Şimdi Ara

haftasonu köyüme gezmeye gitmenin faturası 30 tl! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Araç 30 kuruş yaksa 150 tl ile 500 km yol gidiliyor. Neresi fazla ki bunun? Ankara-İstanbul otobüse binsen kişi başı 50 tl. 4 kişi 200 tl.

iyide dostum hergün en az 50 km yol yapan milyonlarca insan var.50 km de ortalama 15 lira yakıt yaksalar ayda 450 lira sırf yol eder.tipik bir türk vatandaşı eğer biniciyse otomobiline ayda 750 liraya yakın para harcamak durumunda kalıyor.buna neresi fazla diyorsan şaşırtırsın beni

Her gün o kadar yol yapmak o insanların kendi hatası..
    Ben iş ararken bir işyeri 10 kmden uzaksa görüşmeye dahi gitmiyorum..
    450 lira yol parası veren insan işyerinin olduğu semte taşınsın.. Benzin ziyanlığı.. israf..

sanki bir akıllı sen varsın, insanlar mecburen yapıyorlar onu. örneğin karı-koca ikisi farklı yerde çalışıyor hangisinin semtine taşınacaksın ? ya da ikisi birbirinden çok uzak yol parası vermemek için çalışma mı diyeceksin?
    Mesela benim babam her gün 30 gidiş 30 dömüş 60 km yol yapıyor. Dacia Duster 2011 4x2 lpg li aracı var. Şimdi Bu adam iş yerinin olduğu yere taşınsa Diğer tarafta (merkezde) üniversite, annemin çalıştığı devlet dairesi felan var. İş yeri kendinin, iş yerini taşısın deme boşa çünkü çevresi orada. Hazır kurulu düzeni kimse bırakmaz.
    Bu kadar kanıksanmışki akaryakıt fiyatları inş hükümetimiz benzini 15tl yapar, parası olmayan binmesin arabaya o zaman istanbul'da felan trafik sorunu kalmaz. Herkes artık işinin olduğu semtte oturur, başka yerlere hiç gitmez. zaten gerekte yok hayatın geçsin gitsin aynı semtte ne olmuş ki.

sonuna kadar katılıyorum..

bizim insanımız genelde iş aramaz şirketler yalvarır biz seçeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

quote:

Benim iş yeri gidiş geliş 50 km bide otopark 10 lira oda yer bulursan yoksa 2 saat debelen dur

Binalar yükseliyor nufüs artıyor yollarda bir değişim yok

vay be hocam araba dizel imzadan gördüğüm kadarıyla.15 lira mazot yakar.10 lirada otopark 25 lira eder.aya vurdunmu 750 lira yapar.bide sağa sola gitsen gezmesiydi şusu busuydu 1000 lirayı geçer o ne yahu toplu taşıma kullanma imkanın varsa arabayı sat 3.16 falan al yakıttan ettiğin karla ödersin çok rahat

Dizelle bin lira etti masraf benzinli 3.16 ile intihar mı ettireceksin beni

ahaha yok yok haftaiçi toplu taşımaya abanırsın haftasonu premium gezersin diyorum dostum olmadı tüp taktırırsın canım ülkem güzel ülkem sağolsun ferrari alan adam bile yakıtını düşünür oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Araç 30 kuruş yaksa 150 tl ile 500 km yol gidiliyor. Neresi fazla ki bunun? Ankara-İstanbul otobüse binsen kişi başı 50 tl. 4 kişi 200 tl.

iyide dostum hergün en az 50 km yol yapan milyonlarca insan var.50 km de ortalama 15 lira yakıt yaksalar ayda 450 lira sırf yol eder.tipik bir türk vatandaşı eğer biniciyse otomobiline ayda 750 liraya yakın para harcamak durumunda kalıyor.buna neresi fazla diyorsan şaşırtırsın beni

Her gün o kadar yol yapmak o insanların kendi hatası..
    Ben iş ararken bir işyeri 10 kmden uzaksa görüşmeye dahi gitmiyorum..
    450 lira yol parası veren insan işyerinin olduğu semte taşınsın.. Benzin ziyanlığı.. israf..

sanki bir akıllı sen varsın, insanlar mecburen yapıyorlar onu. örneğin karı-koca ikisi farklı yerde çalışıyor hangisinin semtine taşınacaksın ? ya da ikisi birbirinden çok uzak yol parası vermemek için çalışma mı diyeceksin?
    Mesela benim babam her gün 30 gidiş 30 dömüş 60 km yol yapıyor. Dacia Duster 2011 4x2 lpg li aracı var. Şimdi Bu adam iş yerinin olduğu yere taşınsa Diğer tarafta (merkezde) üniversite, annemin çalıştığı devlet dairesi felan var. İş yeri kendinin, iş yerini taşısın deme boşa çünkü çevresi orada. Hazır kurulu düzeni kimse bırakmaz.
    Bu kadar kanıksanmışki akaryakıt fiyatları inş hükümetimiz benzini 15tl yapar, parası olmayan binmesin arabaya o zaman istanbul'da felan trafik sorunu kalmaz. Herkes artık işinin olduğu semtte oturur, başka yerlere hiç gitmez. zaten gerekte yok hayatın geçsin gitsin aynı semtte ne olmuş ki.

sonuna kadar katılıyorum..

bizim insanımız genelde iş aramaz şirketler yalvarır biz seçeriz

beyler ben tenezzül edip cevap yazmamıştım arkadaşa bence sizde boşuna yazdınız.adamın mesajı gördüm kahkahayı bastım zaten bak bak insanlar evine yakın yerde işe girsinmiş oldu paşam.zaten memlekette şirketler eleman almak için yanıp tutuşuyoda vatandaş kararsızlıktan işsiz kalıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

1550 km benim memleket

sen ölmüşsün zaten hocam ağlayanın yok gidiş dönüş 2 bin lirayı bulur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim iş yeri gidiş geliş 50 km bide otopark 10 lira oda yer bulursan yoksa 2 saat debelen dur

Binalar yükseliyor nufüs artıyor yollarda bir değişim yok

vay be hocam araba dizel imzadan gördüğüm kadarıyla.15 lira mazot yakar.10 lirada otopark 25 lira eder.aya vurdunmu 750 lira yapar.bide sağa sola gitsen gezmesiydi şusu busuydu 1000 lirayı geçer o ne yahu toplu taşıma kullanma imkanın varsa arabayı sat 3.16 falan al yakıttan ettiğin karla ödersin çok rahat

Dizelle bin lira etti masraf benzinli 3.16 ile intihar mı ettireceksin beni

ahaha yok yok haftaiçi toplu taşımaya abanırsın haftasonu premium gezersin diyorum dostum olmadı tüp taktırırsın canım ülkem güzel ülkem sağolsun ferrari alan adam bile yakıtını düşünür oldu

Şimdi düşündüm'de hafta içi otobüste, hafta sonu bmw'de takarım gözlüğümüde ne havalı olur vay be

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.