Şimdi Ara

Haftasonuna f1 99-02 ci aranıyor. (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
1
Favori
31.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • montoya gelecek misin yarışa?
  • walla gelirim amma 2005 bende duruyo oyun esnasında
    oynarım 2005 hariç....
  • derkin yarışa gelcen mi dedin gelcem dedim ortada yarış fln dörmüorum en iisi takvimi yapalım....... konuşalım burda ayarlayalım derim ben.......
    şahsen şu takvimi ayarlayalım.... herkes saatinde samanında burda olur yarışa katılmayan yenilmiş sayılacak beklenmeyecektir deiorum ben .....
    sizin düşüncelerinizide bekliorummmm .....
  • bnce yarışlar 20-21 arası olsun
  • gençlik 17.45 te ''JAPONYA'' adlı server kuracağım.şifre yok.bakalım benim server maksimum kaç kişi çekecek.yabancılar da gelsin siz de gelin.bakalım 6 kişiyi geçebilecek miyiz?
  • MERHABA
    bende yarışlara katılmak istiyorum.
    msn adresim
    netizmir@hotmail.com

eklerseniz bende katılırım.
  • uyandırıyım dedim.sadrazzam noldu şu lig
  • ya beyler benim bi sorum var daha dogrusu bi sorun....Simdi bende patch yuklu RH 2005 kendi kendime yarıs yapıyom turnuva iste , ama 40. turdan sonra araba sapıtıyo ve virajlara kendisi giriyo cok dusuk bi hızla sonra ben saga cekiyom arabayi ama o viraji almak icin zorluyo yani benim kontrolumun dısına cıkıyo nasıl giderilcek bu sorun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

ya beyler benim bi sorum var daha dogrusu bi sorun....Simdi bende patch yuklu RH 2005 kendi kendime yarıs yapıyom turnuva iste , ama 40. turdan sonra araba sapıtıyo ve virajlara kendisi giriyo cok dusuk bi hızla sonra ben saga cekiyom arabayi ama o viraji almak icin zorluyo yani benim kontrolumun dısına cıkıyo nasıl giderilcek bu sorun....
    F3 u kapa bakalım belkı bı zamandan sonra acılıyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

ya beyler benim bi sorum var daha dogrusu bi sorun....Simdi bende patch yuklu RH 2005 kendi kendime yarıs yapıyom turnuva iste , ama 40. turdan sonra araba sapıtıyo ve virajlara kendisi giriyo cok dusuk bi hızla sonra ben saga cekiyom arabayi ama o viraji almak icin zorluyo yani benim kontrolumun dısına cıkıyo nasıl giderilcek bu sorun....

ilginç,yarış bitmiş olmasın??
  • selamlar...

Oyunu az önce kurdum... Komik gelebilir ama benim şöle bi sorunum var : Devamlı sıralama turu atıyom sanki... Ben bütün arabaların aynı anda yarışmaya başladığı modu istiyorum. Yani F1 deki pazar günkü yarışlar ama bulamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim...
  • championship modda mısın?o zaman next session a basarak sessionları geçebilirsin,race e geldiğinde en sağdaki imgeye tıkla,yarış başlayacaktır.
  • Saol kardeş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustul

Saol kardeş....

ne demek
  • Aradaşlar merhaba,
    Ben uzun zamandir f1 2002 oynuyorum ve artik baska bir simulasyon oynamak istiyorum acaba son cikan yunlardan haberdar olan bir arkadas bulunur mu. su siralar en iyi simulasyon hangisi?
  • f1 oyunu çıkmadı pc ye hiç,grand prix,f1 ve f1 challenge serileri yalnızca.ama ps2 varsa f106 yı denemelisin
  • SLM ARKADAŞLAR F1 99-02 OYUNUNU İNTERNET ÜZERİNDEN NEREDEN İNDİREBİLİRİZ CD SİNİ Bİ TÜRLÜ BULAMADIK SATIN ALMAK İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TŞKLR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan19071977

SLM ARKADAŞLAR F1 99-02 OYUNUNU İNTERNET ÜZERİNDEN NEREDEN İNDİREBİLİRİZ CD SİNİ Bİ TÜRLÜ BULAMADIK SATIN ALMAK İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TŞKLR...

biraz daha araştırma yaparsan kesin bulursun.
  • arkadaslar bende f1 2002 cd sı var ama sifresi yok bi arkadastan aldim oda bilmiyor sifresini nasil halledecegim
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.