicez ya daha ne kadar beklicez pofff

bende 1 adet pes siperişi verdim ama bu yazılanlardan sonra kolay kolay elimize geçemeyeceğini düşünüyorum bütün umudum gitti bilseydim böyle olacağını hiç bulaşmazdım arkadaş 9 defa alışveriş yaptım hiçbirinde sorun çıkmadı yazınca güvendik ve satınalmakta sakınca görmedik arkadaşı suçlamıyorum sağolsun bizede yardımcı olmak için böyle bir başlık açmış ama bu posta işi kafamı baya kurcaladı takipsizlik varsa ozaman kim vurduya gitti demektir gelirse dua edersin gelmezse üstüne bir bardak su içersin burası türkiye herşey olabilir postacı cebinede atar çocuğunada götürür iki sokak ilerideki dükkanada satar kim nerden bilecek
    adi herifler ucuz kargoyu tek seçenek yapacaklarına 3-5 dolar fazladan alsalardı düzgün bi kargoyla yollasalardı en azından içimiz rahat olurdu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.