Şimdi Ara

Hakan Şükür'e oy (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Freedom123

Başlığa bak..Hakan Şükür'e oy..Oy ki ne oy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertaluka -- 3 Nisan 2006; 1:36:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bertaluka

quote:

Orjinalden alıntı: Freedom123

Başlığa bak..Hakan Şükür'e oy..Oy ki ne oy

• verdik hakan şükür e oyumuzu...
  • Kim ne derse desin, yeri geldimi saç baş yoldurtsada Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük golcüsüdür. Avrupada Türkiye adına en çok gol atan futbolcu olduğu için söylüyorum bunu.

Ayrıca dünya kupası tarihinde en erken gol atan futbolcu diye bir ünvanıda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviGece

verdik hakan şükür e oyumuzu...

• sitede dünyanın en iyi forvetini secmiyorlar barthes falan var dikkat edin sitede listedeki oyuncuların cogu yaşı 30 ütünde buna göre bir secim yapmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Hakan şükür bence o listeye bile yakışmıyor..
    O adamı nasıl dünyanın en iyi forvetleri listesine alıyorlar hayret..
    Boş kaleye gol atmada zorlanan, çalım atmada başarı oranı %20 olan, kaçırdığı gollerle saç baş yoldurtan, karşı tez olarakta adam hava toplarında iyi , çok iyi pres yapıyor gol atmasada olur'a getiren zihniyeti anlamıyorum..

Seyrederken zevk vermiyor çok gol kaçırıyor çok pres yapması , sahada sürekli koşması iyi bir şey ama o bir forvet esas görevi gol atmak.
    Çok iyi bir forvet olsaydı italya'ya 2 kere gidip geri gelmezdi.

iyi kimi gösterelim ülkemizden ondan başka ümit özat mı?

Trabzonsporda Fatih Tekke
    Fenerde Tuncay
    Galatasaray da Ümit Karan
    Beşiktaş ta Forvet kim bilmiyorum :)

Yani Hakan Şükür e sıra gelene kdr daha çok topcu var memlekette onun devri kapanalı 5-6 sene oldu Onun futbol stili öldü Artık atik - civan topcular ragbet goruyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Se®CaN

quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

quote:

Boş kaleye gol atmada zorlanan, çalım atmada başarı oranı %20 olan, kaçırdığı gollerle saç baş yoldurtan, karşı tez olarakta adam hava toplarında iyi , çok iyi pres yapıyor gol atmasada olur'a getiren zihniyeti anlamıyorum..

Seyrederken zevk vermiyor çok gol kaçırıyor çok pres yapması , sahada sürekli koşması iyi bir şey ama o bir forvet esas görevi gol atmak.

iyi kimi gösterelim ülkemizden ondan başka ümit özat mı?

Trabzonsporda Fatih Tekke
    Fenerde Tuncay
    Galatasaray da Ümit Karan
    Beşiktaş ta Forvet kim bilmiyorum :)

Yani Hakan Şükür e sıra gelene kdr daha çok topcu var memlekette onun devri kapanalı 5-6 sene oldu Onun futbol stili öldü Artık atik - civan topcular ragbet goruyor

ulem fatih tekke dediğiniz ne iş yapmış şu güne kadar bana başarı göster
    tuncayla ümit karanı desen yeni yetmeler
    tuncay fenerde bi lig şampiyonluğu görmüş okadar başka bişe
    dikkat ettiysen o listedekinlerin hepsi tecrübeli ve geçmişinde başarılar yakalamış futbolcular
    ve bunada türkiyeden tabiiki hakan şükür yakışır

• Beyler şahsen kendimde bir Galatasaylı olarak bazen Hakan Şükürün kaçırdığı goller yüzünden kanser oluyorum,ama bu,Hakan Şükürün Türk futbolunun son 10 yılının en iyi oyuncularından biri olduğu gerceğini engellemez,herseyi gectim sadece adamın efendiliği bile fazlasıyla hakediyor top 10u

Hakan Şükür'e oy
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Beyler şahsen kendimde bir Galatasaylı olarak bazen Hakan Şükürün kaçırdığı goller yüzünden kanser oluyorum,ama bu,Hakan Şükürün Türk futbolunun son 10 yılının en iyi oyuncularından biri olduğu gerceğini engellemez,herseyi gectim sadece adamın efendiliği bile fazlasıyla hakediyor top 10u

Hakan Şükür'e oy

oyumuz KRAL' a

• quote:

kime verelim oyumuzu sen git elin adamına ver oyunu millette milliyetçilik duygusu kalmmaış Türkün Türkten başka dostu yok denirdi oda yalan oldu artık.

• Link kırık kardeş
  • Hocam 4 yıl öncesinin şeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

hakan isterse 1000 gol atsın

değeri değişmez benim gözümde 0 (yazııyla ''sıfır'')

herkes görmek istedği gibi görür ben hakan iyi değil derken ümit özat iyi demiyorum zaten burda hakan ı konuşuyoruz

Senin hakanı beğenmemen onun 0 olduğu anlamına gelmez fenerlinin dileği tutsa gökten türkiye kupası yağardı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.