Şimdi Ara

Hain saldırı sonrası Rusya’dan flaş hamle: Fırkateynler yola çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdlib'de hain saldırı sonucu 33 Türk askerinin şehit düşmesi sonrası Rusya'dan flaş bir hamle geldi. Rus Donanması, seyir füzeleri bulunan iki fırkateynin Suriye kıyılarına gönderildiğini açıkladı.

Kaynak:
    https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-hain-saldiri-sonrasi-rusyadan-flas-hamle-firkateynler-yola-cikti-5651048/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savaş tehditi değil de nedir bu afedersiniz, direk askerimize saldırı 33 şehit şimdilik umarım burda kalır daha ne lazım savaş tehditi için, o boğazdan geçecek füze gemileri füzeyi kime atacak? hayır siz ayıksınız ya ondan size soriyim dedim üslubunu sevdiğiminin varlığı

Ayrıca babamızın malı evet dedemizin malı savaşarak alındı İstanbul'da bu memlekette evet babamızın malı, İngilizlerinmiş 1453 te tüm İstanbul bizim oldu ayık arkadaşım, İngilizlerinmiş
    Montrö nün 20. Maddesine göre savaş veya çatışma tehlikesi hallerinde boğazları savaş gemilerine kapatma hakkına sahibiz ayrıca tüm sivil gemileri arayıp silah taşıyan gemilere el koyma hakkına sahibiz.

Bilmiyorsanız element uydurmayın. O gemileri geçirtmemek gerekli. Vatana ihanet ediyor ülkeyi yönetenler.
  • nato dan gelecek bir operasyona karşı hazırlık yapıyor tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltravioleTT

nato dan gelecek bir operasyona karşı hazırlık yapıyor tahminimce
    şöyle bir açıklama yapmış rus savunma bakanı "Türkiye'nin kayıpları sonrası ateşkesi uygulamaya hazırız." gizli bir ateşkes mi uygulandı ruslarla acaba suriyeye karşı
  • İyi de bu gemiler bizim boğazlarımızdan mı geçecek? Nasıl yani izin mi verilecek geçişine?

• quote:

Orijinalden alıntı: ptahba

İyi de bu gemiler bizim boğazlarımızdan mı geçecek? Nasıl yani izin mi verilecek geçişine?
    Motro boğazlar sözleşmesi

İsterse nükleer geçirir

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Yalnız Türkiye savaş tehditi altındayım diye ilan edip notam yayınlayarak boğazları geçişe kapatabilir, benim anlayamadığım neden yapmıyor yoksa montrö anlaşmasını bilmeyen yoktur burda herhalde yine de hatırlattığı kız için teşekkürler

• ptahba kullanıcısına yanıt
    Niye geçirmeyelim savaşmı var

Boğazlar babamızın malı değil , 100 sene önce ingiliz malıydı ayık olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Hocam rusya suriyeyi nato ya (abd,eu) bırakmaz en başından beri o topraklarda almak istedikleri neyse almadan gitmez, Türkiye nin askeri gücü, ekonomik gücü belli olanlar ortada zaten, ben bu saatten sonra hükümetin müzakere yolu izleyeceğini de düşünmüyorum, bunu biraz daha açardım ama böyle bir zamanda gerek yok.

Sınırlarımızı bile yıllar sonra açtılar artık iş kontrolden çıktı ne yapacaklarını kendilerinin bile bilmediğini düşünüyorum çünkü vizyon yok, bize bunu senelerdir yaşatıyorlar. Top gibi bir oraya bir buraya gidiyoruz.

Tanrı askerlerimizin yanında olsun, söylenecek çok söz var da ne diyebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 28 Şubat 2020; 9:50:40 >
  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    Savaş tehditi değil de nedir bu afedersiniz, direk askerimize saldırı 33 şehit şimdilik umarım burda kalır daha ne lazım savaş tehditi için, o boğazdan geçecek füze gemileri füzeyi kime atacak? hayır siz ayıksınız ya ondan size soriyim dedim üslubunu sevdiğiminin varlığı

Ayrıca babamızın malı evet dedemizin malı savaşarak alındı İstanbul'da bu memlekette evet babamızın malı, İngilizlerinmiş 1453 te tüm İstanbul bizim oldu ayık arkadaşım, İngilizlerinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptahba -- 28 Şubat 2020; 9:54:16 >
  • Rusların bize yaptığı bişey yok tüm devlet kaynakları suriye jetleri diyor , ben yedim

• O gemiler nereden geçecek nasıl geçecek ? Türkiye boğazların kullanılmasını izin verecek mi ? Güzergahı nasıl olur bilen var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Motro boğazlar sözleşmesi

İsterse nükleer geçirir

Alıntıları Göster
    Montrö nün 20. Maddesine göre savaş veya çatışma tehlikesi hallerinde boğazları savaş gemilerine kapatma hakkına sahibiz ayrıca tüm sivil gemileri arayıp silah taşıyan gemilere el koyma hakkına sahibiz.

Bilmiyorsanız element uydurmayın. O gemileri geçirtmemek gerekli. Vatana ihanet ediyor ülkeyi yönetenler.

• Parsbey P kullanıcısına yanıt
    SENİ VATANA İHANET EDİYOR ÜLKEYİ YÖNETENLER CÜMLESİ NEDENİ İLE CİMERE ŞİKAYET ETTİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 28 Şubat 2020; 11:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptahba

Savaş tehditi değil de nedir bu afedersiniz, direk askerimize saldırı 33 şehit şimdilik umarım burda kalır daha ne lazım savaş tehditi için, o boğazdan geçecek füze gemileri füzeyi kime atacak? hayır siz ayıksınız ya ondan size soriyim dedim üslubunu sevdiğiminin varlığı

Aynen hocam savaş tehdididir birileri gene ingilizlerin arkasına saklanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

SENİ VATANA İHANET EDİYOR ÜLKEYİ YÖNETENLER CÜMLESİ NEDENİ İLE CİMERE ŞİKAYET ETTİM.
    Aktrollerin tehditlerine pabuç bırakmayız. Biz cumhuriyet çocuğu ve vatanseveriz. Para için bilmemneremizi satmayız.

• Parsbey P kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum gerisi bende değil iç işleri bakanlığı ile görüşürsün yedek don almayı unutma terbiyesiz

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Vatanı kurtardın kardeş tebrikler.
  • Boğazdan geçişine izin verilmemeli. Diğer ülkeler işine gelince ne anlaşma tanıyor ne başka bir şey. Biz de böyle durumlarda yerim lan sizin anlaşmanızı sözleşmenizi izin vermiyorum dememiz lazım. Rusya 33 askerimizi öldüren Rejimi desteklerken Rusya'ya izin verilmesi ihaanettir kaypaklıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 28 Şubat 2020; 14:6:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RundeLL

Boğazdan geçişine izin verilmemeli. Diğer ülkeler işine gelince ne anlaşma tanıyor ne başka bir şey. Biz de böyle durumlarda yerim lan sizin anlaşmanızı sözleşmenizi izin vermiyorum dememiz lazım. Rusya 33 askerimizi öldüren Rejimi desteklerken Rusya'ya izin verilmesi ihaanettir kaypaklıktır.
    Aktrollerin alay ettiği o Ecevit şuan olsaydı montrönün 20. Maddesini uygulayıp rus savaş gemilerini boğazlardan geçirtmezdi.
    Bunların eyyyyy den başka icraati olmayınca böyle oluyor işte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.