Şimdi Ara

Hagı ile yollar ayrıldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım sonraki sezon tüm takımlar Türk Antrenörlerle yollarına devam eder.
  • Tüm büyükler doğru yolu buldu en sonunda, Türk hocalar ftw!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight

Bu kadro ile tugaydan da basari beklemeyin bence..

kadroda bişey yok bence sorun kafada yada olmayan hedefde...derbide bir arda giriyor bir kewell pino kenarda baros neill sahada...yeni TD orta sahanın ortasına yekta gibi birini monte ederse çok farklı bir gs izleriz..tabi yeni TD öyle biri olmalı ki hiçbir konuda taviz vermemeli ne ardaya nede barosun şımarıklıklarına...
  • Çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

rijkaard gidip bu adam geldiğinde çok sevinenler nerede?en azından gerçek gs li geldi falan diye??

Ben sevinmiştim ve buradayım. ne yapacaksın ? sevindiğim için hesap mı vereceğim ? kendimi kötü mü hissedeceğim ?
    Ben Rijkaard geldiğinde de sevinmiştim.
    Mesele ahmet veya mehmet in gelmesi değil.
    her yeni isim yeni bir ümit oluyor, insanın beklentisi oluyor. İyi olsun istiyorsun, pozitif bakıyorsun, destek veriyorsun. Sonuçta bu gelen isimler Galatasaray için çalışmaya geliyor. Ama bir süre geçiyor ve beklentiler boşa çıkınca boşuna sevindiğini anlıyorsun, üzülüyorsun.

• İnsanları görüyorumda Hagi'yi söverek yolluyorlar.
    Galatasaray taraftarının düştüğü durum bu işte. İyi teknik direktör olmayabilir, hataları olabilir.
    Ama o adam HAGI.
    4 sene üst üste felen şampiyonluk, UEFA ve SUPER kupalarında Hagi olmasa alabilirmiydik?
    O bizim için efsanedir. Naparsa yapsın efsane olarak kalıcaktır.
    Hagiyede en çok koyan bu olsa gerek, Galatasarayı kırmamak için, bizden daha çok Galatasaraylı olduğu için geldi. (ki Fatih Terim bile gelmemişti)
    Şimdi taraftarı küfrederek kovuluyor.
    Ah Hagi ah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

İnsanları görüyorumda Hagi'yi söverek yolluyorlar.
    Galatasaray taraftarının düştüğü durum bu işte. İyi teknik direktör olmayabilir, hataları olabilir.
    Ama o adam HAGI.
    4 sene üst üste felen şampiyonluk, UEFA ve SUPER kupalarında Hagi olmasa alabilirmiydik?
    Hagiyede en çok koyan bu olsa gerek, Galatasarayı kırmamak için, bizden daha çok Galatasaraylı olduğu için geldi. (ki Fatih Terim bile gelmemişti)
    Ah Hagi ah.

Futbolcu Hagi ve Teknik Direktör Hagi iki farklı insan

Bunu bil bence...

O senin dediğin futbolcu Hagi.

Teknik Direktör Hagi ise prestij ve transfeler açısından GSyi uçuruma sürüklemiştir...

Bu fark bilinsin...

Bid şu Hagi GS için geldi ayaklarını keselim artık ya cidden baydı.
    adam çalıştırdığı her takımdan kovuldu. Teklif gelmiyordu kendisine ve sadece futbol akademisindeydi... O sıralar Uganda Milli Takımından teklif gelse bile gidecekti oraya. Tabi GS gibi bir klüpten teklif gelince atladı...

Şu ayrımı bir yapabilse taraftarlar çok sevinicem.

• Gelecek senenin planlamasinin simdiden yapilmasi lazim. Alinacak oyuncular, getirilecek yeni hoca vs. simdiden belirlenmeli
  • Ntvsporda bi haber yok..
  • quote:

Ama o adam HAGI.
    Ah Hagi ah.

bende bunu düşünüyorum hep..şimdi alex 4-5 yıl sonra Fenere gelip TD olsa başarısız olsa ve biz ona kötü davransak..ihtimal bile vermiyorum Alex gibi kişiliği düzgün dosdoğru birine yapılmaz herhalde böyle şeyler...

gs tarafından düşünmek istiyorum bize ulaşamadığımız hedeflere ulaştıran müthiş zaferler yaşatan en önemlilerinden birine bunlar yapılması çok yanlış he belki haginin asabi tavrı hakemin ayağına basması tükürmesi gs taraftarına hırsız diye bağırması belki gsli taraftarlkarın zihninde yer etmiştir..gsnin bu durumuda tuz biber olmuştur taraftarın gözünde...

• Yazık oldu acıyorum Hagi'ye... GS ve A.Polat Hagi'nin teknik direktörlük hayatını tamamen bitirdi. Her başarısızlıkta hocalıkta çok tecrübesiz olan Hagi'yi getirerek hem GS'yi hemde Hagi'yi daha kötü seviyelere götürdü A. Polat.
  • Keşke hiç gelmeseydi Hagi , ben bir Fenerbahçe Taraftarı olmama ragmen hiç bir zaman Böyle büyük degerlere yok bizim yogurdumuz iyi sizin yogurdunuz ekşi yorumunu yapmam.
    Hagi Türkiyeye gelmiş geçmiş En büyük degerlerden biridir ve Öylede kalacak Kaç tane Türk takımı Uefa kupası almış , Kaçtane türk Takımı Süper kupa Almış ??
    Bunları sadece Galatasaray yaptı oda 1 defaya mahsusdu ve Haginin sayesindeydi..Ama ne yazıkki şuan Galatasaray taraftarı Giden kötü durum karşısında , Galatasaray camiası için elinden geleni yapmış ve yapmaya çalışan isime nefretle bakıyor ..
    İnanın ben bir Galatasaraylı olmama ragmen Hagi nin şuanki durumuna çok üzülüyorum.
    Çok yazık , Size sadece HAGİ ' ye sahip olun diyorum . Madem bileti kesildi artık gidiyor adamı güler yüzle yollayın.
  • Kesin biri haber değil arkadaşlar, şu anda varsayım yapılmış.

Şeref Aydın özellikle twitter'de kesinlikle yalan diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Ama o adam HAGI.
    Ah Hagi ah.

Futbolcu Hagi ve Teknik Direktör Hagi iki farklı insan

Bunu bil bence...

O senin dediğin futbolcu Hagi.

Teknik Direktör Hagi ise prestij ve transfeler açısından GSyi uçuruma sürüklemiştir...

Bu fark bilinsin...

Bid şu Hagi GS için geldi ayaklarını keselim artık ya cidden baydı.
    adam çalıştırdığı her takımdan kovuldu. Teklif gelmiyordu kendisine ve sadece futbol akademisindeydi... O sıralar Uganda Milli Takımından teklif gelse bile gidecekti oraya. Tabi GS gibi bir klüpten teklif gelince atladı...

Şu ayrımı bir yapabilse taraftarlar çok sevinicem.

Futbolcu, teknik direktör umrumda değil.
    Benim efsane dediğim adam gibi adam HAGI.
    Her türlü efsanedir benim için.

Ayrıca evet Hagi GS için geldi.
    Belki de teknik direktörlük yapamayacağını anlamış gelen teklifleri reddediyordu bunu bilemezsin. Uganda falan sallamışsın.
    Adnan Polat; Hagiye teklif götürdük gelmedi, biz Galatasaray kulübüyüz, görev teklif etmeyiz, göreve çağırırız deseydi kaç bin, kaç milyon Galatasaray taraftarı Hagiye söverdi? Şuandan daha fazla emin ol.

Haginin teknik direktörlüğünü savunmuyorum.
    Ama İmprator dediğimiz adam bile gelmediyse, gelmeye korktuysa ve Hagi bu ortama gözü kapalı girdiyse adama biraz saygınız olsun.
    Vefasız ve nankör Galatasaray Taraftarı işte bu kadar ne beklersin.

• Şu yazımda küçük bir hata yaptım .

Düzelteyim...

Keşke hiç gelmeseydi Hagi , ben bir Fenerbahçe Taraftarı olmama ragmen hiç bir zaman Böyle büyük degerlere yok bizim yogurdumuz iyi sizin yogurdunuz ekşi yorumunu yapmam.
    Hagi Türkiyeye gelmiş geçmiş En büyük degerlerden biridir ve Öylede kalacak Kaç tane Türk takımı Uefa kupası almış , Kaçtane türk Takımı Süper kupa Almış ??
    Bunları sadece Galatasaray yaptı oda 1 defaya mahsusdu ve Haginin sayesindeydi..Ama ne yazıkki şuan Galatasaray taraftarı Giden kötü durum karşısında , Galatasaray camiası için elinden geleni yapmış ve yapmaya çalışan isime nefretle bakıyor ..
    İnanın ben bir Fenerbahçeli olmama ragmen Hagi nin şuanki durumuna çok üzülüyorum.
    Çok yazık , Size sadece HAGİ ' ye sahip olun diyorum . Madem bileti kesildi artık gidiyor adamı güler yüzle yollayın.

Artık neden düzeltemiyoruz , o secenek kalkmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Kesin biri haber değil arkadaşlar, şu anda varsayım yapılmış.

Şeref Aydın özellikle twitter'de kesinlikle yalan diyor.

Lig tv yalan haber sallamaz. Geçen beyaz saçlı emektar muhabir vardı adını unuttum shuster olayında sabahı bekleyelim demiş açıklamak için resmi birşey olmadığı için ama bazı haber kanalları hemen geçince çok pişman olmuş vs vs olaylar vardı. Artık hiç beklemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Ama o adam HAGI.
    Ah Hagi ah.

bende bunu düşünüyorum hep..şimdi alex 4-5 yıl sonra Fenere gelip TD olsa başarısız olsa ve biz ona kötü davransak..ihtimal bile vermiyorum Alex gibi kişiliği düzgün dosdoğru birine yapılmaz herhalde böyle şeyler...

gs tarafından düşünmek istiyorum bize ulaşamadığımız hedeflere ulaştıran müthiş zaferler yaşatan en önemlilerinden birine bunlar yapılması çok yanlış he belki haginin asabi tavrı hakemin ayağına basması tükürmesi gs taraftarına hırsız diye bağırması belki gsli taraftarlkarın zihninde yer etmiştir..gsnin bu durumuda tuz biber olmuştur taraftarın gözünde...

nası ihtimal vermiyosun :)

Alexten daha Fenerbahçei Aykut var takımın başında, sezon başı edilen küfürleri biliyoruz :)

• Hagi gitti şimdide Ergün 'ü felan getirirlerse şaşırmayın.
  • quote:

Adnan Polat; Hagiye teklif götürdük gelmedi, biz Galatasaray kulübüyüz, görev teklif etmeyiz, göreve çağırırız deseydi kaç bin, kaç milyon Galatasaray taraftarı Hagiye söverdi? Şuandan daha fazla emin ol.

Fatih Terimi çağırdılar gelmedi, kaç kişi küfür etti gelmedi diye ? İyi ki gelmedi diyenler vardı :)

Aynı durum Hagi için de olurdu emin ol, Oyuncu olarak eyvallah ama TD kapasitesi yok. oyunculardan vs demeyin şimdi, manager oynayanlar bile Haginin yaptığı taktikle sahaya çıkmaz, yaptığı değişiklikleri yapmaz...

ha belki yönetimin yaptığı bi plana kurban aranıyodu o da Hagi oldu...
  • hem bjk hem gs ye kıyak yaptık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.