Şimdi Ara

Haftasonuna f1 99-02 ci aranıyor. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
1
Favori
31.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağ ok sol ok geri ok(fren)

başka bi tuş kullanmıyorum ben.
    quote:

Orjinalden alıntı: etusch

yarışırken hangi tuşları kullanıyorsunuz beyler
  • gençlik bu aralar server da buluşmak lazım şu geleceğe yönelik planlarımızı konuşmak için nerelerdesiniz kayboldunuz gene gerçi arada ben de kayboluyorum ama
  • ben A gaz Z fren sola ok sola dönüş ileri ok sağa dönüş.
  • walla ben ok tuşlarından başka bi tuş kullanmıyorum.. tek elimle oynuyorum

sadrazam serverda konuşmak bayık yapıyo.. yazı yazmak işkence orda.. ya burda karar verelim yada msnde
  • bende yön tuşlarını kullanıorum tek elimle oynarım......
  • Arkacaşlar hangi kamera açısıyla oynamak daha kullanışlı oluyor bi tiyo verirmisniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Arkacaşlar hangi kamera açısıyla oynamak daha kullanışlı oluyor bi tiyo verirmisniz

ben cockpit açısı ile oynuyorum mmxex ama tv cockpit de fena değil.bu ikisinden birini öneririm.ha bu arada bu topici takip et mmxex geceleri server a katıl fırsat buldukça.dediğim gibi server da bilgilerimizi paylaşıp yardımlaşırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

walla ben ok tuşlarından başka bi tuş kullanmıyorum.. tek elimle oynuyorum

sadrazam serverda konuşmak bayık yapıyo.. yazı yazmak işkence orda.. ya burda karar verelim yada msnde

''bayık yapıyo'' harika laf

ok drexler ben akşama doğru bir kaç öneride bulunacam o sırada fikirlerimizi forumda sıralarız

• Ya bu topici görünce acaip heyecenlanıyorum vede üzülüyorum gerçekten size katılmak istiyorum ve yazın oldukça vaktim var ama bu oyunu şuan beceremiyorum şöyle bir hafta kadar kendm oynayıp biraz arabayı adam gibi kullanmayı öğrenince size katılacam ,birde ben 2005 patch ini indirdim ama sanki bu patch 99-02 oyunundan bağımsız çalışıyor gibi patch in ismi CTDP2005MOD_V1.0-Standalone-formula-1 yaklaşık 450mb ,sağolsun forumdan biri vermişti linki ama hatırlamıyorum bu patch doğru patch mi?
  • ok en yakın zamanda bekliyoruz seni mmxex o zaman.

o linki ben vermiştim doğrudur o link.
    ayrı çalışır 99-02 den.
  • İzlinle bir soru daha soracağım; araba sağa-sola hareketlerde oldukça hassas yani düzlükta sağ-sol yaptığım zaman oldukça savruluyor mesela benim istediğim sağ tuşa bir kere basıp bıraktığımda araba 30 cm yana kayacağına 20cm kaysın bunu ayarlayabilirmiyim?
  • hulan gıdıp dreksyon felan alıcam sırf bunun ıcın
  • quote:

İzlinle bir soru daha soracağım; araba sağa-sola hareketlerde oldukça hassas yani düzlükta sağ-sol yaptığım zaman oldukça savruluyor mesela benim istediğim sağ tuşa bir kere basıp bıraktığımda araba 30 cm yana kayacağına 20cm kaysın bunu ayarlayabilirmiyim?

ayarlayabilirsin.anti roll bar ı 40 yap.''anti roll bar'' set up larda aero kısmında yer alır.atıyorum şimdi senin oynadığın ayarlarda anti roll bar 50 ise 40 yap 40 ise 30 yap.bu şekilde aracın daha az savrulacaktır.
    bir de kanat ayarlarını biraz yükselt.''rear wing'' ve ''front wing'' ikisi de 40 ın üstünde olsun mesela fornt 44 rear 42 gibi olsun.bu kanat ayarları da aero kısmında yer alır.

• quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

quote:

İzlinle bir soru daha soracağım; araba sağa-sola hareketlerde oldukça hassas yani düzlükta sağ-sol yaptığım zaman oldukça savruluyor mesela benim istediğim sağ tuşa bir kere basıp bıraktığımda araba 30 cm yana kayacağına 20cm kaysın bunu ayarlayabilirmiyim?

ayarlayabilirsin.anti roll bar ı 40 yap.''anti roll bar'' set up larda aero kısmında yer alır.atıyorum şimdi senin oynadığın ayarlarda anti roll bar 50 ise 40 yap 40 ise 30 yap.bu şekilde aracın daha az savrulacaktır.
    bir de kanat ayarlarını biraz yükselt.''rear wing'' ve ''front wing'' ikisi de 40 ın üstünde olsun mesela fornt 44 rear 42 gibi olsun.bu kanat ayarları da aero kısmında yer alır.

Çok teşekkür ederim hemen gidip biraz antreman yapayım

• Magny cours da 1,18,521 yaptım sıralamada varmı daha iyisi
  • quote:

Magny cours da 1,18,521 yaptım sıralamada varmı daha iyisi

hocam sende f1 ch 99-02 var mıydı.. yoksa f1 2002 derecen mi bu
  • ben 2002 sezonunda 1.15 kusur yapıyom
    setup sız tabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Magny cours da 1,18,521 yaptım sıralamada varmı daha iyisi

hocam sende f1 ch 99-02 var mıydı.. yoksa f1 2002 derecen mi bu

f2002 hocam set up advanced da ki grip bende özel bişey yapmadım
    ama 1,15 bana göre biraz fazla. u dönüşünden sonraki şikanı bir türlü olması gerektiği kadar hızlı dönmeyi beceremedim yaa.
  • gençlik ben magnycours u mclaren mp4 17 ile 1 12 500 lerde dönüyorum nolacak şimdi?yani hafif zorlasam rahat 1 11 yaparım magnycour da.

bu arada bakıorum testler aralıksız sürüyor.ula drexler çaktırmadan test mi yapıyon yine mosley e söyleyecem.

evet bu arada yeni oluşum için görüşlerimizi sıralayalım.bu lig organizasyonu çok iyi olabilir ama önce şu katılacakların bir ismini yazsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam
    bu arada bakıorum testler aralıksız sürüyor.ula drexler çaktırmadan test mi yapıyon yine mosley e söyleyecem.

yok hocam töbe de.. rüzgar tünelinde çalışmalarım var, piste inmedik daha

bu arada yeni "concorde oluşumu" hakkında dediğin gibi görüşlerimizi belirtelim.. benim bildiğim şu anda oyuna sahip kişiler: drexler22, sadrazzam, derkin, MMX 166, göztepeli, MMXex.. şu anda 6 kişiyiz, J.P.Montoya da oyunu edincem diyordu, o da gelirse 7 kişi oluyoruz.. bu sayıyı biraz daha artırabilirsek hoş olacak..

daha önce de dediğim gibi haftasonları haftada 1, yada 2 haftada 1 olmak üzere yarışabiliriz.. katılımcı sayısına göre puanlama sistemi yaparız.. ayrıca yarışacağımız sezonu da belirtelim.. 2002 sezonu mu, 2004 mü yoksa 2005 mi.. ona göre yamaları da yükleriz bu arada.. yamalarda oynarken daha fazla lag oluyor diye duydum.. bunu da gözönünde bulunduralım

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.