ertem_sener Ertem Şener evet tarafımdan resmi açıklamadır 'hagi ile yollar ayrıldı.hem de resmen.'...
Bu adam boşuna bu kadar sallamaz bence..Yani mutlaka bu bilgiyi kesin doğrulatmıştır..
Bu takımı ancak Fatih Terim paklar. zopa zopa zopa
OF YA OF NEDEN 1 HAFTA ÖNCE AYRILMADI! MISIMOVIC BOŞUNA HARCANDI OFF BE
Tugay ile sezon sonuna kadar olsun zaten. Tugay daha bu yuku kaldiramaz. Tecrubesi yok. Umarim lucescu gelir. Yada ertugrul saglam da dusunulebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenCCC
Tugay ile sezon sonuna kadar olsun zaten. Tugay daha bu yuku kaldiramaz. Tecrubesi yok. Umarim lucescu gelir. Yada ertugrul saglam da dusunulebilir.
Ertuğrul Sağlam mı? O daha Bursa'da yük kaldıramıyor , 2 maç kaybetti 5 beraberlik aldı diye yan çiziyor hemen. Aman uzak dursun hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
Tek korkum, Tugay ilk gazla Trabzon'a karşı ölümüne oynatmasın takımı?
Oynatsın kardeşim , Fb şampiyon olmasın diye bizde 15. falan mı olalım. Gs şampiyon olamayacaksa gerisi önemli değil..
aa dürüst birileri de varmış demekki
sözüm size değil sözüm
TRABZONSPOR İÇİN OYNADIK DİYENLERE berabere kalacak biz oyunu bozduk ve yenildik diyenlere
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenCCC Tugay ile sezon sonuna kadar olsun zaten. Tugay daha bu yuku kaldiramaz. Tecrubesi yok. Umarim lucescu gelir. Yada ertugrul saglam da dusunulebilir.
Aman allah korusun. Ertugrul Saglam adam gibi adamdir ama futboldan zerre kadar anlamaz. 3 buyuklerin pasif kaldigi bir donemde oyuncularin iman gucuyle butun maclari orta kafa golle kazanan bir takimin hocasi...
Umarım takımın basına Tugay hoca gecer. Düşünsenize 4 Takımımızın da hocasının Türk olduğunu. Arada bir tek Hagi sırıtıyordu, o da gönderildi tam oldu.
bu kadar dedikodu çıktığına ve resmi sitenin yalanlamadığına göre %90 hagi ile yollar ayrıldı bence. hayırlısı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: darkingfb
hem bjk hem gs ye kıyak yaptık
siz bi avrupaya gidin aykutun kıyaklarını göreceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h
OF YA OF NEDEN 1 HAFTA ÖNCE AYRILMADI! MISIMOVIC BOŞUNA HARCANDI OFF BE
yapmayın.kulakdan dolma bilgilerle hüküm vermeyin.Misimovici Hagi değil,yönetim gönderdi
iyi de ne değişecek , madem adamı yollayacaktın. niye adamın isteiğine göre milyonlarca avro ödeyip futbolcuları aldık. böyle bir yönetim anlayışı olamaz.
Gerçekten futboldan soğuttular beni. kimse iyi gün taraftarılığı demesin. her sene şampyion olacağız diye bir derdim yok şahsen. Ama bu hatalar saç baş yolduracak cinsten.