Şimdi Ara

Haftanın en iyi iOS oyunları -14-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
23.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videomuzda iOS platformu için hazırlanmış olan birbirinden farklı 5 yeni oyuna yer verdik. iOS'lu cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunlarla herkese iyi eğlenceler.

• Bir seferde oyunlarin ismini mesaja yazinda bizde bilelim izlemeden hangi oyunlar incelenmis:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombie Runnerz ve Where is My Water gerçekten çok eğlenceli oyunlar. Video için teşekkürler.
  • Açıkçası ben bu "haftanın" mantığını anlayamadım. Bundan önceki oyunlar eylül ayında tanıtılmış ama siz buna haftanın oyunları diyorsunuz. Bazen ayda 1 kere bazen ayda 2 kere bazen 3 kere oyun tanıtılıyor. Ama hepsi "haftanın oyunu" şeklinde belirtiliyor. Belirli bir tarihi olsa, hem biz ne zaman tanıtılacağını bilip beklesek, hem de siz düzenli olarak çalışsanız daha hoş olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

Bir seferde oyunlarin ismini mesaja yazinda bizde bilelim izlemeden hangi oyunlar incelenmis:)

+1
  • @Yılmaz Adam haklı vallahi.
  • Iphone 3g için güzel bir rpg var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. ve 2. seçilmiş oyunlar hoşuma gitti diğerleri pek güzel değil.
  • güzel olmalılar. :)
  • Guzel olanlarin isimlerini yazin bari 1-2 demeyin:)
  • iSlash cakması bir oyun cıkarmıslar, sizde bunu secmissiniz
  • Where is my water bitti. Bu oyunun devamı gelmez mi?

• cut it up bildiğin islahsın kopyası. bu kadarda olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Where is my water bitti. Bu oyunun devamı gelmez mi?

Keşke :)
  • Bu oyunları oynamak için 1,999 TL verip bi iphone'mu almam gerek, yoksa 2,499 TL verip bir ipad mi? 1,000 TL maaşla çalışıp 4 kişilik bir aileyi geçindiren biri olarak bana akıl verin ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdbz

Bu oyunları oynamak için 1,999 TL verip bi iphone'mu almam gerek, yoksa 2,499 TL verip bir ipad mi? 1,000 TL maaşla çalışıp 4 kişilik bir aileyi geçindiren biri olarak bana akıl verin ya...

Bence sen bu oyunları oynamak için ikisinide alma, hem 1.000 tl hem 4 kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdbz

Bu oyunları oynamak için 1,999 TL verip bi iphone'mu almam gerek, yoksa 2,499 TL verip bir ipad mi? 1,000 TL maaşla çalışıp 4 kişilik bir aileyi geçindiren biri olarak bana akıl verin ya...

Aileyi geçindirmeye çalışan bir bireyin oyunla işi ne ?
  • Ne olursa olsun Angry Birds'ten vazgeçmem :) Özellikle iPad 2'de..
  • Sirayi bolumun adindan anlamiyorsan ne yapsinlar daha anlamadim :/ where is my water cok eglenceliymis gercekten. Tesekkurler
  • Hortlatmayın kardeşim soyle konuları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.