Şimdi Ara

Haftanın en iyi iOS oyunları -19-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
14.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS platformu için hazırlanan oyunları tanıttığımız programımızın bu bölümünde sizleri birbirinden farklı 5 yeni oyun bekliyor. Angry Birds Space ile uzaya çıkarken,Pizza vs Skeletons ile iskeletlere savaş açıyoruz. Bir diğer yandan Flight Control Rocket ile uzay araçlarını güvenli bir şekilde pistlerine indirmek için uğraşıyoruz.

• Teşekkürler güzel bir inceleme olmuş.
  • Tam da oneri ariyordum cok iyi oldu
  • ilk oyun hosuma gitti
  • Angry birds space gercekten cok iyi. hele hele mikroyercekimi. sanirim nasayla ortak yapmislar
  • Angry Birds Space harbiden 10 numara olmuş
  • Oyunların isimlerini yazmanız iyi olmuşş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk defa tahminim doğru çıktı Angry Birds Space'in buraya ekleneceğini düşünerek..
  • ben sevemedim angry birds spaceyi , yükledim biraz oynadım ve sildim... ne bilim alışmışım yerçekimine :)))
  • i pad üzerinden ne ya? yuhh artık...
  • şuna haftanın demeyin bari en son 1 ay önce görmüştük :P
  • CXVSDFdfdfdsf
  • Şu binalarla beslenen robot saçma bir fikir olmuş am asonuçta eğlencelı arada cıvıtmak lazım..:) Prence os Persia klasik harika ya gerçekten eski günlerim akılam geldi :'(.. Şu pizzalı oyunda güzelmiş :P
  • Tepmle Run yok yazık...
  • Angry Birds Space çok güzel olmuş gerçekten.Rio'dan bile daha zevkli
  • Bütün incelemerl için teşekkürler
  • Çok sagolun. Bu arada GameCen. Nickini ögrendim eklersem kabul edersin umarım
  • bu incelemelerin yanında oyunları indirebileceğimiz mağaza linklerini de görsek ne kadar süper olurdu..
  • Monsters Ate My Condo ve Pizza vs. Skeletons oyunları oldukça güzel görünüyor. Diğer oyunları daha önceden indirip oynamıştım. İnceleme için teşekkürler.
  • Bunu sorma gereği hissetim nedense...
    Sadece iOS oyunları olarak başlık atma sebebiniz nedir ? Aynıları zaten artık android platformundada var.En azından 5 oyundan 4'ü vardır.Olmayan oyunun yerinede farklı bir android oyunu eklerseniz daha iyi olur.(Bu dediğim olay ''haftanın en iyi Android oyunları'' başlıklarındada geçerli.)

Ayrıca neden artık ''Haftanın en iyi Andorid/iOS programları'' videolarıda göremiyoruz ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 30 Mart 2012; 18:25:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.