Şimdi Ara

Haftanın Pokemonu(Yeniden Karşınızda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her hafta bir pokemon seçip onu ayrıntılı olarak inceleyeceğim.Yanıma 1-2 kişi alabilirsem güzel olacak.Haftanın Pokemonunu bulmak için konu açacağım "1. Haftanın Pokemonu" gibisinden yardımcı olmak isteyenler PM atmanız yeterlidir.Bu işe güvendiklerimi alacağım bu arada.Pokemonlar hakkında iyi bilgisi olan (sırf web tabanlı değil, GBA tarzı oyunlarda da) kişiler önceliklidi

Son Edit:Bu fikirden sonra 2-3 kişi yapmaya kalkmış.Fakat onlarında devamı gelmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 24 Nisan 2011; 16:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: warlic

Her hafta bir pokemon seçip onu ayrıntılı olarak inceleyeceğim.Yanıma 1-2 kişi alabilirsem güzel olacak.Haftanın Pokemonunu bulmak için konu açacağım "1. Haftanın Pokemonu" gibisinden yardımcı olmak isteyenler PM atmanız yeterlidir.Bu işe güvendiklerimi alacağım bu arada.Pokemonlar hakkında iyi bilgisi olan (sırf web tabanlı değil, GBA tarzı oyunlarda da) kişiler önceliklidir.

Hatta PR0_BJK ile anlaşırsamda onun karşılaştırmalarında kazanan pokemonu inceleyeceğim.

Olabilir.Sıra ile kazanan Pokémonları inceleyebilirsin mesela.Bir de önerim var.İşleri ayır.Mystery Dungeon İncelemesi yapsın birisi mesela.Birisi DP genel incelemesi yapsın.Web Tabanlı Oyunlarıda Kullanımı incelesin biri de.Böyle böyle seçenekleri artırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: warlic

Her hafta bir pokemon seçip onu ayrıntılı olarak inceleyeceğim.Yanıma 1-2 kişi alabilirsem güzel olacak.Haftanın Pokemonunu bulmak için konu açacağım "1. Haftanın Pokemonu" gibisinden yardımcı olmak isteyenler PM atmanız yeterlidir.Bu işe güvendiklerimi alacağım bu arada.Pokemonlar hakkında iyi bilgisi olan (sırf web tabanlı değil, GBA tarzı oyunlarda da) kişiler önceliklidir.

Hatta PR0_BJK ile anlaşırsamda onun karşılaştırmalarında kazanan pokemonu inceleyeceğim.

Olabilir.Sıra ile kazanan Pokémonları inceleyebilirsin mesela.Bir de önerim var.İşleri ayır.Mystery Dungeon İncelemesi yapsın birisi mesela.Birisi DP genel incelemesi yapsın.Web Tabanlı Oyunlarıda Kullanımı incelesin biri de.Böyle böyle seçenekleri artırabilirsin.

Olabilir, bu konuda Aytuğ (aytzey) i ikna etmeye çalışıcam.Katılmak isteyen sadece PM

• Güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Güzel olur.

Hortlatma şunları yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: AweSome!

quote:

Güzel olur.

Şu foruma üye oldu olalı bu kadar çok konu hortlatan adam görmedim ben tebrikler...
  • İletişime geç warlic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AweSome!

quote:

Güzel olur.

Onur napıyon lan burda ? Sen git dexter izle
  • Kısa bir süredir giremedim.Katılmak isteyen msn'i eklesin. chaor_turkcan@hotmail.com
  • Konu hortlatılmasına karşı olan kişileri anlayamıyorum. 2 günden eski konulara mesaj yazılamaz diye kural mı var ?
    Bu konu 2 ay önce açılmış olsa neyse de 5 günlük güncel bir konu...
  • Merhaba ben Mesut Çevik diye başlarsın artık tanıtımlara
  • Yeniden başlıyoruz.Canım sıkıldı katılmak isteyen lütfen bana ulaşsın.
  • Her türlü varım.
  • Güzel fikir
  • Emre'yi al daha iyisini bulamazsın robot gibi mübarek.
  • Merhaba ben Ömer. Bugünkü yorumumda başarı dileklerimi iletmek istiyorum.

Emre'yi al yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.