Bildirim
Haftanın en iyi iOS oyunları -14-
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bir seferde oyunlarin ismini mesaja yazinda bizde bilelim izlemeden hangi oyunlar incelenmis:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zombie Runnerz ve Where is My Water gerçekten çok eğlenceli oyunlar. Video için teşekkürler. -
Açıkçası ben bu "haftanın" mantığını anlayamadım. Bundan önceki oyunlar eylül ayında tanıtılmış ama siz buna haftanın oyunları diyorsunuz. Bazen ayda 1 kere bazen ayda 2 kere bazen 3 kere oyun tanıtılıyor. Ama hepsi "haftanın oyunu" şeklinde belirtiliyor. Belirli bir tarihi olsa, hem biz ne zaman tanıtılacağını bilip beklesek, hem de siz düzenli olarak çalışsanız daha hoş olmaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'
Bir seferde oyunlarin ismini mesaja yazinda bizde bilelim izlemeden hangi oyunlar incelenmis:)
+1 -
@Yılmaz Adam haklı vallahi. -
Iphone 3g için güzel bir rpg var mı? -
1. ve 2. seçilmiş oyunlar hoşuma gitti diğerleri pek güzel değil. -
güzel olmalılar. :) -
Guzel olanlarin isimlerini yazin bari 1-2 demeyin:) -
iSlash cakması bir oyun cıkarmıslar, sizde bunu secmissiniz -
Where is my water bitti. Bu oyunun devamı gelmez mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cut it up bildiğin islahsın kopyası. bu kadarda olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: soda23
Where is my water bitti. Bu oyunun devamı gelmez mi?
Keşke :) -
Bu oyunları oynamak için 1,999 TL verip bi iphone'mu almam gerek, yoksa 2,499 TL verip bir ipad mi? 1,000 TL maaşla çalışıp 4 kişilik bir aileyi geçindiren biri olarak bana akıl verin ya... -
quote:
Orijinalden alıntı: sdbz
Bu oyunları oynamak için 1,999 TL verip bi iphone'mu almam gerek, yoksa 2,499 TL verip bir ipad mi? 1,000 TL maaşla çalışıp 4 kişilik bir aileyi geçindiren biri olarak bana akıl verin ya...
Bence sen bu oyunları oynamak için ikisinide alma, hem 1.000 tl hem 4 kişi -
quote:
Orijinalden alıntı: sdbz
Bu oyunları oynamak için 1,999 TL verip bi iphone'mu almam gerek, yoksa 2,499 TL verip bir ipad mi? 1,000 TL maaşla çalışıp 4 kişilik bir aileyi geçindiren biri olarak bana akıl verin ya...
Aileyi geçindirmeye çalışan bir bireyin oyunla işi ne ? -
Ne olursa olsun Angry Birds'ten vazgeçmem :) Özellikle iPad 2'de.. -
Sirayi bolumun adindan anlamiyorsan ne yapsinlar daha anlamadim :/ where is my water cok eglenceliymis gercekten. Tesekkurler -
Hortlatmayın kardeşim soyle konuları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X