Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
201.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün uzun zaman yollanmayınca mesaj atıp bilgi istemiştim...

cevap vermişler, ürün tedarik edilemediğinden yollanamıyor henüz diye.... bakalım ne olacak... yeni fiyattan okutmaya çalışırlar mı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

PES 2010: Pro Evolution Soccer
    Overall Rating:
    4.8 out of 5
    4.8 out of 5
    Open Ratings Snapshot
    Rating Snapshot (4 reviews)
    5 stars
    3
    4 stars
    1
    3 stars
    0
    2 stars
    0
    1 star
    0
    4 out of 4(100%)customers would recommend this product to a friend.
    Read all 4 reviews
    |
    Write a review

RRP: £49.99 You Save: £17.04

PS3 £32.95 Free Delivery

80tl olmuş fiyatlar..

Shoptodada kargo dahil yaklaşık aynı fiyatlara alabilirsiniz, hemde takipli kargo ile shopto yu tavsiye ederim. 3 alışveriş yaptım, 3 üde 1 hafta içinde elime ulaştı. Aslında TR a 2 günde giriyor ama sonrasında PTT de sürünüyor.
  • gümrüktekiler patlayı paketleri bence postacıların bi günahı yok tek hataları geç getirmek
  • PTT'yi arayıp yada oraya gidip postayı sorgulaya biliriz.. sonuçta alıcı biziz gönderende zavvi. ptt bürolarına gidip ordan benim postam vardı durumu ne gibi bi sorgulama yapılabilir gibime geliyor aynı kargolarda yaptığımız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

PTT'yi arayıp yada oraya gidip postayı sorgulaya biliriz.. sonuçta alıcı biziz gönderende zavvi. ptt bürolarına gidip ordan benim postam vardı durumu ne gibi bi sorgulama yapılabilir gibime geliyor aynı kargolarda yaptığımız gibi

takip no suz nasıl arıcaklar acaba sevgili sarı çizmeli mehmet ağa
  • arkadaşlar theHut.com sitesindede benzer bi kampanya var sanırım 3 gün süreli ama sayaç işliyor burdan alışveriş yapan varmı nasıl bir site sipariş versek gelirmi kargo durumu nedir zavvi ile ortak bir site gibi geldi ama zavvi de biten oyunlar da var görüşlerinizi bekliyorum bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: paybackk

arkadaşlar theHut.com sitesindede benzer bi kampanya var sanırım 3 gün süreli ama sayaç işliyor burdan alışveriş yapan varmı nasıl bir site sipariş versek gelirmi kargo durumu nedir zavvi ile ortak bir site gibi geldi ama zavvi de biten oyunlar da var görüşlerinizi bekliyorum bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkürler şimdiden

zaten ortaklar
  • aralarında 0,20 centlik bi fiyat farkı ilgilenen arkadaşlar varsawww.theHut.com sitesinden oyun bakabilirler Unnamed arkadaşımızada bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar theHut.com sitesindede benzer bi kampanya var sanırım 3 gün süreli ama sayaç işliyor burdan alışveriş yapan varmı nasıl bir site sipariş versek gelirmi kargo durumu nedir zavvi ile ortak bir site gibi geldi ama zavvi de biten oyunlar da var görüşlerinizi bekliyorum bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkürler şimdiden

The Hut sitesinden de siparişlerim oldu. 13-14 pounda Mini Ninjas sipariş ettim. 24 Kasım'da.
    3-4 gün sonra despatceh oldu. Gönderildi diye beklemeye başladım.
    10 Aralık'ta ise mail geldi. Sipariş bedeliniz kartınıza geri ödenmiştir diye.
    Mail attım cevap bekliyorum. Benim tahminim posta ile geldi. PTT evde bulamayınca uyarı vs bırakmadan geri gönderdi. Ya da thehut ürünü yolladım deyip yollamadı ve sonra para iadesi yaptı.

Bir diğer durum ise 1 Aralık günü Operation Flashpoint siparişi verdim. Stokta olmadığından beklettiler. Ayın 10unda mail geldi ödemeniz onaylanmadı diye. YEni kart bilgisi girdim. Yalnız bir de baktım ki 8'inde zaten ilk verdiğim karttan parayı çekmişler. Mail attım daha cevap gelmedi. Sipraişim de hala Processing olarak gözüküyor. Yola çıkmadı 15 günde ve ikinci kez karttan çekebilirler belki. Bakalım duruma göre görüşüp halledicez.

TheHut'tan ikide iki sorun yaşadım. Ben tavsiye etmiyorum. Maillere filan da 3 günde dönüyorlar ve yardımcı olacak bir cevap vermiyorlar..

• arkadaslar bilgilendırme için soyluyorum thehut group adı altında kı fırmalar: sendit,zavvi,thehut,asda,Currys,LOVEFiLM,Games 4U bunların hepsi thehut a ait şirketlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unnamed911

quote:

PTT'yi arayıp yada oraya gidip postayı sorgulaya biliriz.. sonuçta alıcı biziz gönderende zavvi. ptt bürolarına gidip ordan benim postam vardı durumu ne gibi bi sorgulama yapılabilir gibime geliyor aynı kargolarda yaptığımız gibi

konuşmana dikkat et nasıl soracağınıda yazdım orada kargo şirketlerinede sorduğunda takip no olmadığında gönderen şu alıcı şu dediğinde sana bilgi veriyorlar

• designerin yorumlarına göre 0.20 sent için riske girmeye değmez
  • quote:

quote:

Mahallene bakan postacıya gider sorarsın,o da sana bilgi verir..Senditten aldığım oyunum 30 gün yakın sürede gelmeyince ben gidip böle yapmıştım ve direk bulup vermişti..Cevabıda "ben zaten getircektim" olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

The Hut sitesinden de siparişlerim oldu. 13-14 pounda Mini Ninjas sipariş ettim. 24 Kasım'da.
    Mail attım cevap bekliyorum. Benim tahminim posta ile geldi. PTT evde bulamayınca uyarı vs bırakmadan geri gönderdi. Ya da thehut ürünü yolladım deyip yollamadı ve sonra para iadesi yaptı.

Bir diğer durum ise 1 Aralık günü Operation Flashpoint siparişi verdim. Stokta olmadığından beklettiler. Ayın 10unda mail geldi ödemeniz onaylanmadı diye. YEni kart bilgisi girdim. Yalnız bir de baktım ki 8'inde zaten ilk verdiğim karttan parayı çekmişler. Mail attım daha cevap gelmedi. Sipraişim de hala Processing olarak gözüküyor. Yola çıkmadı 15 günde ve ikinci kez karttan çekebilirler belki. Bakalım duruma göre görüşüp halledicez.

TheHut'tan ikide iki sorun yaşadım. Ben tavsiye etmiyorum. Maillere filan da 3 günde dönüyorlar ve yardımcı olacak bir cevap vermiyorlar..

TheHut'tan 2 alışverişim oldu.İki ürün de fırsat ürünüydü.İlki kredi kartındaki bilgilerim çerçevesinde gönderilmiş; adımdaki Türkçe karakterler zarf üzerine şifre kodu gibi durduğu için oyun 1 ay sonra elime geçti.Diğerinde siparişi verirken özellikle belirttim ,İsmimdeki Türkçe karakterler posta gönderisinde bozuk çıkıyor lütfen dikkat edin diye.Uyarım sayesinde 9 günde geldi.

Bu sitenin en büyük handikapı maillere cevap vermiyorlar.Sadece sipariş tarihçesine girip,hangi siparişinize dair sorun varsa o sipariş altından mesaj atmanız gerekiyor.

Şayet gönderiniz ulaşmadığında 30 gün sonra tekrar dönüş yapmanızı istiyorlar.Yani 30 gün sonra yeni ürün veya para iadeniz yapılıyor.Tabi kavga etmezseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: southparkturkey

quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

TheHut'tan 2 alışverişim oldu.İki ürün de fırsat ürünüydü.İlki kredi kartındaki bilgilerim çerçevesinde gönderilmiş; adımdaki Türkçe karakterler zarf üzerine şifre kodu gibi durduğu için oyun 1 ay sonra elime geçti.Diğerinde siparişi verirken özellikle belirttim ,İsmimdeki Türkçe karakterler posta gönderisinde bozuk çıkıyor lütfen dikkat edin diye.Uyarım sayesinde 9 günde geldi.

Bu sitenin en büyük handikapı maillere cevap vermiyorlar.Sadece sipariş tarihçesine girip,hangi siparişinize dair sorun varsa o sipariş altından mesaj atmanız gerekiyor.

Şayet gönderiniz ulaşmadığında 30 gün sonra tekrar dönüş yapmanızı istiyorlar.Yani 30 gün sonra yeni ürün veya para iadeniz yapılıyor.Tabi kavga etmezseniz.

kardeşim kaçtane ürün alabiliriz bi seferde bizim bu gümrük muhabbetleri olmadan site türkiyeye(istanbul) kargo ücreti olarak ne alıyor bizim gibi acemileri bu konuda bilgi sahibi yaptığınız için butun site sakinlerine çok teşekkürler sizler sayesinde her oyunu oynama hakkımız oluyor yoksa bu fiyatlarla oyun oynayamayız

• son bişey daha sorucam almanyada bu yılbaşı indirimi yapan site varmıdır. ilgilenen arkadaşların bilgisi çok önemli
  • banada akşam mail atmışlar stoklara girmesini bekliyoruz sabrınız için teşekkürler vs.vs.
  • quote:

quote:

quote:

konuşmana dikkat et nasıl soracağınıda yazdım orada kargo şirketlerinede sorduğunda takip no olmadığında gönderen şu alıcı şu dediğinde sana bilgi veriyorlar

bu pttnin özel kargo şirketinin getirdiği bişi değil.yanlış bilgiler vermene bn laf söledim + konuşma tarzımdan sana ne.Ben 100 e yakın yurtdışı siparişi yapmışımdır ben sadece bilgilerimi söledim

• arkadaşım istersen bin tane var ben burda yanlış bilgi vermiyorum. PTT'den o şekilde sorgu yapabilirmiyiz diye bir şey söylüyorum. anlamıyorsan o senin derdin
  • quote:

arkadaşım istersen bin tane var ben burda yanlış bilgi vermiyorum. PTT'den o şekilde sorgu yapabilirmiyiz diye bir şey söylüyorum. anlamıyorsan o senin derdin

benimde anlatmak istediğim takip numarası olmayan bir paketi onlar nasıl bilsin dostum sence?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.