Şimdi Ara

HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.106
Cevap
27
Favori
201.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unnamed911

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

quote:

PTT'yi arayıp yada oraya gidip postayı sorgulaya biliriz.. sonuçta alıcı biziz gönderende zavvi. ptt bürolarına gidip ordan benim postam vardı durumu ne gibi bi sorgulama yapılabilir gibime geliyor aynı kargolarda yaptığımız gibi

takip no suz nasıl arıcaklar acaba sevgili sarı çizmeli mehmet ağa

konuşmana dikkat et nasıl soracağınıda yazdım orada kargo şirketlerinede sorduğunda takip no olmadığında gönderen şu alıcı şu dediğinde sana bilgi veriyorlar

bu pttnin özel kargo şirketinin getirdiği bişi değil.yanlış bilgiler vermene bn laf söledim + konuşma tarzımdan sana ne.Ben 100 e yakın yurtdışı siparişi yapmışımdır ben sadece bilgilerimi söledim

unnamed911 ben cevabı yukarıda vermiştim ama okumuyorsun sanırım ve insanlarla konuşma tarzın hepimizi ilgilendirir eğer insanlar rahatsız oluyorsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

quote:

quote:

quote:

PTT'yi arayıp yada oraya gidip postayı sorgulaya biliriz.. sonuçta alıcı biziz gönderende zavvi. ptt bürolarına gidip ordan benim postam vardı durumu ne gibi bi sorgulama yapılabilir gibime geliyor aynı kargolarda yaptığımız gibi

takip no suz nasıl arıcaklar acaba sevgili sarı çizmeli mehmet ağa

konuşmana dikkat et nasıl soracağınıda yazdım orada kargo şirketlerinede sorduğunda takip no olmadığında gönderen şu alıcı şu dediğinde sana bilgi veriyorlar

bu pttnin özel kargo şirketinin getirdiği bişi değil.yanlış bilgiler vermene bn laf söledim + konuşma tarzımdan sana ne.Ben 100 e yakın yurtdışı siparişi yapmışımdır ben sadece bilgilerimi söledim

unnamed911 ben cevabı yukarıda vermiştim ama okumuyorsun sanırım ve insanlarla konuşma tarzın hepimizi ilgilendirir eğer insanlar rahatsız oluyorsa..

ya evet yukarda tebliğ yayınlamışın bn arkadaşın yanlış verdiği bilgiden ötürü knştm hem seni ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamed911 -- 17 Aralık 2009; 21:08:42 >

• ben takip numarasından bahsetmiyorum.. isime göre diyorum..

Zavvi benim adıma yolluyor bu kargoyu ve ptt'nin eline geçtiğinde alıcı Ali Sütçü Gönderen Zavvi A.ş felan gibi birşey dendimi belki çıkar dedim.
    sadece bir ön görü.. bilmişlik taslayıp bilmişlik yapıp dalman ve sanki çok üstün biriymiş gibi laf atman pek hoş değil nerde nasıl davranılacağını öğren

neyse seninle vakit kaybedemem..
  • AZ önce TNA impact siparişi verdim 5£.. oyun gelince takaslarım bi oyunla diye.. bakalım siteyide test ederiz bu meblaya.. bakalım kaç güne gelecek..
  • @unnamed911

ben hangi bilgiyi yanlış yayınlamışım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

@unnamed911

ben hangi bilgiyi yanlış yayınlamışım??

sana lafım yoktu neyse kapatalım mevzuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Herkese selam,

Ben bu kampanyadan ürün almadım ama yaklaşık 1-2 hafta önce zavvi'deki başka bir kampanyadan 2adet ıyun sipariş ettim. Biri Batman:Arkham Asylum, diğeri de Boderlands. İki oyunu da 17.99'dan sipariş ettim. Pund tabiiki. Oyunlardan biri 4 Aralık'ta gönderildi. Diğer 5 Aralık'ta.
    4 Aralık'ta gönderilen 5 günde elime ulaştı.
    5 Aralık'ta gönderilen ise hala gelmedi. 3 hafta geçmesini bekleyip gerekiyorsa iletişime gereçerek iade isteyeceğim gelmezse.

Takipsiz posta işi biraz şans işi ne yazık ki.. Bazen geliyor.. bazen gelmiyor..
    Kimsenin günahını da almayalım ama iş postacılarda bitiyor. Takipsiz olunca ya umursamıyorlar.. Ya da arada birilerinin cebine gidiyor..

Bugün itibariyle 5 Aralık'ta gönderilen siparişim de ulaşmış oldu.

Zavvi'den 2'de 2 yapmış oldum :)

Yani iki siparişimden biri 5 günde, diğeri 12 günde elime ulaşmış oldu.

Darısı başınıza..

• quote:

quote:

Herkese selam,

Ben bu kampanyadan ürün almadım ama yaklaşık 1-2 hafta önce zavvi'deki başka bir kampanyadan 2adet ıyun sipariş ettim. Biri Batman:Arkham Asylum, diğeri de Boderlands. İki oyunu da 17.99'dan sipariş ettim. Pund tabiiki. Oyunlardan biri 4 Aralık'ta gönderildi. Diğer 5 Aralık'ta.
    5 Aralık'ta gönderilen ise hala gelmedi. 3 hafta geçmesini bekleyip gerekiyorsa iletişime gereçerek iade isteyeceğim gelmezse.

Takipsiz posta işi biraz şans işi ne yazık ki.. Bazen geliyor.. bazen gelmiyor..
    Kimsenin günahını da almayalım ama iş postacılarda bitiyor. Takipsiz olunca ya umursamıyorlar.. Ya da arada birilerinin cebine gidiyor..

Darısı başınıza..

yer neresiydi arkadaşım?

• istanbul - batı ataşehir

Yalnız bu son kampanyadan almadım ben ürünleri. Daha önce aldım belirteyim.
  • quote:

quote:

Herkese selam,

Darısı başınıza..

hadi hayırlısı bakalım

• bekliyoruz bakalım ne olacak izmir karşıyaka adresini verdim varmı başka izmirden alıpta hala kargosu gelmeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

bekliyoruz bakalım ne olacak izmir karşıyaka adresini verdim varmı başka izmirden alıpta hala kargosu gelmeyen

Benimde henüz ulaşmadı arkadaşım izmirdeyim. 7. gün bugün. Ayrıca takiple ilgili konuyada açıklık getirmek açısından, izmirde salhaneye geliyor yurtdışı kargoları. Bulunduğum yerdeki ptt ye sordum salhaneye sorun dediler. salhaneyi aradım sordum takip no olmadan bilgi veremeyiz dediler. Gönderen veya alıcı ismiyle bilgi veremiyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

bekliyoruz bakalım ne olacak izmir karşıyaka adresini verdim varmı başka izmirden alıpta hala kargosu gelmeyen

bende karşıyakadayım daha gelmedi gerçi daha erken ama en az 10 gün sürer heralde
  • hey alam ya ben sürekli evde değilim okuyorum evdede kimse yok nası olcak ya gerçi genelde 2 ye kadar evde oluorum gündüz bulamassa nolcak ?
  • Sipariş veren arkadaşlar çok acele etmesinler.

Siparişi veridiğiniz günden itibaren değil de ürün bilgisinde "despatched" olduğu tarihten itibaren gün sayın. 5-15 gün aralığında geliyor takipsiz genelde. Ama bir aksilik olursa süre uzayabiliyor. Biraz sabır gerektiren bir süreç yani..

Bi de şöyle bir olay var. Ben her gün kapı görevlisine soruyorum kargom geldimi diye. Her gün cevap gelmedi oluyor. Ne zaman ki unutup sormazsam o zaman geliyor :) Postaya takılmayın bekleyin 1-2 hafta başka şeylerle oyalanın.. Bir baktınız elinizde..

Bu arada ben yine dayanamayıp bir adet Mini Ninjas siparişi verdim :)
  • Ankarada yurt dışı kargoları nereye geliyor bilen varmı arakadaşlar ?
  • Bu başlığı daha erken görsem herkes için daha hayırlı olacaktı...

Sendit-TheHut-Zavvi aynı grubun firmaları ve maalesefki gönderileri allahlık..

Siparişini verdiğiniz ürünün size ulaşma ihtimali her şey sorunsuz gitsede postacınıza, PTT çalışanının insafına kalmış durumda.

Kayıp oranı oldukça yüksek. Özellikle postacılar adi posta gönderisi ile yapılan bu tip gönderilerin teslimatı konusunda oldukça isteksiz (dağıtım çanta içindeki hacimlerinden dolayı) ve depoların karanlık noktalarında kayıplar yaşanıyor..

Ayrıca yılbaşı üstü yoğunluğu da var bol bol dua edin arkadaşlar başka bir şey demiyorum. Takip no'su olmadan yurtdışından sipariş vermek oldukça risklidir..
  • ben bugüne kadar takip nosuz çokça sipariş verdim. dealextreme vb stelerden ucuz pahalı birçok siparişim olmuştur.. 10 günden aşağı siparişim elime ulaşmadı ama gelmeyen siparişimde olmadı..en geç 1 ayda gelen olmuştu.. takip no suz olsa bile UPİM e gittiğimde isimle yardımcı oldular ama bu ara yoğundurlar ve uğraşacaklarını sanmam.. Benim tavsiyem de takip nosuz verilen siparişleri çok abartmamak.. en azından giderse çok içimz yanmasın..
  • pztsi günü batman almıştım ancak hala postaya verilmemiş heralde yoğun talepten olucaktır.Tahminen en erken oyunlarımıza 5 ocak gibi fln kavuşacağız
  • benmı cok sanslıyım bılmıyorum ama 14 unde verdıgım halo 3 oyunum bugun elıme gectı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.