Şimdi Ara

Haftaya A101 marketlerde Samsung Galaxy S20 FE modeli var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya A101 marketlerde Samsung Galaxy S20 FE modeli var
    Önümüzdeki hafta A101 marketler zincirinde akıllı televizyonlardan akıllı telefonlara Airfryer modellerine, alt seviye oyuncu ürünlerine kadar pek çok uygun fiyatlı teknolojik ürün bulmak mümkün olacak.

23 Şubat A101 aktüel teknoloji ürünleri

23 Şubat A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Samsung Galaxy S20 FE modeli yer alıyor. 6.5 inç Super AMOLED ekran, Snapdragon 865 yonga seti, 8GB LPDDR5 bellek, 256GB UFS 3.1 depolama, 12MP+12MP+8MP arka kamera, 32MP ön kamera, 4500mAh batarya gibi özellikleri olan telefon 12199TL fiyat etiketine sahip.

Ayrıca Bkz.ŞOK marketlerde SSD, RAM, kablosuz kulaklık ve akıllı telefonlar var

Diğer taraftan Toshiba markasına ait 43 inç Full HD ekran, uygulama desteği, 2x HDMI, 1x USB, dahili uydu alıcı gibi özelliklerin olduğu akıllı televizyon modeli 5799TL fiyat etiketi ile satılıyor. Son olarak Xiaomi’nin 6 litre kapasiteye sahip Airfryer modeli 5399TL seviyesinde.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• daha uygun bir fiyattan cıkabilirdi o fiyata iyi durumda 2. el s21 plus alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10867B565 -- 19 Şubat 2023; 10:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara telefon 12 üstüne çıkmadan taksitle aldım. 12 bin taksit limiti ile alınabilecek en iyi telefon. Snapdragon işlemci ve 256 GB hafıza 8 gb Ram li olması da cabası

• 10bine almıştım 2ay önce

• baktım 11.200'e samsung türkiye garantili satılıyor zaten.

• Samsung S20 FE 256 gb snapdragon işlemcili olanını 5600 TL'ye almıştım sıfır. Güzel telefon, kamerası kırmızıları turuncu çekiyor onun dışında sorunu yok şu an Android 13 var. Tek tavsiyem Ram Plus özelliğini kapatın telefonu yavaşlatıyor.

• hidrojennn kullanıcısına yanıt
    Bende simdi baktim o fiyata satilan 6/128 lik olani bu 8/256 lik model yine benzer fiyatlara internette 8/256 ligi bulmak mumkun.

Bu arada telefonu kasim ayindan beri kullaniyorum genel anlamda memnunum diyebilirim samsung guncelleme konusunda android aleminin en iyisi diyebiliriz fakat buyuk ihtimalle bu telefon en son android guncellemesini a13 ile almis durumda. Yine 2 yil daha guvenlik guncellemelerini alacak. Samsung'un insiyatifine gore ileride a14 gelebilir ama ben gelecegini dusunmuyorum.

Bir sikintisi da batarya mevzusu 4500mah denince psikolojik olarak daha iyi bir batarya performansi beklerdim ama 5- 5.5 saat ekran suresi var cok yogun kullanimlarda bir gunu geciremeyebilir.

5G yok birde bu var.

Suanda 10000tl bandindaki f/p telefonu bugun alsaniz 3 yil rahat rahat gider kutusundan 15w sarj cihazi ve ince jelatin ekran koruma ile geliyor herhangi bi kilif cikmiyor.

Sahsen 8/256 lik modeli tavsiye ederim hazir fiyati uygunken ileride fazla deger kaybi olmayacagini da dusunuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllara direnen gerçek bir amiral gemisi :D s21 fe var bende de bu seri harbiden cok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • happymtl H kullanıcısına yanıt

sen ne anlatiyorsun babamda var ayni telefon 4 gün gidiyo şarjı. 120hzden 60hz düşürdü telefonu

• ekranı 60 Hz yaparsan nenem de 4 gün uyumadan çalışır.. bu arada sizdekinin işlemcisi snapdragon mu samsung exynos mu

• distribitörlerin elinde kalan eski cihazları almış a101, insanlara hiç de ucuz olmayan fiyatla kakalayarak para kırma peşinde diye yorumladım

SD 865 te böyle sorun yok fakat Exynos 990 olan modeli yarım günü çıkarmaz

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

snapdragon, exynoslu olanı çöp direk çöpe at

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

Doğal olarak

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

S10 Lite kullanıyorum, A13 geldi en son güncelleme olarak. S20 FE'ye son güncelleme olarak A14 gelecek.

O zaman kullandığın batarya ölü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Şubat 2023; 17:23:27 >

küçük altta knk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.