O listeye Türkiye'den yakışan bir tane başka golcü göstersene bana, hangisinin kariyeri Hakan kadar başarı dolu??
Hakan Şükür
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
quote:
Orjinalden alıntı: mika_hakinen
Ortalama üstü hangi golcüye hakan'a atılan paslar gelse o golleri atardı. Hatta kaçırdıklarınıda sayarsak dahada geçerdi..
buna benzer bi cümlede mika ve schumi hakkında demiştin. (Schumacher'in 5 kez üst üste şampiyon olduğu senelerde o arabayı kime verseniz şampiyon olurdu )
gol ortalaması her ne kadar Metin Oktay ve Tanju Çolak gibi olmasada varolan şartlarda adam gollerini atmış(229 gol) tarih yazmış. sebep bularak kötülemek olmazki. (Demekki sana göre geçerli olan istatistikler ve başarılar senin için söz konusu değil) bende sana derim chelsea nin başında bende olsam şampiyon yapardım açıkçası bahane üretmek kolay.burda sana bütün spor dallarında her şampiyonla ilgili bahane üretebilirim. tabi senin görüşündür bişey diyemem benim düşüncem geçerli olacak diye birşey yok.
Ben FB liyim oyum tabikide Hakan Şükür e
Hiç bir sporcuyla ilgili bahane üretmeme, kötülemeye ihtiyacım yok. Ben sporcunun o andaki şartlarına bağlı olarak gösterdiği performansa bakarım galatasaray gibi bir klüpte attığı 229 gol' evet önemli bir rakam ama, aynı rakam'ın 4'te birini avrupada gösterseydi daha iyi olurdu.
Hakan'ın galatasaray'da yıllarca ilk 11'de çıkması onun başarılıki onu orada tutuyorlar bu açıdan türkiye şartlarında süper bir futbolcudur mantığına uygundur. İtalya'ya 2 kez gidip geri gelmeside demekki uluslararası alanda çokta iyi bir golcü olmadığının kanaatini yerleştiriyor insanda.
Ayrıca insanın aklına 2002 dünya kupası ve süper ligteki akıllara ziyan kaçırdığı goller hakan'ı seyredirken acaba sakinleştirici hapmı alsaydım bu gollerde kaçmaz dedirten bir golculüğü var.
quote:
Orjinalden alıntı: Saydam
quote:
Orjinalden alıntı: mika_hakinen
Hakan şükür bence o listeye bile yakışmıyor.. O adamı nasıl dünyanın en iyi forvetleri listesine alıyorlar hayret.. Boş kaleye gol atmada zorlanan, çalım atmada başarı oranı %20 olan, kaçırdığı gollerle saç baş yoldurtan, karşı tez olarakta adam hava toplarında iyi , çok iyi pres yapıyor gol atmasada olur'a getiren zihniyeti anlamıyorum..
Seyrederken zevk vermiyor çok gol kaçırıyor çok pres yapması , sahada sürekli koşması iyi bir şey ama o bir forvet esas görevi gol atmak. Çok iyi bir forvet olsaydı italya'ya 2 kere gidip geri gelmezdi.
ülke meselesini kişisel atipatilerine karıştırmayı kesde ya oy ver yada verme yorum yapma ...burda adama oy verin demişler onu övün yada kötüleyin degil biraz kendinizi aşmaya calışın artık... neyin ne için yapıldıgına dikkat edin
Ülke meselesimi özür dilerim ben kaçırmışım sanırım ne açıdan ülke meselesi, internettten verilen oylarla yapılan hiçbir objektifliği olmayan , kim daha fazla clicklerse onun üst sıralara çıkacağı bir anket'mi ülke meselesi ?
Konuyu açan kişinin yorum yapın dememesi yorum yapmamız için bir engel değil ayrıca. Hakan'ın o listeye yakışmadığını söyledim bunun ülke meselesi ile ne alakası var anlamadım, sırf aynı milletten olduğum için oy veririm ama bu arada hakan ile ilgili görüşlerimide söyledim.
kralı çekemeyenler sözüm size adamın artık jübilesi yaklaştı.Milli maçlarda kim gol atacak bakalım.Fatih tekkemi necati mi onları da görüyoruz milli maçlarda onlarda hakan şükür gibi çok gol kaşırıyor.Ama hakan hem kaçırıp hem atıyor.Fark burada... artık hakan bitik ama türk futbol tarihinin kralı
quote:
Hiç bir sporcuyla ilgili bahane üretmeme, kötülemeye ihtiyacım yok. Ben sporcunun o andaki şartlarına bağlı olarak gösterdiği performansa bakarım galatasaray gibi bir klüpte attığı 229 gol' evet önemli bir rakam ama, aynı rakam'ın 4'te birini avrupada gösterseydi daha iyi olurdu.
Hakan'ın galatasaray'da yıllarca ilk 11'de çıkması onun başarılıki onu orada tutuyorlar bu açıdan türkiye şartlarında süper bir futbolcudur mantığına uygundur. İtalya'ya 2 kez gidip geri gelmeside demekki uluslararası alanda çokta iyi bir golcü olmadığının kanaatini yerleştiriyor insanda.
Ayrıca insanın aklına 2002 dünya kupası ve süper ligteki akıllara ziyan kaçırdığı goller hakan'ı seyredirken acaba sakinleştirici hapmı alsaydım bu gollerde kaçmaz dedirten bir golculüğü var.
baba hakanın yurt dışına çıkıp geri gelmesinin uluslararası arenada ii bi golcü olmadığı kanatini çıkaramazsın bende futbolcuyum uyum problemi okadar çok etkiliyoki insanın performansını istersen dünyanın en ii oyuncusu ol uyum problemini aşamamışsan odundan farkın kalmaz hem bu tezine göre ortegada awrupa kulüplerine gidip dönüyo baişarılı olamıyo ortegadamı kötü futbolcu
bir gs li olarak hakan şüküre oy verecem çünkü zamanında çok emeği geçti hkan şükür'ün şimdi bile en kritik maçlarda gol atmasını biliyor
ama bence orda en sevdiğim futbolcu hasan şaş da olması lazımdı.
Vatan millet meselesi değil kimsenin umurunda değil kime oy verilse ne olacak... Dışarıdan bakan gözüyle Fifa yılın futbolcusu yılın 11 i seçiyor, sizin o an o ülkeye filan bakış açınız mı değişiyor? Çoğu insan Uefanın verdiği ödüllerden filan habersiz ama TR den bi futbolcu alsa biz bunu milli bir olay olarak görürüz.
10 tane futbolcu seçtim ama içlerinde Hakan Şükür yoktu, hak edene verdim, ama Ümit Özat olsa o listede verirdim çünkü tuttuğum takımın oyuncusu
Yani GS li bir taraftar Hakan Şüküre verir ben Gsli olsam verirdim. Ama bunu milli mesele yapmamak lazım. Bir takımımız Avrupa Kupasıda alsa milli olarak bizi yüceltmiyor. Sadece en fazla Türklere bak helal olsun derler.
Şimdi CSKA Moskova Uefayı alınca hepimiz Rusyayı daha bir sevdik mi , bişi değişti mi? Kimsenin hayatıunda bişi değişmedi, hatta sporla ilgilenenlerde 11 ini say deseler bi Cavenaghi var onu bilen bilir o da az bilinir...
Yani kimse tanımıyor takımı...
Ama bizde olsa Dünya takımı olur...
Yani olaylara kendi penceremizden bakıp biraz hayal dünyasında yaşıyoruz, biraz ezikliğimiz var heralde diğer Avrupa ülkelerine imreniyoruz, onların yaşamına, onların refah seviyesine gelişmişliğine işte futbolda başarı olunca kendimizi onlara eşitlemiş oluyoruz sanırım tatmin ediyoruz kendimizi...
Oynadığı kulüpler: Sakaryaspor (1987 - 1990) Bursaspor (1990 - 1992) Galatasaray (1992 - 1995) & (Ekim 1995 - Temmuz 2000) & (2003...) AC Torino (Temmuz 1995 - Ekim 1995) Inter Mailand (Temmuz 2000 - Eylül 2001) AC Parma (Ocak 2002 - Temmuz 2002) Blackburn Rovers (2002 - 2003)
Başarıları: -Birçok kez Galatasaray ile Şampiyon oldu ve Türkiye Kupası'nı kaldırdı.
-Türkiye liginde 3 kez gol kralı oldu.
-1998 yılında FIFA tarafından dünyanın en iyi golcüsü seçildi.
-2000 yılında Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kaldirdi.
-2002 Dünya Kupası üçüncülük maçında Güney Kore'ye karşı 9. saniyede attığı gol dünya kupaları tarihinin en erken golüdür.
-2003 yilinda FC Internazionale'den kiralik olarak AC Parma formasiyla Italya Kupasini kaldirdi
-Türk Milli Takımı'nın en çok gol atan oyuncusudur
-Türkiye liglerinin en çok gol atan oyuncusudur
kim nederse desin türkiye sınırları dışında yapılan bir anketde gidipde Türk oyuncuya oy vermek yerine onu yeren acıklamalar yapmayı sacmalık olarak görüyorum... oraya ilhan mansız konsa oraya ne bilim tuncay konsa gene oy verilecek.. Turk futbolcu iyi oy almış sıralamay girmiş denmesi kötü bişeymi
Biz Türkler milliyetçi insanlarız. uluslararası arenada vukuu bulan her olaya da milliyetçi duygularla yaklaşırız. (Genel konuşuyorum) Belki birçok Rus bile CSka nın uefa kupasını almasını umursamamıştır. Ama bizde durum farklı. O yüzden adını Türk futbol tarihi dışında dünya futboluna da yazmış olan Kral Hakan Şükür'ün adının geçtiği bir oylamada tabi ki onu destekleyeceğiz.
Gelelim Hakan Şükür eleştirilerine. Ben de çok saç-baş yoldum. Çok şaban dedim ona. Ama bir gerçeği kabul etmek gerekir ki Galatasaray'ı bugünlere taşıyan da odur. Hala eksikliği doldurulamamıştır -gerek Galatasaray da gerekse milli takımda-. O listede Nihat da olsa yine başlık açardım, Emre de olsa Alpay da olsa bu farketmez
hakan isterse 1000 gol atsın
değeri değişmez benim gözümde 0 (yazııyla ''sıfır'')
herkes görmek istedği gibi görür ben hakan iyi değil derken ümit özat iyi demiyorum zaten burda hakan ı konuşuyoruz
çekememezlik seziyorum
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
hakan isterse 1000 gol atsın
değeri değişmez benim gözümde 0 (yazııyla ''sıfır'')
herkes görmek istedği gibi görür ben hakan iyi değil derken ümit özat iyi demiyorum zaten burda hakan ı konuşuyoruz
Hakan Şükür Hangi Türk futbolcusu onun başarılarını yakaladı&yaşadı?
ben oyumu verdim hakan süküre ama bencede o listeye yakısmıyor. ayrıca o listedekilerin cogu listeye yakısmıyor sanki dunyanın en yaslı oyuncusunu sececekler hepside dinazor oyuncular genc oyunculara yer vermemişler. ronaldinio bile yok listede
ben oyumu verdim hakan süküre ama bencede o listeye yakısmıyor. ayrıca o listedekilerin cogu listeye yakısmıyor sanki dunyanın en yaslı oyuncusunu sececekler hepside dinazor oyuncular genc oyunculara yer vermemişler. ronaldinio bile yok listede
ronaldinyo nerde yaw
hakketen ronaldinho rooney owen nerelerde ozellikle severk izledigim adamlar bunlar niye yok