Şimdi Ara

Haftaya Eren İlk 11 de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih hocayı tanıyordum,bu kadar ruhsuz oyundan sonra Gomis'i keser.Akhisar kupayı hak etti.Tebrikler.Cok acil 8 numara,stoper ve forvet transferi yapmamız lazım.Yoksa şampiyonlar Ligi'nde 3.luk bizim için basari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazık çok yazık.Sabah özeti izledim.Gomis-Feghouli-Belhanda-Linnes-Muslera berbat oynamış.İsmail oynasa inanın belki kazanırdık.Çok formsuz Muslera.
  • EmperorMan kullanıcısına yanıt
    Özeti izlediğin belli çok boş yorum yapmışşın.
  • İlk 11 belli oldu.İşte bu yüzden büyüksün hoca.Senin adaletini seviyoruz.Bu arma her futbolcudan büyük.Metin Oktayların,Baba Gündüzlerin emaneti bu forma.
    Gomis çıkıp özür dileyene kadar benim gönlümde yok hükmündedir,taraftar ona kırgın.İlk iç saha maçında bunu ona göstericez.Bu formayı sadece yetenekli olanlar değil,karakteriyle de hak edenler giymeli.
  • Adamsın Eren 2 resmi maç 2 gol.Gomis efendi özür dileyene adam gibi çalışana kadar formayı vermicez ona.Haftaya yine ilk 11 desin,kendini daha da göster.Salla 2 gol tamamen kap formayı.
  • Eren çok kötü. Öyle böyle değil. Uzatmadaki golde bile ayağını yere çaktı, sonra vuruşu değiştirdi. Şampiyonlar ligi bekleme bizi.

• top sürme yok pozisyon alma yok bitiricilik hemen hemen yok

ne işe yarar bu adam hiç mi kendini geliştirmez

son attığı golü bile kaçırıyordu arkadaşların dediği gibi

ohooo öyle top gelecekte kafasına denk gelecekte yada ayağı yere takılmayacakta gol atacak nerede o bolluk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

top sürme yok pozisyon alma yok bitiricilik hemen hemen yok

ne işe yarar bu adam hiç mi kendini geliştirmez

son attığı golü bile kaçırıyordu arkadaşların dediği gibi

ohooo öyle top gelecekte kafasına denk gelecekte yada ayağı yere takılmayacakta gol atacak nerede o bolluk
    Arenada düzgün çimde kanatlar daha iyi çalışıcak.Geçen sene kayseri maçında iki gol atmıştı hatırlatırım.Zor bi deplasmandı üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Adamsın Eren 2 resmi maç 2 gol.Gomis efendi özür dileyene adam gibi çalışana kadar formayı vermicez ona.Haftaya yine ilk 11 desin,kendini daha da göster.Salla 2 gol tamamen kap formayı.
    Berbat Eren’i övüyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Berbat Eren’i övüyorsun :)

Alıntıları Göster
    Gomisten iyi demiyorum.Oynadıkça kendini bulucak diyorum.Taraftarı onca sevgisine rağmen şımarıp,şu durumdaki klube zam istiyorum diyen adamı savunmam ben.Gomisin gözümdeki tüm kredisi bitmiştir.Bunun sebebi sadece zam istemesidir kupa fınalınde penaltı kacırması değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Gomisten iyi demiyorum.Oynadıkça kendini bulucak diyorum.Taraftarı onca sevgisine rağmen şımarıp,şu durumdaki klube zam istiyorum diyen adamı savunmam ben.Gomisin gözümdeki tüm kredisi bitmiştir.Bunun sebebi sadece zam istemesidir kupa fınalınde penaltı kacırması değil.

Alıntıları Göster
    Gomis konusunda haklı olabilirsin. Adam 2-3 hafta gol atar fikrin değişir bu ayrı konu..

Ama Eren’in de çöp olduğunu unutmamak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Gomis konusunda haklı olabilirsin. Adam 2-3 hafta gol atar fikrin değişir bu ayrı konu..

Ama Eren’in de çöp olduğunu unutmamak gerekiyor

Alıntıları Göster
    Dostum ben gomisi yerin dibine sokmadım.Erenide kral ilan etmedim.Bu camiaya saygısızlık yapıldığında görmezden gelirsen bu taraftarı hıce sayarsın.Bız gomısı sadece gol attıgı ıcın sevmedık karakter koydugu ıcın sevdık.Burak yılmaz gol kralı oldugunda bıle taraftarın yarısı hala sevmıyordu.Gomıs ozur dıleyene kadar eren oynamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.