< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Savaş tehditi değil de nedir bu afedersiniz, direk askerimize saldırı 33 şehit şimdilik umarım burda kalır daha ne lazım savaş tehditi için, o boğazdan geçecek füze gemileri füzeyi kime atacak? hayır siz ayıksınız ya ondan size soriyim dedim üslubunu sevdiğiminin varlığı
Ayrıca babamızın malı evet dedemizin malı savaşarak alındı İstanbul'da bu memlekette evet babamızın malı, İngilizlerinmiş 1453 te tüm İstanbul bizim oldu ayık arkadaşım, İngilizlerinmiş |
Aktrollerin tehditlerine pabuç bırakmayız. Biz cumhuriyet çocuğu ve vatanseveriz. Para için bilmemneremizi satmayız.
|
Yalnız Türkiye savaş tehditi altındayım diye ilan edip notam yayınlayarak boğazları geçişe kapatabilir, benim anlayamadığım neden yapmıyor yoksa montrö anlaşmasını bilmeyen yoktur burda herhalde yine de hatırlattığı kız için teşekkürler
|
Motro boğazlar sözleşmesi
İsterse nükleer geçirir |
Rusların bize yaptığı bişey yok tüm devlet kaynakları suriye jetleri diyor , ben yedim
|
Montrö nün 20. Maddesine göre savaş veya çatışma tehlikesi hallerinde boğazları savaş gemilerine kapatma hakkına sahibiz ayrıca tüm sivil gemileri arayıp silah taşıyan gemilere el koyma hakkına sahibiz.
Bilmiyorsanız element uydurmayın. O gemileri geçirtmemek gerekli. Vatana ihanet ediyor ülkeyi yönetenler. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 28 Şubat 2020; 9:50:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptahba -- 28 Şubat 2020; 9:54:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 28 Şubat 2020; 11:41:57 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 28 Şubat 2020; 14:6:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |