Şimdi Ara

Haftasonuna f1 99-02 ci aranıyor. (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
1
Favori
31.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bi bakayım gö rürse girerim görmezse de inşaallah yarın kapışırız
  • evet gençler server hazır ailenizin servercısı yine vaktinde yetişti her zamanki gibi oyun adı: dh şifre: dh2 pist:magny cours

bugün yine kalabalığız.. çok güzelll.. göztepeli seni de görüyom, geliyon dimi.. etusch sende gelsen çok kral olcak hee bi de mmxex'i de bekliyoz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 8 Temmuz 2006; 0:04:48 >
  • valla refresh demekten bi hal oldum ama dh diye bişi gözükmüyor. derkin 99-02 iyi kargo ile göndermiş yarın gelir diye düşünüyorum yarın akşam burda iseniz
    beni bide pistte görün
  • Uzun zamandır yoktum buralarda bakıyorum puan olayına falan giriyoruz ama oyunu orjinal haliyle oynayalım birde bu yarışlar hangi günler olacak ben cuma geceleri burdayım ama cumartesileri yokum son olarak yarışlar 23.00 gibi başlasın yaw sabah kalkamıyom.
    amma çok şey istedim haa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göztepeli

Uzun zamandır yoktum buralarda bakıyorum puan olayına falan giriyoruz ama oyunu orjinal haliyle oynayalım birde bu yarışlar hangi günler olacak ben cuma geceleri burdayım ama cumartesileri yokum son olarak yarışlar 23.00 gibi başlasın yaw sabah kalkamıyom.
    amma çok şey istedim haa

sorma hilary duff ı da isticen sandım bi an
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

ben hazırım....

hanisin hacı.. seni bekliyoz.. gene 12.30 sandım deme saatleri yazdım
  • yok abi görmez.bende çok denemiştim :)
    quote:

Orjinalden alıntı: etusch

valla refresh demekten bi hal oldum ama dh diye bişi gözükmüyor. derkin 99-02 iyi kargo ile göndermiş yarın gelir diye düşünüyorum yarın akşam burda iseniz
    beni bide pistte görün
  • son turda trulli'nin barrichello'ya geçildiği gibi geçildim derkin'e hemde aynı pistte..

Fransa(Magny Cours) Grand Prix Sonuçları:
    1- sadrazzam: 0:21:04.382
    2- göztepeli: +39.756
    3- derkin: +1 Tur
    4- drexler22: +1 Tur
    5- MMX 166: DNF (girdiği çukurdan çıkamadı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 8 Temmuz 2006; 1:22:36 >
  • evet derkin topic açmanın zamanı geldi.sen topic i aç ve biz de yarış takvimini verecez.kuralları da belirleyecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

son turda trulli'nin barrichello'ya geçildiği gibi geçildim derkin'e hemde aynı pistte..

KAÇ TUR ÜSTÜNDEN YAPTINIZ ARKADAŞLAR

SADRAZZAM İYİ FARK YAPMIŞ

• derkin yardim ett bende F1 challenge 99-02 yok bulamadım kargoyla gönderirmisin kopyalayıppp??????
  • sevgiliyi montoya adreini özel mesaj olarak atarsan en geç ertesi gün kargoya veririm.

bi kaç kural hazırlayıp yarın akşama farklı bir topic açacağım.

17 tur attık.son turda son virajda nasıl oldu bilmiyorum drexleri geçmişim.barichello gibiyim yaw.yarıştada söyledim.ilk finişim ve ilk podyumum yeni bir yıldız doğuyor haberiniz olsun.bide şu setupları yapabilsem tam olacak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

son turda trulli'nin barrichello'ya geçildiği gibi geçildim derkin'e hemde aynı pistte..

abi bu sıralamayı görünce iyice tırstım bu sadrazzam dan ben herhalde 5tur geriden takip ederdim

• Arkadaşlar bugünde yarış yaparsanız bende varım bu bu yarışta.Tabi siz izin verirseniz bende kendime bayağı güveniyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

Arkadaşlar bugünde yarış yaparsanız bende varım bu bu yarışta.Tabi siz izin verirseniz bende kendime bayağı güveniyorum..

estağfirullah ne izni.. gelirsen zevk duyarız.. ama söyliyim, sadrazzam nickli arkadaş felaket yarışır.. kendine güvenen nice insanı madara etmiştir pistte

bu akşam yarışırmıyız bilmiyorum.. ama sen burayı takip et.. çünkü yakın bi zamanda (1 hafta sonra falan) daha organize yarışlar yapacağız.. puanlamalı yarışlar olacak

• sayımız artmaya devam ediyor bu güzel haber ibrahim 171 seni de bekleriz ligimize.
  • Arkadaşlar merhaba f1 topicini gördüm ve üye oldum 1 hamachi bağı açtım hem landan girişte daha rahat bağlanırız hem de latgolmaz umarım liginize kabul edersiniz beni ve internetten hiçbir yere bağlanamıyorum yani hiç server gözükmüyor refreshe bassam bile arama yapmıor

F1 DH
    123

bu bağa girebilirsiniz Hamachi yoksa
    www.hamachi.cc/download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardemirelli -- 9 Temmuz 2006; 16:04:00 >
  • merhaba hocam.. bu hamachi lag konusunda iyi midir.. eğer lag olayı azalacaksa buradan oynarız.. bu arada hamachi'yi yükleyip kurdum.. fakat bağlanacağım zaman "istek zaman aşımına uğradı" uyarısı veriyor.. neden acaba
  • evet ya bu hamachi ile biraz ilgilenmek lazım aslında.bir kaç deneme yapalım yarın akşam....
  • merhaba arkadaşlar bende bu oyun hakkında bilgisi olan birini arıyordum burası aradığım soruya kesin cevap olacak ben internettn f1 2002 oynunu indirdim şimdilik tek başıma oynayıp biraz oyuna alışmak istiyorum ama championship e girdikten sonra sıralama turlarından yarışa geçemiyorum burda sıralama turlarının bitmesini 1 saat boyunca beklemek zorundamıyız ? lütfen cevap ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.