Şimdi Ara

Haftasonuna f1 99-02 ci aranıyor. (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
1
Favori
31.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdayız da drexler nerde
  • abi saat 6 da atmıştım mesajı saat 10da cevap gelmiş....
  • gençlik dün akşam evde yoktum.. böyle habersiz olunca olmuyo malesef.. inşallah yarışabilmişinizdir.. içinizde router'sız modemi olan bi tek ben miyim yoksa
  • derkin cd yi werdin mi hala gelmedide tekrardan saol....
  • okey okey derkin saolasın bugun geldi 2dk önce fln saolasın.........
  • beyler pacth 2005 cd si war ama ben yukleyemiom derkin göndermiş yuklemesini bilmiorum....
  • BEYLER 2005 PATCH YUKLEDİM f1 CHALLENGE 99-02 YE AMMA ben vitesi otamatik yapamıom 1.vites 59 da kalıo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

gençlik dün akşam evde yoktum.. böyle habersiz olunca olmuyo malesef.. inşallah yarışabilmişinizdir.. içinizde router'sız modemi olan bi tek ben miyim yoksa

la drexler dün hadi evde yoktun.ama dikkat ediyorum sen geceleri 12 de falan yatıyosun herhalde.insan gece 2 de 3 te şu forumda online olur biraz değil mi

yani gece 12 de yatıp sabah 7 de kalkmak yok bundan sonra drexler gece 5 te yatacaksın öğlen 3 te kalkacaksın

• beyler 2005 patch de ben nasıl vitesi otamatik yapcam biri yasarsa sewinirim...???
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.P.Montoya

beyler 2005 patch de ben nasıl vitesi otamatik yapcam biri yasarsa sewinirim...???

oyun açıldığında options a gireceksin daha sonra difficulty kısmına gir ve ''auto shifting'' ayarını ''on'' yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

quote:

beyler 2005 patch de ben nasıl vitesi otamatik yapcam biri yasarsa sewinirim...???

oyun açıldığında options a gireceksin daha sonra difficulty kısmına gir ve ''auto shifting'' ayarını ''on'' yap

saolasın yaptım oldu da daha sizle yarışmaya hazır deilim galiba dönemeclerin hepsini kaçırıom

herhalde bu aralar oynarken sonuncu olcas hep

• beyler 2005 patch yukledim ben ama bu oyun sürekli duruo yanlış yuklemeden mi yoksa bilgisayardan mı???

dersiniz???...
  • beyler 2005 patch bende yarış esnasında çok duruo ondan 99-02 arası oynayabilirim gibi gosukuo...
  • beyler F1 de yarış esnasında hava kuruyken bir anda yağmurlu oluyor.... diğer arabalar pitstopa girip lastiklerini değiştirip geçiş lastiği yapıolar biz neden yapamıoz artı yapabiliosa nasıl yapılıo sölermisiniz...???
  • Merhabalar arkadaşlar,
    bi arkadaşımın (schumit) önermesiyle buralara geldim.Sizinle beraber yarışmak istiyorum tabii mümkünse :D
    varmıdır böyle bir imkan kabiliyet ???
  • quote:

beyler F1 de yarış esnasında hava kuruyken bir anda yağmurlu oluyor.... diğer arabalar pitstopa girip lastiklerini değiştirip geçiş lastiği yapıolar biz neden yapamıoz artı yapabiliosa nasıl yapılıo sölermisiniz...???

evlat enter a basacaksın böle sarı bir ekran çıkacak sağ tarafta.orada lastikler ve kanat ayarları var.pite girmeden önce oyunda puase ye bas.lastikleri soft tan intermedaite a getir böylece pite girdiğinde geçiş lastiği takacaktır pit ekibi.
  • saol sadrazzam ne zamandır yarış ta yapmıoz heeee bi günn yapak bakam ilk yarışımda nasıl bi derce elde etcem... herkese ii geceler....
  • ÇOK ŞÜKÜR BİR ZAFER DAHA!
  • ONE MORE VICTORY!
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.