Şimdi Ara

Haftasonuna f1 99-02 ci aranıyor. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
1
Favori
31.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acarli hocam.. f1 2002 oynamadım bilmiyorum ama aşağıda "next session" benzeri bi tuş yok mu.. dediğim gibi oynamadığım için pek bi bilgim yok.. f1 2002 oynayan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: acarli

merhaba arkadaşlar bende bu oyun hakkında bilgisi olan birini arıyordum burası aradığım soruya kesin cevap olacak ben internettn f1 2002 oynunu indirdim şimdilik tek başıma oynayıp biraz oyuna alışmak istiyorum ama championship e girdikten sonra sıralama turlarından yarışa geçemiyorum burda sıralama turlarının bitmesini 1 saat boyunca beklemek zorundamıyız ? lütfen cevap ?
    next dıcen sıralamalardan sonra sabah antremanı bı daha dersen yarıs a gırer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 10 Temmuz 2006; 16:03:08 >
  • türkçe ise kolay bulursun bende 2002 war ben de turkce sıralama turunu yaptıktan sora sonraki bölüm dion yani ing ise en sondaki tuştan bi öncesi soldan ona tıkla ısınma turları çıkcak aynı yolla orayıda geç yarışa girmek için en sondaki tuşa bas girersin inş... anlata bildim....
  • yarış menusundeyken okeyin yanındaki(solundaki) yeri tıkla.üstte pratik 1-2-3-4 quaafiling-warm up yazacak sırayla en bastıgında race yazar o szaman okeye bas
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürederim ben onu sezon olarak okuyordum :D yalnız çok ufak bir sorum daha olacak bu saçma virajlarda arabayı frenleyen motor frenini nasıl kapatıyoruz kimseyi geçemiyorum onun yüzünden :) şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
  • fren asistanından bahsediyorsan f3 yada f4 olması lazım
  • fren asistanı:F3
    ordan ayarlıon kapatırsan freni kendin yapcan ama ayarlayamazzın onu söliimmm
  • drexler22 lütfen imzayı kaldırırmısın...
    mclarenden gidioruz die şimdi lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.P.Montoya

drexler22 lütfen imzayı kaldırırmısın...
    mclarenden gidioruz die şimdi lütfen

yok hocam kaç zamandır bu günü bekliyodum.. bırak da tadını çıkarıyım biraz
  • birileri varsa ben burdayım yarışmak için...hamachi filan deneyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

birileri varsa ben burdayım yarışmak için...hamachi filan deneyebiliriz.

deniyelim derkoin hoca hani drexler

ama hamachi olayını hockheneim a bırakıyoruz yani bu hafta fransa da cable dsl olayına devam.

ama alt yapısını oluşturabilirz hamachinin yani bir iki test yapalım
  • yok galiba drexler.neyse başka zamana deneriz..
  • quote:

birileri varsa ben burdayım yarışmak için...hamachi filan deneyebiliriz.

bence denemeyin beyler hamachi olayını zor bişi artı oynarken butun virüs proglarını ve bilgisayardan indirdiğiniz programları kapamak zorundasınızzz biz mahalleden arkadaşlarla 2006 turnuva yapıoduk hamachi üserinden hep maça başlarken butun açık programları kapamak sorundasınızzz + msnde dahil....
    dielim hiç birini kapamadınızzz... o zaman sonuncu olmaya mahkumsunuz oyun sürekli duruyo + dielim sadrazzam programları kapamadı herkes kapadı bu sadrazzamda duran oyun dier kişilerede bulaşıo yani onlarda durarak oynuolar......

drexler22 tamam öle olsun :'( gidioz işte kapı orda arakanı dön ve cık istenmiorsun artık artık sabahan akşama kadar bu şarkıyı sölicem gidios mercedesten :'( amma inş reno ya gideris dandik bi takıma diiiiLLL

• pardon beyler alıntıya derkin yasmışıs amma drexler22 bazen acemilik oluyo :D
  • hamachi ne yaw bak yıne fransız kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

hamachi ne yaw bak yıne fransız kaldım

bak ben sana anlatam... siz f1 challenge 99-02 oynuonuz yaaaa internet userinden buda lan userinden oynanan bir şekildir.... amma çok sordur yukarda anlatıldığı gibi....

hamachi yi indirion yaa ordan bir ıp adresi alıon üye olurken örn benim adım ByEagleE ydi.. ıp adresimi hatırlamıom ama şu şekil weriolar 20.19.18.17 gibi mesela sora başka birilerini de yuklemen gerek benimi yuklicen orda yukle gibi bişi war herhalde yukle yasıodu.... ordan benim kullanıcı adımı deiiLLL... ıp adresimi yasman gerekti saten ıp adresimi yasınca kullanıcı adresim hemen orda çıkıo....

sora bide F1 challenge 99-02 de multiplayere kaydetmen lasım beni....biz 2006 oynarken öle oynuoduk....
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.P.Montoya

quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

hamachi ne yaw bak yıne fransız kaldım

bak ben sana anlatam... siz f1 challenge 99-02 oynuonuz yaaaa internet userinden buda lan userinden oynanan bir şekildir.... amma çok sordur yukarda anlatıldığı gibi....

hamachi yi indirion yaa ordan bir ıp adresi alıon üye olurken örn benim adım ByEagleE ydi.. ıp adresimi hatırlamıom ama şu şekil weriolar 20.19.18.17 gibi mesela sora başka birilerini de yuklemen gerek benimi yuklicen orda yukle gibi bişi war herhalde yukle yasıodu.... ordan benim kullanıcı adımı deiiLLL... ıp adresimi yasman gerekti saten ıp adresimi yasınca kullanıcı adresim hemen orda çıkıo....

sora bide F1 challenge 99-02 de multiplayere kaydetmen lasım beni....biz 2006 oynarken öle oynuoduk....

hamachi yi salla o zaman biz internetle devam ediyoruz yola

• Kimse yok mu bir iki tur atalım.
  • quote:

Kimse yok mu bir iki tur atalım.

ben burdayım hadi yok mu kimse
  • hadi atalım bir iki tur
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.