bunlari birak bulmazini daha ismi bulunmayan kulaklik bile kalmiyor kulak ici kulaklik ya 10TL'ye onu bile kendileri aliyor inanilmaz birsey o mouselari bulabileceginiz saniyorsaniz beklerseniz 69TL'ye HP uygun ama birakmazlar Steelseries'de uygun gibi onuda allem ederler goz boyama sanati bunlarinkisi her magazaya 1-2 tane yollarlar onlarida kendi elemanlari aldimi bitti |
Haftaya BİM, ŞOK ve A101 marketlerde teknoloji geçidi var (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
SteelSeries Arctis 1 349tl veriyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 9 Ocak 2021; 21:37:32 > -
Rival 3 için pusuya yattım bekliyorum.
-
Bu marketlerde satılan her şeyi insanlar ederinden daha ucuza satılıyor mantığıyla direkt araştırmadan almaya çalışıyor. Arada bir cidden iyi indirimler denk geliyor ama genelde ederine satılan ürünler hep. -
Akşam iş çıkışı gitsem tablet tutucu kalır mı acaba ? -
Bisiklet ve sporla uğraşiyorsan kaçirma
-
Masallah Tvlerin fiyatları samsung sony philips seviyesine gelmiş .hatta aşmış 4000 tl 49 inç tv ye verene kadar 1000 tl daha verip 55 inç samsung veya philips almak daha uygun hale gelmiş
Halk alıyor diye geçirmişler fiyatlara ama ellerinde patlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu bir usb belleğimiz
Bu tarz mağazalarda kampanyalı diye satılan aktüel ürünlerin bir çoğu (%95) zaten piyasa fiyatı ile aynı..Araştırın cimri, encuz,akakace com da zaten en ucuz aynı fiyata satıldığını göreceksiniz..Sadece bazı ürünlerde ürünün fiyatına göre cüzzi bir miktar ucuz olabiliyor ve insanlar da aktüel ürünler gelmiş piyasanın çok çok altında diye daha mağaza açılmadan sıraya giriyor..Hakbuki evinde almadan araştırsa hem de taksit imkanı ile zaten aynı fiyata alacak ama yok illa o mağazaya o hengamede gidilecek kimse almadan o ilgili ürün el çabukluğu marifetiyle ordan satın alınacak..Sonra tatmin olacak yetiştim aldım zaten beş adet gelmişti onu da ben kaptım böyle giderse bu kafayla daha çok indirim denk getirir piyasanın da .... Neyse orlarda birbirimizi ezmemeyi yavaş yavaş..öğreneceğiz ama hala günüzümde abi ben asla internetten bişey almam,,orada insanın kartını parasını dolandırıyorlar mış ya bana telefon yerine salatalık gönderirseler ben o riski asla almam diyen insanlar var..Alışıcaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 10 Ocak 2021; 14:48:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar
Hp odessy ( tam yazamadım)
Çantayı aktif kullanan olarak :
Çok şık ve korumalı çanta. Yastık sistemi göz sistemi harika.
Ama!!!!!!
Çok ağır çanta.
İçi çok küçük. Ben laptop ve şarj cihazımı koyduğumda alan çok az kalıyor.
17 inç laptopu olanlar düşünmesin bile.
Laptopum ince ve hafif bile deseniz , çantanın boş apırlığı o kadar fazla ki , sırt ağrıtıyor. -
tuf h3 dahamı iyi bundan
-
Uzun süredir bir grafik çizim tableti arayisindaydim burada görünce sevindim ama hiçbir bilgim yok.
Bahsi geven starcom grafik çizim tableti alınır mı? Cevaplayan olursa çok sevinirim. F/p ürünü müdür?
Tabiki hiçbirini temin edemeyeceğiz. Aynısını daha önce kaç defa yaşadım logitech mouse için A-101'de bir indirim vardı mağaza açılışında ürün tükenmişti ne hikmetse
-
+1
Sabah açılışta giderseniz belki, hoş internetteki fiyatlarla arasında büyük fark yok ama yine de göreceğiz.
-
5000 liraya var mı samsungun iyi tvsi öneriniz var mı ?
Bunların reklamını yapmaktan vazgeçin artık. Hiç bir mağaza yeterli miktarda ürün getirip satmıyor. Mağaza başına 1 yada 2 adet ürün geliyor, geleni de zaten müşteriden önce kim bilir kimler alıyor yada ayırtıyor.
Bim'den 1 tane elektronik ürün aldığımı hatırlamıyorum. Çünkü yok!
-
Samsung RU 7400 al kafan rahat etsin. Çok kişiye önerdim çok memnunlar.
5500 fiyatı onun ama 50 inç
beyler bunu anlattılar mı bilmiyorum ama..
https://www.sikayetvar.com/bim/bim-daha-satisa-cikmamis-olan-urunusatmis
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X