Şimdi Ara

Haftanın en iyi iOS oyunları -6-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videomuzda Haftanın en iyi 5 iOS oyununu inceledik. Her biri farklı oyun türlerine hitap eden oyunlarla, puzzle, tower defense, yarış, arcade ve shooter türü oyun severlerin ilgisini çekecek olan 5 oyun bu videoda.

Angry Birds Rio

Angry Birds çılğınlığı yep yeni haliyle yeniden aramızda. Kızgın kuşlar, yeni maceralarında bizleri Rio'ya götürüyor. Bu defa karşımızda yumurta hırsızı domuzlar yok.Bu oyunda kafese kapatılmış olan kuşları kurtarmamız gerekiyor.

Towrcraft

Huzur içinde yaşayan orta dünya sakinleri bir anda kendilerini bir kaosun içinde bulur ve büyük savaşlar patlak verir. İşte tower defense türü oyun severlerin ilgilisini çekecek olan Towrcraft'in hikayesi bu şekilde başlıyor. Farklı düşman türleri ve birçok farklı savunma binasıyla Towrcraft beğenimizi kazandı.

Sky Combat

Arcade ve shooter oyuncuları için kaliteli grafikleri, oyun içi sesleri ve farklı kontrol yöntemleriyle Sky Combat listemizde yer alan başarılı oyunlardan biri olmaya hak kazandı

Truck Jam

Listemizde yer alan oyunlardan biri olan Truck Jam, off road türü yarış severlerin ilgilisini çekecek gibi görünüyor. Alternatif yarış türleri, farklı niteliklere sahip kamnyonlar ve kaliteli grafikleriyle Truck Jam, listemizde yer almayı başardı.

iSlash

Listemizin zirvesinde AppStore'un en popüler oyunlarından biri olan iSlash yer alıyor. Farklı şekilleri kesip doğramaya çalıştığımız oyunda şekillerin içinde yer alan ninja yıldızlarından uzak durmamız gerekiyor. İlk etaplarda kolay gibi görünse de oyun ilerledikçe işimiz daha da zorlaşıyor.

• VIDEODA PROBLEM VAR!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Güzel inceleme olmuş eline sağlık.. bu şekilde tanıtım daha iyi oldu.. birde videoyu izlerken apple ip5de ipad2 deki A5 işlemciyi kullanırsa kimbilir grafikler nasıl olur diye düşündüm gerçekten harika olurdu..
  • Truck Jam oyunu güzelmiş, Angry Birds Rio ise kısa mayısa kadar beklemek gerekiyor yeni haritalar için.
  • Ben güzel oyuna güzel demem, oyun beni tutmadıkca.
  • İnceleme güzel olmuş, altındaki resim ve açıklamalarda da yeni bir tat katmış. Hepsinden ziyade, bundan önceki yapılan yorumları dikkate alıp, düzenleme yapmanız bir üye olarak beni memnun etti. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

İnceleme güzel olmuş, altındaki resim ve açıklamalarda da yeni bir tat katmış. Hepsinden ziyade, bundan önceki yapılan yorumları dikkate alıp, düzenleme yapmanız bir üye olarak beni memnun etti. Teşekkürler.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel inceleme hacı
  • iSlash gerçekten bağımlılık yapıyor. ben Set 3 e çok yaklaşmıştım ki Restore yaptım şimdi tekrardan Set 1 deyim :(
  • Hepsini anladım da iSlash'i anlamadım. Hem eski oyun hem de pek diğer oyunların klasmanında bir oyun değil..
  • Rio bir haftada 10 milyon kiss indirmis deniliyor.. gercekten eglenceli oyun
  • Angry birds aklımı başımdan aldı. Hanıma da o yüzden 2. bi galaxy s aldık n97 yi de 350 tl ye telefoncuya verdik gitti bihter telefonunu telefonların şahı galaxy s o da bu oyunlar sayesinde ünlü oldu android diyorum başka bişi demiyorum ios halt etmiş androidin yanında bir de 2.3.3 sürümü tadından yenmiyor androidin herkese tavsiye ederim.
  • iPhone ve iPad için ekran videosu çekebilen uygulamalar var. Karanlık oda ve dolma parmak efekti de fena değil ama daha profesyonel bir iş çıkartılabilir ki DH'a da bu yakışır.
  • iPhone ve iPad için ekran videosu çekebilen uygulamalar var. Karanlık oda ve dolma parmak efekti de fena değil ama daha profesyonel bir iş çıkartılabilir ki DH'a da bu yakışır.
  • Güzel inceleme olmuş teşekkürler
  • Aynı incelemeler uygulama tanıtımları için yapılabilir mi?
  • Güzel inceleme... Teşekkürler...
  • Towrcraft çok iyi
  • Truck Jam güzele benziyor
  • videoda islashı online olarak arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz söyleniyor en son sürüm islash yüklü olmasına rağmen ben online oyun seçeneği göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 12 Nisan 2011; 19:32:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.