|
Bildirim
Volta Vsm alacakların dikkatine;
Adana gibi düzlük bir memlekette yaşıyorsanız bu ürünü alabilirsiniz, ama yaşadığınız yerde %17 eğim den daha dik yokuşlar var ise bu üründen uzak durun, yoksa yokuşta o sizi değil, siz onu taşırsınız. Çünkü; Bu aracın yokuş çıkma kapasitesi %17. Bir kaç sene önce de aynı ürün vardı, değişen hiç bir şey olmamış. Uyanıklar ya, reklam yüzünde en kötü özelliği olan yokuş çıkma kapasitesinden hiç bahsetmiyorlar, bir tek web sitelerinde ki kullanma kılavuzunun en altında yazıyor. Eğer bulunduğunuz yerde ki yokuşun eğiminin % kaç olduğunu merak ediyorsanız öğrenmesi çok basit; android market de bir sürü eğim ölçer aracı var (örnek: clinometer), uygulamayı açın telefonunuzu yokuşa yanlamasına koyun, uygulama size hem % hem de derece olarak yokuş eğimini bildiriyor. Mesela benim evimin yolunda yürürken bile insanı yoran meşhur bir yokuş var, ölçtüm tam %21 geliyor, bu yüzden bu ürünü almaktan vazgeçtim. Youtube' da video çeken bazı bilgisiz insanlar; sanki Dünya da bütün yokuşların eğimi aynıymış gibi "bu ürün yokuş çıkıyor" diye yanlış bilgi veriyor. Evet çıkıyor da % kaç eğimli yokuşu çıkıyor, yokuş var bir de yokuş var. Bu videolara aldanmayın. Not: Bilmeyen arkadaşlar için; yokuş eğimi %21 demek, yokuşta 100 metre ilerleyince yerden yukarıya dik 21 metre yükselmek demek. |
Volta markasından uzak durmanız gerekiyor kendi halkını keriz sanan firmalardan bir tanesi. https://www.youtube.com/watch?v=2EkkD5paSS8&list=PLv9tDZWmuLXMunQo7qmEI-sNcbUto6vYi&index=45&t=2s
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Ekim 2021; 13:34:09 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Videoyu izlemek istiyorum ama her cumleyi bitirmeden tek tek kelimeleri ikişer kez soyluyor. Sanki kekeliyor ama diksiyonu bozmadan kekeliyor gibi. Ee lemesine alistim ama bu sekilde konusmasi çok rahatsız etti izleyemedim. Özetle cinde urettirip turkiyede sattiklari bir motormuş işte. Tasarimi da satin almislar. Yerli milli olan kismi ise ureticiye cok dusuk miktarda ucret veriyorlar. Bu skooteri alicama xiaomi alirim yani. Cunku ortada bir arge yapilmamis bir tesis kurulmamis turkiye de istihdam saglamamislar. Getirip satiyorlar o kadar. Adam hakli ama konusmasi cok kopuk. Dinleyemedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Ekim 2021; 22:39:00 > |