Şimdi Ara

Haiti semalarından gerçek UFO VİDEOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kanatları olmayan ve çok hızlı hareket eden meçhul cisimler ilk kez bu yakınlıkta görüntülendi.

Haiti'deki bu görüntüler bilim adamları tarafından incelemeye alındı. Yakından çekilen uzay aracına benzeyen araçların gerçek mi yoksa kamera kurgusu mu olduğu incelemenin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

video görüntü için : http://www.500haber.com/habergoster.php?ID=19281&h=

• hakikaten merak ettim bu sefer ne yumurtlamışlar acaba diye. Youtubedan videoyu buldum. İşin ilginci en yeni youm bir ay önce yapılmış. Yok saçma bi haber yapacaksın bari bu kadar geriden gelme... Daha da kötüsü haberde verilen videonun daha önce çekilmiş olan videonun yalan yanlış bir şey olduğunu kanıtlamak için hazırlanmış bir video olması. Yani bu kadarına da pes! Sen bir haber yayınla, görüntülerin haberini yalanlasın. Bravo diyor yeni tanıştığım bu 500 müdür nedir, onla olmayan bütün ilişiğimi kesiyorum.

Aklıma bir de buna benzer şöyle bir olay geldi, Bi videoyu izleyelim:

Bu videoyu show tv zamanında arabanın yanına meteor düştü adam canını zor kurtardı diye yayımlamıştı. Youtube a bakalım dedik meğer toyota reklamıymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doans1 -- 15 Eylül 2007; 15:51:43 >

• haberi yapanlar başlığına hiç mi dikkat etmemiş videonun
  • Şu ufo görüntüsü önden han solo nun millennium falconuna benziyor ama :D

İlk başta o sandım

Bu arada ben x-wing gördüm gerçek hayatta ya. daha küçükken. Annemde yanımdaydı oda gördü. Buyur burdan yak. Gerçekten şaka yapmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doans1

hakikaten merak ettim bu sefer ne yumurtlamışlar acaba diye. Youtubedan videoyu buldum. İşin ilginci en yeni youm bir ay önce yapılmış. Yok saçma bi haber yapacaksın bari bu kadar geriden gelme... Daha da kötüsü haberde verilen videonun daha önce çekilmiş olan videonun yalan yanlış bir şey olduğunu kanıtlamak için hazırlanmış bir video olması. Yani bu kadarına da pes! Sen bir haber yayınla, görüntülerin haberini yalanlasın. Bravo diyor yeni tanıştığım bu 500 müdür nedir, onla olmayan bütün ilişiğimi kesiyorum.

Aklıma bir de buna benzer şöyle bir olay geldi, Bi videoyu izleyelim:

Bu videoyu show tv zamanında arabanın yanına meteor düştü adam canını zor kurtardı diye yayımlamıştı. Youtube a bakalım dedik meğer toyota reklamıymış...

zaten gerçekten öyle bi meteor düşseydi şok dalgasından bişey kalmazdı

• quote:

Orjinalden alıntı: Yeni Türkü
    Bu arada ben x-wing gördüm gerçek hayatta ya. daha küçükken. Annemde yanımdaydı oda gördü. Buyur burdan yak. Gerçekten şaka yapmıyorum.

x-wing nedir ? Hiç duymadım
  • Ya yıldız savaşları filminde ki hayali bir uzay aracı. X şeklindeki kanatlarından almış adını. Fakat garip nokta şu ki orta okudayken ben havada ona benzer birşey görmüştüm. Hatta kendim havada tanımlayamadığım birşey gördüğüm halde ufo söylentilerine inanmam. Hala da merak ediyorum o neydi diye.

>o< En basit haliyle sanırım şunun gibi birşeydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DefuseR

quote:

Orjinalden alıntı: Yeni Türkü

x-wing nedir ? Hiç duymadım

X-WING:

• peki neden uzay araçlarını hep insan oğlunu hayal ettiği biçimde gerçekleşio onu anlamıom bunu hayal edenler önceden görmüşmü ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.