Şimdi Ara

Hak etmeyen birine aldığım ürünü geri almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam burasi kotu bir dunya. İyilik cok az. Siz az gorulecek seylerden birini yapmissiniz. Size karsi hareketleri degismis ise sonra o zaman kendisine bi fiyat bicmis , sizde o fiyati odemissiniz gozukuyor. Siz artik bu durumu duzeltemezsiniz ve telefonu almaniz da cok zor. Iletisimi kesmenizi ve durumu artik kabullenmenizi tavsiye ederim. Sizin iyiliginizi Allah gordu merak etmeyin. Haa cok gerekli bi iyilik degil ama iste o an onu yapmak istemissiniz ve yaptiniz. Bu hareketleri size yapiyorsa zaten o telefondan ona hayir gelmez. Siz iyilik yaptim deyin gecin kendinize. Cidden kafaya takmayin. Birgun bi bakarsıniz ekrani kirilmis gorursunuz. O an anlarsıniz hayirli olmamis diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon faturan senin üzerineyse.
    emniyete git telefonumu çalmış diye sikayet et.
    hem telefonunu geri alırsın hem onu hapse tıkarsın

ya da senin üzerine değilse kredi kartıyla falan aldıysan kartım çalınmış biri telefon almış diye şikayette bulun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadaş kız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Erkek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deliyürek54 kullanıcısına yanıt
    Peki sizin cinsel yöneliminiz ne ? Kızlardan mı hoşlanıyorsunuz

Heterosexuelim hocam yani karşı cinsten hoşlanıyorum ki muhabbet onunla alakalı birşey değil :)

Şuna getirmek istiyorum bu devirde öyle bir hediyeyi insan aşık olduğu insana alır bana kalırsa. Hiç bi arkadaşıma o derece yüklü hediye almazdım. Bu arada siz bişey mi oldu diye sormanıza rağmen söylemediğine göre arkadaşınız malesef sizi kullanmış

Haklısınız hocam.

• Onunla bunu konuşabilirsin hocam. Yani 6500 liralık hediye alacak kadar muhabbetinizin sıkı olduğu birine, sorunun ne olduğunu soramayacak kadar çekingenseniz o hediyeyi alabilecek kadar samimiyet nereden geldi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anasının babasını yapmadığını siz yapınca işte değersiz oldun bir anda.

sizin de ısrar edip almanız hata olmuş

bir kıza bu hediyeyi alsan en azından 10 kere yatağa atmıştın

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Çektim kenara Sordum diye yazdım hocam zaten yukarıda ki mesajda. Bin dereden su getiriyor işim vardı,hastaydım,internet paketim yoktu o yüzden mesajına giremedim gibi bahaneler sunuyor 1 2 haftadır mesajıma girmiyor,görüldü atıyor, dışarı çağırınca kolpa atıp başkalariyla buluşuyor. Benimle ilgili bi sorun mu var varsa istemediğin bi haraketim söyle düzelteyim dedim herhangi bir sorun yok diye cevap verdi.

• Öncelikle arkadaşlara alamadığı, parasının yetmediği birşey alınmaz. saçma geliyor ama alınmaz. bu sefer kendini sana borçlu hisseder, bu his arkadaşlığı öldürür. yok daha fazla samimi oluyorsa bu dahada kötü. en başta hediye alarak hata yapmışsın, onlardan kat be kat daha zengin de olsan gidilen mekanda onlardan daha üst pahalı şeyler yiyip içmeyeceksin, hesabı ben ödiyeyim yapmayacaksın, niyetin iyi olabilir ama temeli sağlam arkadaşlık kurabilmenin temeli insanların birbirlerini denk görmelerinde yatar. sana geçmiş olsun hocam o arkadaşlık bitmiş, tek taraflı yaşatmaya çalışma.

Hocam belki de sana borçlu gibi hissetmesine sebep oluyorsundur? yada aşağılık psikolojisine girmiş olabilir. Yani aslında çok büyük bir hediye alman ona dostluğunuz açısından çok büyük bir yara açmış olabilir. Her açıdan anlamsız geliyor aslına bakarsanız ama birde senin onun için çokta değerli olmadığın bir durumda çıkıyor ortaya.

Borçlu olduğunu düşünmek onu rahatsız ettiği içinde senden uzaklaşmayı seçiyor..

Hangi olasılık olursa olsun, arkadaşın sana karşı yanlış bir tavır takınmış oluyor...

Sana da düşen klişeleşen ders

3 kuruşluk adama, 6500 liralık değer verirsen, aradaki 6.499,7'lik farka satar seni..

• adamsa istediğinde geri verir zaten . bi daha da kimseye o kadar pahalı hediye almazsın.

• yabani Y kullanıcısına yanıt
    Aslında çok doğru söylüyorsun hocam detaylı düşününce çok mantıklı bir bakış açısı. En iyisi o yazmadan ben yazmiyayim duruma göre yine bir değerlendirme yaparım kendimce.

Mesaj alındı hocam. Çok teşekkürler vakit ayırıp detaylı yorum yazdığın için.

• Git evine ya da denk getir yolda.
    Artık ne aldıysan ona hediye, ver bir dakika de.
    Koy cebine ondan sonra hadi miktir git de..

Rica ettim hocam, @yabani arkadaşın yazdığı mesaja imzamı atarım.

Umarım arkadaşın dostluğunuzun kıymetini anlar ve eski muhabbetinize geri dönersiniz.

Sırtını yaslayabileceğin bir dost bulmak çok zor, umarım arkadaşın çok geç olmadan kendine gelir..

Senin kaybedecek bir durumun yok, her koşulda kazanan sen olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 21 Ekim 2021; 12:33:0 >
    Bence de o kaybeder hocam bir lafınla istediği telefonu alan bir arkadaşını kaybetmek çok kötü bir durum olsa gerek. Yazdıklarımdan ona Ne kadar çok değer verdiğim az çok belli oluyordur zaten.

• Aga bence sen bu adama sosyal olarak yaranmaya calisiyordun adam hem bi tik sana boyle davraniyordu belki daha populer veya baska bir sebepten adamin yancisi gibiydin.

Adamin gozune girmek icin telefon aldin eskiden yaptigi sallamaz davranislar simdi 10 kat gozune batti hediye aldin diye ben olayi boyle goruyorum disardan.

Kimseye boyle hediyeler alinmaz ilerde karina cocuguna fln alirsin o baska. Insanlara bu kadar bel baglama bosver. Olan olmus hediyeyi geri istemek olmaz artik ama boyle seyler yapma artik.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.