Şimdi Ara

Haftanın en iyi Android oyunları ve uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
32.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftanın en iyi Android uygulamaları videomuzda içerik değişikliği yaptık ve bu hafta sizler için seçmiş olduğumuz Android oyun ve uygulamalarını tek bir videoda inceledik

• Böyle daha güzel olmuş. Az ve öz program ve oyun vermeniz daha iyi bence. Zaten android kullanıcıları her wifi her interneti buldukları yerde hemen markete veya appbrain gibi sitelere giriyorlar.
  • Güzel bir inceleme olmuş. Go! Chat kullandığım bir programdı zaten. Shiprun'un barkodu doğru adrese yönlendirmiyor. Düzeltirseniz seviniriz.
  • sheeprun ı tekar kontrol eder misiniz? ufak bir problem var galiba.
  • İkisini birarada vermeniz daha iyi olmuş hakikaten,elinize sağlık.
  • SheepRun marketten kaldırılmış görünüyor. O yüzden link çalışmıyor. Belki versiyon geçişi oluyordur ama buradan takip edebilirsiniz:

http://www.androlib.com/android.application.com-casual-puzzle-sheeprun-free-qnAAz.aspx
  • yetersiz bir inceleme 3 4 tane programı yada oyunu vermek çook yetersiz günlük yayınlanan bir video olmadığına göre haftada 3 tane 4 tane oyunu yada programı tanıtmak ki binlerce program var iken çok çok çok az inceleme bence yapılan iş iyi ama çok az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaan Bey teşekkürler. Zevkle izliyoruz, yalnız bu şekilde devam edecekse format, hangi haftanın olduğunu belirten bir başlık açarsanız daha faydalı olacaktır kanımca.
  • Evet çok ama android maket htc'ler bulunmamakta nasıl indirebiliriz bilsisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Evet çok ama android maket htc'ler bulunmamakta nasıl indirebiliriz bilsisi olan varsa lütfen paylaşsın.

HTC'lerde Android market olmadığı da nereden çıktı? HTC Desire'ımda marketi çok güzel kullanıyorum. Ama malesef Türkiye'de satılan hiçbir Android telefonda market yok. HTC'ye mahsus değil bu. Telefonunuzu root edip custom rom kurarsanız market gelecektir.
  • Symbian içinde yaparmısınız acaba ????????????????????????
  • Merhaba,

Pause esnasında çıkan reklamlar nedeniyle barkod okuyucu işlevsiz hale geldi... Barkodları aşağıda vermeniz mümkün mü desem?
  • Arkadaşlar HTC wildfire kullanıyorum bunları market

siz nereden indirebilirim ?
  • Facebook chat güzelmiş linkini paylaşacak varsa pm den bekliyorum

teşekkürler.
  • Merhabalar yha bu videoları kim tasarlıyorsa şu barkodları biraz daha uzun süre paylaşsanız hemen iki saniye gösterip çekiosunuz yha sanki indirmeyin der gibi barkod oyun süresince orda dursa size zararımı oluo :@
  • telefonu almadan her hafta süper oyunlar çıkardı teli aldık güzel oyun program yayınlamaz oldunuz kanımca
  • Yıl 2015 oldu ama Gerture Search uygulamasını hala kullanıyorum, bence android'deki en güzel uygulamalardan biri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.