Bildirim
Haftanın iyi iOS oyunları -15-
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Haftada bir değil,ayda bir çıktığına göre başlığı "Ayın iOS oyunları" olarak değiştirseniz çok iyi olacak.Hatta "2-3 Ayın iOS oyunları". -
O diil iphonumdan surf yaparken tıkladim neymis oyunlar die "flash player require" die mesaj geldi. Lol. -
video oynamıyor... -
Real Steel dışındakiler oynanası oyunlar. Real Steel neden listede anlamadım. -
tesekkurler.hepsi birbirinden iyi oyunlar 9mm & Real Steal oyunlarini indirdim :) i3ortacine16 arkadas hakli haftatinin degil ayin en iyi ios oyunlari olarak degisin.android ciktigindan beri ios-culari unuttunuz :( -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
video oynamıyor...
Video da sorun yok -
Oyunların hepsi güzel. 1.oyun Assassin's Creedden baya bi esinlenmiş.
Ayrıca videoları direkt çıkış olarak kaydetme şansınız yokmu acaba?Bu şekilde hem iyi görünmüyor hemde parmaklardan dolayı görüş alanı baya bi daralıyor. -
SystemApps'a katılıyorum Kaan Abi'nin parmaklarının da yani maşallahı var iki tane baş parmak yarısını kapatıyor ekranın :D -
iPad ile girdim video izleyemiyor :-( -
Teşekkürler. 9MM ve Backstab iyi görünüyor. -
Bendede acilmiyor video :) -
İnternet geçmişinizi temizleyin -
üretici firmalar nedense artık gitikçe daha az tuşlu telefonlar uretiyorlar. halbuki iki tane joystick koysalar nekadar rahat olur, zaten kücücük ekran, parmaklardan birşey gözükmüyoki.. -
oha backstab çıklaı nerdeyse 6 ay oldu siz hafatnın oyunudiye koymuşsunuz oraya -
androıd oyunları hafta da 1 cıkarken neden bızımkı ay da bır yada 2 ayda bır cıkıyo??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X