Knight Online’a son zamanlarda bağlanmadığını farkettik! Seni oyuna yeniden kazandırmak için Ağustos’ta yepyeni bir PvP sunucusu başlatıyoruz! Yeni PvP sunucusu sevdiğiniz ve bildiğiniz PvP tecrübesi yanında seviye sınırı ve görev gerektirmiyor ayrıca:
* Sunucuya yüksek seviye bir karakterle başlama fırsatı * National Puanların birikerek çoğalmasına dayanan bir ödül sistemi * Ödüllerini ve karakterlerini canlı sunuculara geri getirme fırsatı sunuyor!
PvP sunucusu güncellemeleri ve daha fazlası için Knight Online websitesine göz at! % 10 bonus Coin Etkinliği için 25 Temmuz Pazar günü bize katıl! Bugün oyuna bağlan!
yeni pvp server açıolarmış sexykoyu kıskandılar sanırım yazık gebersinler
Asıl sana yazık la Yaz eventlerinden haberin yok sanırım, server savaşları gm savaşları vs. bide kıskandılar felan yazmış ya
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
Asıl sana yazık la Yaz eventlerinden haberin yok sanırım, server savaşları gm savaşları vs. bide kıskandılar felan yazmış ya
yok valla oyun battığı için yapıyolar sanırım
Hellsgarem gibi pvp server daha önceden açmışlardı arkadaşın dediği gibi sana yazık asıl
banada geldi o mail
daha önce katılmıstım cok zevkli oluyor gercekten
Bende bir video izlemiştim cidden güzeldi :D inşallah bu seferde güzel olur
sırf helssgrame katılmak için pre aldığımı hatırlıyorum . sene 2008 idi .
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
İşte bu +1905
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
İşte bu +1905
cidden zevkliydi ama +2
asddsdsdasdad
quote:
Orijinalden alıntı: RymxT.
asddsdsdasdad
Cümle kuramıyorsun sanırım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme