Şimdi Ara

Haftasonuna f1 99-02 ci aranıyor. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
683
Cevap
1
Favori
31.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalandrexler ılk portatıfı denemeye basladı bıle fıa acıl bıseyler yapsın
    ya bıde gecenlerde ecnebılerle yarısıyodum yarısta 11 kısı felan vardı sıramalarda bılgısayar ınanılmaz yavasladı bunun sebebı nedır
  • beyler sınavların ilk kısmı bitti bu akşam bi icraat yapalım yaw.özledim sizi.sadrazamın önünde slalom yapıp şeklimi koymak istiyorum offff offff.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

beyler sınavların ilk kısmı bitti bu akşam bi icraat yapalım yaw.özledim sizi.sadrazamın önünde slalom yapıp şeklimi koymak istiyorum offff offff.

evet derkin hoca icraat güzel olur bu gece.slalom dan kastın sen le birlikte sepang taki düzlükte lastikleri ısıtıyoduk di mi.bu gece yine yaparız o slalom işini.

ula drexler arabayı tartıcaz yarıştan önce ona göre bi yamukluk olmasın

ha bu arada drexler adları saymışsın.bir de ben oyun bölümüne baktım orada da f1 challange oynayan var baya.mesela sanctus diavolos ve bir kaç kişi daha eğer onları ikna edebilirsem sayımız 10 u geçer.

yarışlar için benim önerim şöle tamam haftada bir yarış olur ama sıralama turları ile yarış farklı gün olsun.misal bir seans antrenman turları ve sıralama turları cuma günü yarışta cumartesi günü olsun.yarıştan önce yaptığımız sıralama turlarını sen forumda açıklayacaksın(aynı yarışları açıkladığın gibi) 1 gün sonraki yarış ta da sıralama turlarındaki sıralamaya göre ''edit grid position'' seçeneğinden herkesi sırasına göre gridlere yerleştireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 7 Temmuz 2006; 15:48:44 >

• evet abi kastım o hareketlerdi :) Ben ısıtmak için yapmadım tabi.demekki tur yememin sebeplerinden biride buymuş :)

Yavuz'a mesaj attım böyle bir organizasyon yapacağız forumda tıoic açacağız diye sorun olur mu dedim cevap gelmedi daha.bu geceye kadar gelmezse cevap kuralları ile beraber bu gece açıyorum başlığı malum yarışa 1 hafta kaldı...

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

evet abi kastım o hareketlerdi :) Ben ısıtmak için yapmadım tabi.demekki tur yememin sebeplerinden biride buymuş :)

Yavuz'a mesaj attım böyle bir organizasyon yapacağız forumda tıoic açacağız diye sorun olur mu dedim cevap gelmedi daha.bu geceye kadar gelmezse cevap kuralları ile beraber bu gece açıyorum başlığı malum yarışa 1 hafta kaldı...

tamam o zaman bu gece o tpoici açarsın ve kuralları yazarız.aynı şekilde yarış ve sıralama sonuçlarını da
    oraya yazar drexler.
  • etusch aldın mı emaneti???
  • yok kardeş daa gelmedi.gelse bu akşam siftahı açardık.tekrar teşekkürler
  • beyler ben F1 challenge 99-02 yi bulamadim........

napcazzZZzz??????

araniza katilmak istiom ama oyun yok F1 2002 war sadece....
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.P.Montoya

beyler ben F1 challenge 99-02 yi bulamadim........

napcazzZZzz??????

araniza katilmak istiom ama oyun yok F1 2002 war sadece....

derkin e danışacaksın o zaman f1 99-02 için.kargo ile oyunu sana gönderebilir.
  • magnycours pek sewmiom ben

herkeze zır olarak hatta gerçek formula 1 yarışcılarına bile zıt olarak en sewdiğim pist monte carlo,monaco
    abi cok sewiom ölesine yarış yapıom hep monte carloda 1.25.853 yaptım..... daha da ilerletemiom.....
    onun için uğraşıom rekoru 1.23 kusuratli yapcam.......
  • derkin ben cd yi bulamadım bi kopyasını cekip gönderirmisin????
    acaba!!!!!
  • gençlik bu gece yapacağımız yarış magnycour ya da hockheneim olsun derim ben
    sizin önerileriniz ne
  • @sadrazzam
    abi bence sıralama ve yarış aynı gün olsun.. çünkü herkes 2 gün için müsait olmayabilir.. diğer bi gün sadece antreman turu yaparız.. müsait olan katılır.. isteyenler setup alış-verişi yapar falan

quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166
    ya bıde gecenlerde ecnebılerle yarısıyodum yarısta 11 kısı felan vardı sıramalarda bılgısayar ınanılmaz yavasladı bunun sebebı nedır

hacı araba sayısı arttıkça daha fazla lag oluşuyor.. o yüzden katılımcı sayısını artırmak için kasmamıza gerek yok.. kemik bir 7-8 kişi bence yeterli olur

quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam
    ula drexler arabayı tartıcaz yarıştan önce ona göre bi yamukluk olmasın

quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166
    yalan drexler ılk portatıfı denemeye basladı bıle fıa acıl bıseyler yapsın

olm ne yamuğumu gördünüz len.. ben yarışlarda sağdan sağdan giderim, etliye sütlüye karışmam ulen kızdırmayın hondalar gibi portatif yakıt tankı yerleştiririm hee

• quote:

gençlik bu gece yapacağımız yarış magnycour ya da hockheneim olsun derim ben
    sizin önerileriniz ne

hacı güncelliği korumaya devam.. magny cours olsun

bu arada erken gelin hee.. programı veriyorum:
    00:00 - 00:20 = antreman turları
    00:20 - 00:30 = sıralama turları
    00:30 = büyük yarış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 7 Temmuz 2006; 21:59:54 >

• tamam 00:00 da orada olucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

gençlik bu gece yapacağımız yarış magnycour ya da hockheneim olsun derim ben
    sizin önerileriniz ne

hacı güncelliği korumaya devam.. magny cours olsun

bu arada erken gelin hee.. programı veriyorum:
    00:00 - 00:20 = antreman turları
    00:20 - 00:30 = sıralama turları
    00:30 = büyük yarış

• 00.00 da ben de oradayım drexler.

yalnız bence 10 kişi ideal kadrodur o kadar çıkarmazsak ta sorun değil.

ben hala sıralama turu ile yarışın ayrı gün olmasından yanayım çünkü sıralama turlarından sonra herkes rakipleri hakkında bir kanıya varabilir ve set up lar deneyebilir.sıralama turu ile yarış aynı olursa o kadar kısa süre içinde set up değişikliği zor olur diye düşündüm.bir de yarış geç saatlerde olacağı için kimse açsından problem olmaz diyorum.
    ama tabi diğer fikirlere de açığım benim amacım yarış ve sıralama heyecanı ayrı ayrı yaşansın.

neyse elbet bir karara varacaz
  • bencede yarışlar sıralama turu aynı gün olsun . ama mesela iki gün aynı pistte iki yarış iki sıralama turu olabilir. puanlamayı belirleriz ve bir arkadaş klasmana göre puanları verir.
  • ben hazırım....
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.