Bu videonun sahibin tüm incelemeleri takip ediyorum sorun çinde üretimesi değil mesala cfmoto var oda çin ama harika bir motor. Burda sorun şu üretici firmanın sorunları çözme şekli ve çok basitmiş gibi anlatması mesala ön süspansiyon yağ kaçırıyormuş olur böyle şeyler gibi cvb veriyor ulan nasıl olur motorda fren demek senin yaşamaın ölüp ölmemen demek daha bir sürü şey var videoda izlemeni tavsiye ederim. |
Haftaya A101 marketlerde Volta elektrikli bisiklet ve oyuncu ürünleri var (2. sayfa)
-
-
Video iskence gibi geldi izleyemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toshiba dediğin vestel zaten alınır. 4 tane vestel tv aldım son 3 yılda çok memnunum. Servisi boktan sonyden bin kat iyidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sony' i bitiren en büyük etkenlerinden birisi teknik servis birimi. Adamlar neredeyse her ürüne neredeyse kullanıcı hatasi raporu veriyorlar. Jbl(Aztek) öyle değil, çoğu ürününe değişim , iade onayı veriyor. O yüzden kulaklık satarken çoğunlukla jbl markasını öneriyorum.
Mouse, klavye, mouse pad veya 1+1 sistem alınır mı? Yani öyle ciddi oyun için falan değil. Laptobu olan insana kolaylık sağlaması açısından. Ucuz bişe lazım zaten. Götürür mü , iyi midir?
-
Anakart sorunları nasıl kullanıcı hatsı olabilir ki zaten. Sony den ürün alınmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
35 lira dan aldım o kulaklığı 80 tl yapmışlar
-
Gamepad r1 l1ler sabit mi?
P13 Blue telefonu merak eden olursa
Orjinal adı Blackview a80 diye gecer
Türkiyede P13 Blue adıyla satılmaktadır
Antutu skoru 40-45k arasıdır. Yani oyun için düşünüyorsanız Düşük ayarlarda 30 fps iş görür oyunlarda. Lakin öyle AAA Yüksek grafikli mobil oyun falan kurmayın derm hiç.
1-2 yıl önce 900 950tlye satıldı.
Şuan 1600 tlye cıkmıs Bence indirim deil Bindirim Market olmuş
-
A101 sen powerbank aldım. Almaz olaydım. Boşuna yanımda taşıyıp ağırlık yapmıyorum. Resmen çöp.
Ambiyans aydınlatma nasıldır acaba? Şerit led alıp masanın altına döşemek istiyordum fakat buda hoşuma gitti ama anlık bir hevesle alıp hiç kullanmayacaksam gerek yok gibi :D Kullanıp yorum yapabilecek birisi var mı?
-
Piranha nedir ya? Bellediler şu markayı. 10 yıllık sözleşme mi yaptınız ne yaptınız? Piranha alacağıma gider paramı yolun ortasına atarim. En azından birinin işine yarar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Motoru daha önce alıp kulanan var mı? Nasıldır? Benim açımdan en akıla takılan nokta batarya kısmı, bataryası nasıl, misal 2 sene kullandınız, bozulma oluyor mu, bozuldu diyelim tamir ücreti ne kadar gidiyor?
"Yokuş falan çıkmaz almayın" demişler bu biraz bana komik 🙂 geldi, zira normal bisiklet ile de yokuş çıkamaz mahvolursun yorulursun, ee bu da bir nevi bisiklet, benzinli motorlardan değil. Hülasa, şu yerli karşıtları değil de, motoru alıp kullanmış olanlar cevaplarsa sualimi memnun olurum.
Motorlu taşıta bile gireceginden supheliyim onun.
Akülü bisiklet işte. Motor yok içinde:D
-
Motor olmadan teker nasıl döner 🙄 vardır diye düşünüyorum fakat gerçek motorlara nazaran küçük ve işlevsizdir. O yüzden motor değil de "Motorlu akülü bisiklet" bisiklet kategorisinde yer alıyorlar.
Ben bi ara vsc almıştım işe gidip geliyordum cocugumu gezdiriyordum 35 40 km menzil vardı paraya ihtiyacım oldugu için satmıştım fazla kilolu degilseniz cok iş görüyor taksi ile 30 liraya gittiğim noktalara gidip gelmeye başlamıştım baya
Benzer şeyler...
Murat GamsızyoutubeTelefon ekranlarını büyüterek, görüntüyü de büyüten telefon büyüteçleri, son zamanlarda sosyal ağlarda görülmeye başladı. Ben de bir tanesini alıp denedim.https://www.youtube.com/watch?v=ICeV_aLZd7Y&t=312s -
3000 tlye normal motosiklet alınıyordu bir ara 125cc
-
Şaşırmadık
Elektrikli motorlu bisiklet değil onun ismi. Elektrik motorlu bisiklet. Torpille mi soktunuz ne yaptınız reklamcınızı. Ayrica kasım kasım kasılarak Toshiba yazdığınız televizyon aslında Vestel üretimi. Eski toshibalar gibi japonyada üretilmiyor. Vestel fabrikasından çıkan vestel ürününe sadece isim hakkını alıp Toshiba yaziyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X