Şimdi Ara

haftaya alıyorum,son yorumları alayım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmek bilmeyen notebook modellerinin içinden sonunda çıktım:) eleye eleye en son 2 seçenek kaldı,

ACER ASPIRE 5634 WLMI T5600 1.83GHz 120GB bla bla bla:)
    HP PAVILION DV2172EA T5500 1.66GHz 120 GB bla bla bla:)

Farklar;
    Acer > HP
    1024mb 533mhz ddr 2 > 1024mb 667mhz ddr2
    1.83ghz > 1.66ghz
    ıntel 945pm chipset > ATI XPRESS 1150 chipset
    GeForce Go 7300 > GeForce Go 7200
    15.4" > 14.1"
    XP HOME > XP MEDIA CE
    2.42 ytl > 2.77ytl

Aklıma takılanlar;
    1) chipset farkı iki sistem arasında nsl bi fark yaratır?
    2)iki ürünün yanında da orjinal windows cd veriyolar mı yoksa recovery cd mi oluyo?
    3)hiç acer kullanan arkdsm yok,hp ile acer servisi arasındaki fark nedir?
    sorularla sizi brz boğdum :)) kolay gelsin,güzel cvplarınızı bekliyorum...

• acerı almalısın çünkü ekran kartı,işlemcisi ve monitörün büyüklüğü bakımından daha iyi
    1-fazla bir fark yaratmaz diye düşünüyorum fakat 945pm daha iyi bana göre
    2-artık laptoplarda(benim aldıklarımda ve arkadaşlarımın aldıklarında)recovery cd oluyor
    3-hp nin servis ağı yaygın fakat acerınkini bilmiyorum kullanmadığım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

acerı almalısın çünkü ekran kartı,işlemcisi ve monitörün büyüklüğü bakımından daha iyi
    2-artık laptoplarda(benim aldıklarımda ve arkadaşlarımın aldıklarında)recovery cd oluyor
    bence bunu al 2.739 ytl 12 taxit

İşlemci : Intel Core 2 Duo T7200
    İŞLEMCİ HIZI : 2,0 GHz
    BELLEK : 512 MB DDR2 RAM
    SABİT DİSK : 100 GB
    Menşei : İthal
    Ağırlık : 2,7 kg
    EKRAN BELLEĞİ : 256 MB
    Ekran boyutu : 15,4"
    ETHERNET : 10/100
    Garanti süresi : 2 Yıl
    MODEL : SATELLITE A100-847
    MODEM : 56K faks modem
    EKRAN ÖZELLİĞİ : TruBrite WXGA TFT
    GRAFİK TİPİ : NVIDIA GeForce Go 7600

bla bla bla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 27 Ekim 2006; 0:47:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

bence bunu al 2.739 ytl 12 taxit

İşlemci : Intel Core 2 Duo T7200
    İŞLEMCİ HIZI : 2,0 GHz
    BELLEK : 512 MB DDR2 RAM
    SABİT DİSK : 100 GB
    Menşei : İthal
    Ağırlık : 2,7 kg
    EKRAN BELLEĞİ : 256 MB
    Ekran boyutu : 15,4"
    ETHERNET : 10/100
    Garanti süresi : 2 Yıl
    MODEL : SATELLITE A100-847
    MODEM : 56K faks modem
    EKRAN ÖZELLİĞİ : TruBrite WXGA TFT
    GRAFİK TİPİ : NVIDIA GeForce Go 7600

bla bla bla...

Alıntıları Göster
    su zamandan sonra core 2 almalisin ayrica xpyede bos yere para verme bi kac ay sonra curuyup gidecek
    ha illa ikisinden birini alacam diosan ekran kucuk isterim dersen tasimasi kolay olsun dersen hp
    yoksa acer

• quote:

Orijinalden alıntı: ibyalcin

su zamandan sonra core 2 almalisin ayrica xpyede bos yere para verme bi kac ay sonra curuyup gidecek
    ha illa ikisinden birini alacam diosan ekran kucuk isterim dersen tasimasi kolay olsun dersen hp
    yoksa acer

Alıntıları Göster
    2ay sonra xp çürümez bir kere sallama hala bir çok insan win98 kullanıyor.. hadi çürüdü dielim vistanın 32bit işletim sistemi war.. kafa karıştırma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddex -- 27 Ekim 2006; 2:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddex

2ay sonra xp çürümez bir kere sallama hala bir çok insan win98 kullanıyor.. hadi çürüdü dielim vistanın 32bit işletim sistemi war.. kafa karıştırma..

Alıntıları Göster
    HP nin özelliklerinde aradaki 350ytl ye degecek hiçbişey göremiyorum, bence Acer notebook 'u al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chains

HP nin özelliklerinde aradaki 350ytl ye degecek hiçbişey göremiyorum, bence Acer notebook 'u al..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hafta sonu inş bi laptop alıcam ama hala karar vermiş değilim eleye eleye iki tane kaldı sonunda ama hangisi daha ii bunların yine bi fikrim yok ben fazla anlamıyorum anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum,lütfen anlayan birisi yardım etsin bana,ben öyle fazla zorlayacak bişey yükelemeyeceğim,müzik,msn oyun falan yani office programlar bide olursa auto cad hangisi daha ii bunlardan yada bu fiyatlarda önereceğiniz başka varmı lütfen yardım edin yaa

Karakteristik ACER 5634WLMI CORE 2 T5600 1.83 512MB 100GB
    CPU Cinsi - HIZI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz
    Ekran Boyu(Inch) 15.4"
    Ekran Tipi WXGA Crystal Bright parlak ekran
    Ekran Kartı Intel GMA 950 max 224 MB paylaşımlı
    Bellek(MB) 512MB (1*512)
    Bellek Tipi DDR2 2 slot
    Floppy YOK
    Sabit Disk 100GB 5400rpm
    Optik Sürücü DVD SuperMulti
    Faks-modem 56K
    Ses STEREO
    Network 10/100 Mbps fast ethernet, Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
    Port Pcmcia, 3 adet USB, FireWire, S-Video (TV-Out)
    Pil Ömrü 6 Hücre pil 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.9 kg
    Yazılım Windows XP Home Türkçe
    Ek Özellikler 1.3MP Orbicam
    Targus çanta & 1 yıllık F secure antivirus hediye

Karakteristik DELL INS 6400VGA 1.66 15.4 512 80 DVDRW XP H
    CPU Cinsi - HIZI Intel® Core Duo İşlemci T2300 (1.66GHz, 2MB L2 cache, 667 Mhz. FSB)
    Ekran Boyu(Inch) 15.4"
    Ekran Tipi WXGA TFT Parlak LCD Ekran, 1280x800 Çözünürlük
    Ekran Kartı ATI MOBILITY™ Radeon™ X1400 256MB Ekran Kartı
    Bellek(MB) 512MB
    Bellek Tipi DDR2 533Mhz bellek
    Floppy YOK
    Sabit Disk 80GB 5400rpm SATA sabit disk
    Optik Sürücü DVD-RW Sürücü
    Faks-modem VAR
    Ses MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    Network 10/100 ethernet kartı,Dell™ Wireless 1390 802.11b/g
    Port S-Video çıkışı, IEEE1394, 5li Kart Okuyucu, 4xUSB 2.0 port
    Pil Ömrü 6 cell Li-Ion pil 5 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.8 kg
    Yazılım Microsoft® Windows® XP Home Türkçe
    Ek Özellikler Ekstra: Multimedya Kontrol Tuşları, Media Direct Özelliği
    Klavye - Mouse: Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse
    Slot: Ekspress Kart Slotu
    Yonga seti: Intel® 945PM chipset

• quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

acerı almalısın çünkü ekran kartı,işlemcisi ve monitörün büyüklüğü bakımından daha iyi
    bencede ekran boyutu olarak 14.1 daha iyi tercih meselesi tabi daha mobilite istiyorsan 14.1 tercih et derim ha bunlardan ikisi arasında 14.1 yada 15.4 farketmez dersen bence acer al 300 milyonluk fark yok arada
    quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

bencede ekran boyutu olarak 14.1 daha iyi tercih meselesi tabi daha mobilite istiyorsan 14.1 tercih et derim ha bunlardan ikisi arasında 14.1 yada 15.4 farketmez dersen bence acer al 300 milyonluk fark yok arada
    quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

Alıntıları Göster
    abicim bana da bi yardım edermisin yaa hiç bilgim yok bu konularda

• quote:

Orijinalden alıntı: maviayy

abicim bana da bi yardım edermisin yaa hiç bilgim yok bu konularda

Alıntıları Göster
    fiyatlarıda yazarsan daha iyi olr ama madem fazla oyun manyağı değilsin acer tavsiye ederim core 2 duo 100gb hd dahili webcam 2 side paylaşımlı ekran kartı fiyat farkı cok degilse acer derim
  • quote:

fiyatlarıda yazarsan daha iyi olr ama madem fazla oyun manyağı değilsin acer tavsiye ederim core 2 duo 100gb hd dahili webcam 2 side paylaşımlı ekran kartı fiyat farkı cok degilse acer derim

Alıntıları Göster
    ikiside 1199 $+kdv dell in ekran kartı paylaşımlı mı neden yazmıyo paylaşımlı diye o zaman,acer alsam bunun ram inin yükseltebiliyoruz dimi sonradan
  • quote:

ikiside 1199 $+kdv dell in ekran kartı paylaşımlı mı neden yazmıyo paylaşımlı diye o zaman,acer alsam bunun ram inin yükseltebiliyoruz dimi sonradan

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_6284003/mpage_1/key_x1400//tm.htm#6284003 incele bi istersen benim bildiğim paylaşımlı ama intelden iyidir sonucata ikiside paylaşımlı kullanım amacını yazmışsın iksidide işini fazlasıyla görür merak etme ram oalyına gelince yanına bi 512 daha taktırrısan gayette güzel olur

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_6284003/mpage_1/key_x1400//tm.htm#6284003 incele bi istersen benim bildiğim paylaşımlı ama intelden iyidir sonucata ikiside paylaşımlı kullanım amacını yazmışsın iksidide işini fazlasıyla görür merak etme ram oalyına gelince yanına bi 512 daha taktırrısan gayette güzel olur

Alıntıları Göster
    Bu acer da karar kıldım hem tasarımı daha güzel galiba,pil ısınması falan olmaz dimi aşırı derecede,bi de ölü piksel mi ne varmış onu nasıl anlıyoruz,kusura bakma seninde başını ağrıtıyorum ama,sonuçta para veriyoruz bi sürü araştırmadan olmuyo Allah razı olsun senden

• quote:

Bu acer da karar kıldım hem tasarımı daha güzel galiba,pil ısınması falan olmaz dimi aşırı derecede,bi de ölü piksel mi ne varmış onu nasıl anlıyoruz,kusura bakma seninde başını ağrıtıyorum ama,sonuçta para veriyoruz bi sürü araştırmadan olmuyo Allah razı olsun senden

Alıntıları Göster
    ne demek lafımı olur olu piksel ekrandaki nokta şeklinde bozulma olayı acıp dikkatlica bakarsan gorursun zaten programı var istersen ancak en kotu ihtimalle paint programınbda full ekrana getirip sarı kırmızı siyah beyaz mavi ekranlarda dikkatlice bakmandır siyah uzerine kırmızı beyaz uzerine siyah falan olabilir aldıgın yerlede 1 hafta içinde getirme garantisi oldugunun teyidini al istersen ama dedigim gibi dikkatlice bakarsan sorun olmaz bu ürünü kullanan kimseyle direk konusmadım ancak bende acer kullanıyorum memnunum getiren firmalar kont ve infronic hangisi getirdi yada aldıgın yer hangisinden alır bilmiyorum ama infronic servis acısından daha iyi diyor herkes başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

ha ayrıca sende kendine bir başlık açıp sor bence daha çok yardım eden olacaktır

• quote:

Alıntıları Göster
    ölü piksel için bi program var ama onu orda denittirmezler heralde.paint ile ekranı beyaza,kırmızıya v.s boyasak anlaşılırmı?.yada nasıl ölü piksel bulabilecegimizi söyleyinde böle fikirler üretmeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

ölü piksel için bi program var ama onu orda denittirmezler heralde.paint ile ekranı beyaza,kırmızıya v.s boyasak anlaşılırmı?.yada nasıl ölü piksel bulabilecegimizi söyleyinde böle fikirler üretmeyim

Alıntıları Göster
    kardeş yanlış anlama ben yazarken sen cvp yazmışın.paint te boyayarak anlaşılırmı gerçekten?

• quote:

Alıntıları Göster
    programı yukletmezlerse dedigin gibi painle bakabilirsin zaten gozune çarpar insan o an gözlerini 4 degil 8 açıyor

• quote:

ne demek lafımı olur olu piksel ekrandaki nokta şeklinde bozulma olayı acıp dikkatlica bakarsan gorursun zaten programı var istersen ancak en kotu ihtimalle paint programınbda full ekrana getirip sarı kırmızı siyah beyaz mavi ekranlarda dikkatlice bakmandır siyah uzerine kırmızı beyaz uzerine siyah falan olabilir aldıgın yerlede 1 hafta içinde getirme garantisi oldugunun teyidini al istersen ama dedigim gibi dikkatlice bakarsan sorun olmaz bu ürünü kullanan kimseyle direk konusmadım ancak bende acer kullanıyorum memnunum getiren firmalar kont ve infronic hangisi getirdi yada aldıgın yer hangisinden alır bilmiyorum ama infronic servis acısından daha iyi diyor herkes başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

ha ayrıca sende kendine bir başlık açıp sor bence daha çok yardım eden olacaktır

Alıntıları Göster
    ben gold dan almayı düşünüyorum ama bilmiyorum iyimidir,ayrıca burda konu açmaya yetkim yokmuş benim yada ben bilmiyorum

• quote:

ben gold dan almayı düşünüyorum ama bilmiyorum iyimidir,ayrıca burda konu açmaya yetkim yokmuş benim yada ben bilmiyorum

Alıntıları Göster
    notebook bolumune girdiginde yukarıda yeni mesaj var ordan yazıcaksın ama yetki olayını anlayamadım :) bende gold bilgisayardan aldım açıkçası alırken exa bilgisayrdan başka bir notebook daha almıstık gold onu yanında çok zayıf gelmişti bana kadıkoydeki gold tan aldım 1 hafta içinde çıkarsa arıza getirin değiştrelim demişlerdi gold sa garanti infronic olabilir infronic iyidir

• quote:

Alıntıları Göster
    sanırım sen dalga geçmek için yazmışsın ama gerçekten böyle anlaşılır
    quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.