Orijinalden alıntı: Tanura Adnan Polat; Hagiye teklif götürdük gelmedi, biz Galatasaray kulübüyüz, görev teklif etmeyiz, göreve çağırırız deseydi kaç bin, kaç milyon Galatasaray taraftarı Hagiye söverdi? Şuandan daha fazla emin ol.
Fatih Terimi çağırdılar gelmedi, kaç kişi küfür etti gelmedi diye ? İyi ki gelmedi diyenler vardı :)
Aynı durum Hagi için de olurdu emin ol, Oyuncu olarak eyvallah ama TD kapasitesi yok. oyunculardan vs demeyin şimdi, manager oynayanlar bile Haginin yaptığı taktikle sahaya çıkmaz, yaptığı değişiklikleri yapmaz...
ha belki yönetimin yaptığı bi plana kurban aranıyodu o da Hagi oldu...
Teknik Direktörlüğünü bende savunmuyorum. Ama gönderceksek de gülerek, küfretmeden, yabancıymış gibi göndermeyelim. Bizden daha çok Galatasaraylı o adam.
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Kesin bir haber değil arkadaşlar, şu anda varsayım yapılmış.
Şeref Aydın özellikle twitter'de kesinlikle yalan diyor.
Bakalım takip ediyorum. Son dakika haberi olarak 10 dk ekranda kaldı haber.
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
quote:
Sevincimiz kursağımızdamı kaldı yani?
bence kovulmasın, sezonu bu şekilde bitirelim...
Yıllardır yabancı hocalar geldi TR şamp dışında ne başarı sağladılar. Bizim ZİCO bile en fazla çeyre final yaptı Aykut, Şenol Guneş, Fatih terim, Ertugrul
Bırakın TUGAY a da 2 sene şans verin Şu anda morinho bile gelse GS a fayda sağlamaz bundan daha kötü GS daha ne olabilir ki. Artık yerlilere dönme zamanı
onlar para için gelirler bizimkiler yüreklerini koyarlar. Ama ADNAN polat bunalrı unutmak için gider sansasyonel hpca getirir her şey unutulur. Zaten ne zaman taraftarlar kulüplerine yön vermiş ki de şimdi ve bundan sonra verebilsinler Üzülüyorum Yabancı sayısının da 4 + 1 ile sınırlanması lazım
resmi açıklama olmadan inanmayın. ligtv ve bahri havadır daha öncede çok yalan haber yaptılar. resmi açıklama gelene kadar başlığın sonuna bir "mı?" eklense iyi olur. millet yanlış anlamasın.
+1 bir de bu tipler var , yenisi kötü iş çıkardı diye zaten kötü olduğu tescilli olanını ömür boyu klüpte mi tutsaydık.Ortaya bir bilgi,fikir koymuş gibi tavırlar var bide aman aman...
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
rijkaard gidip bu adam geldiğinde çok sevinenler nerede?en azından gerçek gs li geldi falan diye??
Ben sevinmiştim ve buradayım. ne yapacaksın ? sevindiğim için hesap mı vereceğim ? kendimi kötü mü hissedeceğim ? Ben Rijkaard geldiğinde de sevinmiştim. Mesele ahmet veya mehmet in gelmesi değil. her yeni isim yeni bir ümit oluyor, insanın beklentisi oluyor. İyi olsun istiyorsun, pozitif bakıyorsun, destek veriyorsun. Sonuçta bu gelen isimler Galatasaray için çalışmaya geliyor. Ama bir süre geçiyor ve beklentiler boşa çıkınca boşuna sevindiğini anlıyorsun, üzülüyorsun.
Skibbe ile yollar ayrıldı. Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı,Rijkaard la yollar ayrıldı. Hagi ile yollar ayrıldı... Geçiniz bu boş işleri..... Adnan Polat ve şürekası ile yollar ayrılmadığı sürece seneye de 2 yarı 2 hoca defeder bu yönetim.... Balık baştan kokmuş. Habire kuyruk kısmını kesip yerine yenisini kaynaklıyorlar
havaalanında istabula geldi tek kelime etmiyor ntvspor şimdi verdi.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
Orijinalden alıntı: Tanura
İnsanları görüyorumda Hagi'yi söverek yolluyorlar. Galatasaray taraftarının düştüğü durum bu işte. İyi teknik direktör olmayabilir, hataları olabilir. Ama o adam HAGI. 4 sene üst üste felen şampiyonluk, UEFA ve SUPER kupalarında Hagi olmasa alabilirmiydik? O bizim için efsanedir. Naparsa yapsın efsane olarak kalıcaktır. Hagiyede en çok koyan bu olsa gerek, Galatasarayı kırmamak için, bizden daha çok Galatasaraylı olduğu için geldi. (ki Fatih Terim bile gelmemişti) Şimdi taraftarı küfrederek kovuluyor. Ah Hagi ah.
bende bunu düşünüyorum hep..şimdi alex 4-5 yıl sonra Fenere gelip TD olsa başarısız olsa ve biz ona kötü davransak..ihtimal bile vermiyorum Alex gibi kişiliği düzgün dosdoğru birine yapılmaz herhalde böyle şeyler...
gs tarafından düşünmek istiyorum bize ulaşamadığımız hedeflere ulaştıran müthiş zaferler yaşatan en önemlilerinden birine bunlar yapılması çok yanlış he belki haginin asabi tavrı hakemin ayağına basması tükürmesi gs taraftarına hırsız diye bağırması belki gsli taraftarlkarın zihninde yer etmiştir..gsnin bu durumuda tuz biber olmuştur taraftarın gözünde...
nası ihtimal vermiyosun :)
Alexten daha Fenerbahçei Aykut var takımın başında, sezon başı edilen küfürleri biliyoruz :)
Sende haklısın..Demediklerini bırakmadılar ama Yeni Malatya maçı sonrası Aykutun kariyeri için bir dönüm noktası..herşey o maç bitişinde 30dakikalık maç tolantısıyla (artık futbolcularla ne konuştuysa) herşey değişti..Santos bile yola gelip özür diledi...keşke hagide de böyle türden bişey olsaydı..
zamanı çoktan gelmişti zaten
kalmasinda bir sakinca yok takim dibe cokmus gitse neolur kalsa neolur,bugun yeni bir td gelse onuda sezon sonuna dogru gondeririz heralde,takim okadar kotuki mourinho gelse onumuzdeki 7,8 haftayi cikaramaz oda gider
quote:
quote:
Ahh hocam ah... Her gördügünüz haberide araştirmadan incelemeden Bi paylaşmayi verin ya !
Eğer Yalansa bu haber Boş yere Sevindik hopladik zipladik.. Resmi açiklama hala Gelmedi ! Demek ki YALAN habermiş..
Yine de hayirli haberi bekliyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
quote:
quote:
Ahh hocam ah... Her gördügünüz haberide araştirmadan incelemeden Bi paylaşmayi verin ya !
Eğer Yalansa bu haber Boş yere Sevindik hopladik zipladik.. Resmi açiklama hala Gelmedi ! Demek ki YALAN habermiş..
Saat kaç ? Bu saat'de resmi açıklama olmaz. Lig tv yanılacağını sanmıyorum.
Tugay'ın dışında Bülent Ünder'in bile adı geçiyormuş. Ne alakaysa.
Tek korkum, Tugay ilk gazla Trabzon'a karşı ölümüne oynatmasın takımı?
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
Tek korkum, Tugay ilk gazla Trabzon'a karşı ölümüne oynatmasın takımı?
Oynatsın kardeşim , Fb şampiyon olmasın diye bizde 15. falan mı olalım. Gs şampiyon olamayacaksa gerisi önemli değil..
Yönetim bu gidişle hayatta gitmez,Hagi gider Tugay gelir Tugay gider başkası gelir ama yönetim daima durur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
quote:
quote:
Saat kaç ? Bu saat'de resmi açıklama olmaz. Lig tv yanılacağını sanmıyorum.
Saat şuan 9:35...
Ve bu saatte Klüp adina önemli kararlar alindiginda Açiklama Yapilir.. Lig Tv ninde Yanilacagini Hepimiz Biliyoruz... Bi çok kez Yalan dolan haberler yaptilar Asilsiz kaynaklarla.... Bunu da İyi biliyoruz..
quote:
Orijinalden alıntı: georgia
Futbolculuk günlerinde verdiği emeklere binaen "Hakkını Helal Et Hagi"