Şimdi Ara

Hakan Şükür Euro-2008 kadrosuna neden alınmadı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

hakan şükürün işi bitti gitsin veteranlar takımında oynasın eskisi gibi gençliğindeki enerji bitmiş vahı kalmış

haydi hakan şüküüüüür jübileyeeeeee yallah

Ne biçim üslüptur bu ya tamam adam eskisi gibi değil bende artık Milli takımda yer almasını istemiyorum ama böylede yazılmaz ki.Sen Gsli değilsindir büyük ihtimalle.

harbi galatasaraylıyım ama maalesef artık hakan şükürün futbolu artık bırakmasından yanayım artık yeter bir futbolcu bir yerde rezil olmadan son noktayı kendi koymalıdır yok illa yapmayacaksa antipati oluşturuyor

@mancukya nihat gelmiş geçmiş en iyi gölcüsüdür yurtdışında hakan şükürün yapamadığını yapıyor eğer milli takımda oynaması için hakan şükür olmamalıdır

Ben Nihat kötü adam demedim ama yemisim ispanyada kac gol attigini milli maclarda gollerini parmakla sayarim Nihat yetenekli iyi oyuncu ama kontra oyuncusu kontratak oynamayan takimlar icinde defansda kaybolup gidiyor takiminin oynadigi sistem zaten belli attigi gollerde 1 yada 2 kisi yakalama pozisyonlari Nihatin.
    Dostum malesef birisi hatali denildiginde o kötè anlamina gelmiyor bu benim fikrim Nihat baskili oynayan takimlarda zor gol atar ama bu kötü oyuncu oldugunuda göstermiyor meziyetleri degisik.

• artık pırıl pırıl çocuklarla oynayalım yetti artık hakan rüştü tümer ibrahim..ısıt ısıt koy önümüze
  • ispanyada 100 gol barajına gidiyor çocuk her yiğidin harcı değil
    şuanki en değerli lejyonerimiz(bende tavımdır bu kelimeye )
    açık futbol oynayan takımların grubundayız bu nedenle ortasahamız savaşçı olmalı; emre, topal, aulerio gibi hal böyle olunca forvete tek adam ve arda ve tuncay desteğiyle çıkacağız gibi..
    tek adamda şuanki gözlemle kayıtsız şartsız nihattır.

quote:

Ben Nihat kötü adam demedim ama yemisim ispanyada kac gol attigini milli maclarda gollerini parmakla sayarim Nihat yetenekli iyi oyuncu ama kontra oyuncusu kontratak oynamayan takimlar icinde defansda kaybolup gidiyor takiminin oynadigi sistem zaten belli attigi gollerde 1 yada 2 kisi yakalama pozisyonlari Nihatin.

•  Hakan Şükür Euro-2008 kadrosuna neden alınmadı ?
  • Aslinda soru hakan Sukur degil neden hicbir Hedef Santrafor milli takima alinmadi olmali. Hakani tercih etmemis olabilir yasindan veya baska sebeplerden oturu, peki o zaman Mehmet Yildiz veya Umit Karan neden yok. Sirti donuk oynayacak, rakip defansin icine gomulecek, ilerde top tutacak bogusacak takimini rakip defansin uzerine cekecek santraforumuz nerde? Belliki Nihatla hizli ve yerden oynamayi planliyor, sizce bizim oyun mentalitemiz buna yatkinmi? veya alternatifsizlik neden hicmi yedek oyun plani olmaz. Cagirdigi tum oyuncular ayni tip hucumcular
  • ersuna bayğı kızdık iş yapan hakanı almıyor diye ama artık belli ki terimde de karan takıntısı mevcut
    terim hakanı kamuoyu baskısından dolayı almadı yoksa kenarda tutar gene alırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

ençok dua eden euro 2008i kazansın demediği için..

sende cok taktın hakanın içişlerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: saberiks

Son yaptığı açıklama yüzünden alınmadıysa yazıklar olsun. Devşirme orello takımda ama kendi çocuğumuz inancından ötürü yok gibi.

Kendi çocuğumuz dediğin amerikada yaşayan fethullahın talimatlarıtla abuk subuk açıklamalar yapan adam mı?

Aurelio şüküre göre 40 kat daha Türk'tür benim gözümde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: matters

quote:

Son yaptığı açıklama yüzünden alınmadıysa yazıklar olsun. Devşirme orello takımda ama kendi çocuğumuz inancından ötürü yok gibi.

Kendi çocuğumuz dediğin amerikada yaşayan fethullahın talimatlarıtla abuk subuk açıklamalar yapan adam mı?

Yüzünü yıka gel.Öyle konuş.Ne dediğinin farkında mısın sen ?
  • quote:

quote:

Allah akıl fikir versin fanatikliğin bu kadarına da pes ..Yazıklar olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

quote:

quote:

Yüzünü yıka gel.Öyle konuş.Ne dediğinin farkında mısın sen ?

Evet farkındayım yalan mı?
    Kutlu doğum haftasına yakışır bir mücadele olsun diyen kimdi

• Maldini 40 yaşına kadar futbol oynar. 1 sene daha sözleşme uzatır. "Bravo Paolo" "İstikrar Abidesi"
    Tugay Kerimoğlu'nun yaşı 38. Bu yaşına kadar Türkiye'de top oynayabilir miydi? Ama adam İngiltere liginde Kaptan.

Milli takımda 51 gol atmak her babayiğidin harcı değil. Efsane dediğiniz isimlerin milli takımda attığı toplam attığı gol sayısı Hakan'ın attığı gol sayısı kadar değil (Lefter Küçükandonyadis , Cemil Turan )

Bazı değerleri çok kolay harcıyoruz.
    Umarım euro 2008 de Hakan Şükür'ün eksikliğini aramayız. Çünkü forvetlerimiz kısa boylu ve hiçbiri Hakan kadar tecrübeli değil
  • Hakan Şükür bana göre milli takımda şu anda nihattan da ,semihten de ,fatih tekke den de çooook daha faydalı olurdu...bırakın tecrübeyi felan adam oynuyor yahuuu....atıyor,attırıyor,koşuyor,vuruyor daha ne yapsın yahuuuuuuBırakın be çekememzliği takkımdaki komplekslerinizi milli takıma yansıtmayın nihatta kim ?Semih te kim?bütün rekorları alt üst eden hala tutulamayan ,oynadığı rakip kim olursa olsun nihat gibi defansın arasında deli gibi oradan oraya koşmayan,Fatih tekke gibi ayağına top değmeden maçı bitirmeyen önü alınmaz,boyu ve fiziki kapasitesiyle bana göre hala dünyada marke edilemeyen ender oyunculardan birisidir ..Şu anda her hangi bir turnuvada,herghangi bir takımın veya oyuncunun (farketmez ispanyol,portekiz,Fransa,brezilya,arjantin)hakanı durdurabileceğini tam olrak markaj sağlayacağını düşünmüyorum...ama şuna inanın ki kardeşlerim nihat veya bahsettiğiniz o diğer sıradan oyuncuların ayağına top bile değmeden maçın bittiğini bile görebilirsiniz son derece ciddiyim ve bütün samimiyetimle yazıyorum...Hakan Şükür büyük maçların adamıdır...Büyük maç dediğim öyle böyle değil inönüdeki bir bjk gs maçı değil veya ne bileyim samiyendeki bir GS-Sparta Prag maçının değil...Hakan Şükür Türkiye-Almanya,Türkiye-Arjantin,Fransa-Türkiye vs gibi Büyük maçların adamıdırBöyle nasıl söylesem tam bir taktik savaşı içinde geçen tıpkı bir satranç oynundaki büyük hamleler büyük hamlelerin oyuncusudur bunu kafanıza iyice sokun artık...!Nihat ve diğer ıvır zıvırlar gibi yandım -söndüm,attım -sevindim oyuncusu değildir...Çook büyük kayıp bence...Türk futbolu orta sahayı geçmeyi Hakan Şükür sayesinde Öğrenmiştir...O türk futbolunun Atatürküdür

• Semih i çağırmış kadroya, Semih de röportaj vermiş, "Euro 08 e damga vuracağım" diye, haberi okuyunca gülme krizine girdim

Hakan Şükür ün alternatifi bana göre hala yok, eskisi kadar çabuk değil, koşamıyor belki ama Hakan olduğu zaman defanstaki 2 adam hep onunla ilgileniyor, Hakan topsuz oyunda çok iyi, çok iyi yerlere kaçıp defansıda götürebiliyor. Eur08 kadrosunda mutlaka olmalıydı, bi şişirme top, doldur boşalt, korner, hepsi tehlikeli olabilirdi, illa ilk 11 e koyma zorunluluğuda yok, maçın seyrine göre alınabilirdi, kenarda bi Hakan Şükür olması bana göre büyük avantajdı.

Bu çağrılan forvetlerle bi cacık olmaz, hiçbiri sırtı kaleye dönük oynayan adam değil, hiçbiri topu indiren adam değil. Görüceksiniz çok arıycak Hakan'ı, Türkiye, maçlar başladığında.

• Hakan Şükür takımda olmalıydı. Kenarda dursa bile bana göre olması gereken bir oyuncu. ayrıca semihten cacık olmaz. Onun yerine mhemet yıldız kaleye trabzonlu yerine aykut, orta sahaya mehmet topuz alınmalıydı. Bu oyuncuların elinde olması sana çok şey katar ama senden bişey götürmez.
  • fatih hocaya ilk kez gıcık oldum.. niye boyle bişey yaptı anlamak mumkun değil.. emre aşık bile varya..

gökdeniz neyaptı acaba bu sene.. fatih hoca neyapmaya çalıştı anlamıyorum.. fatih hoca değilde başka bir hoca olsa tepkiler çok büyük olurdu
  • fatih hoca portekizi,ingiltereyi felan nihatın gol attığı getafe,celta vigo, kayserispor zannediyor herhalde...Semihmiş semih semih çgülme krizine girdim yahu gerçekten...Gördük avrupa maçlarında ne kadar da zavallı pozisyonlarında oluyordu sevillaya attığı tesadüf golün dışında efsane forvet semihten tık yok yaaa kızdırmayın adamı,eğer bu maçlarda semih o topu görürse bende buradayım bakın göreceğiz semih boynunu çevirene kadar top öbür kaLeye varır..futboloynayanlar bu durumu bilir tabi kendilerinden daha güçlü bir takımda oynamışlarsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Hakan Şükür bana göre milli takımda şu anda nihattan da ,semihten de ,fatih tekke den de çooook daha faydalı olurdu...bırakın tecrübeyi felan adam oynuyor yahuuu....atıyor,attırıyor,koşuyor,vuruyor daha ne yapsın yahuuuuuuBırakın be çekememzliği takkımdaki komplekslerinizi milli takıma yansıtmayın nihatta kim ?Semih te kim?bütün rekorları alt üst eden hala tutulamayan ,oynadığı rakip kim olursa olsun nihat gibi defansın arasında deli gibi oradan oraya koşmayan,Fatih tekke gibi ayağına top değmeden maçı bitirmeyen önü alınmaz,boyu ve fiziki kapasitesiyle bana göre hala dünyada marke edilemeyen ender oyunculardan birisidir ..Şu anda her hangi bir turnuvada,herghangi bir takımın veya oyuncunun (farketmez ispanyol,portekiz,Fransa,brezilya,arjantin)hakanı durdurabileceğini tam olrak markaj sağlayacağını düşünmüyorum...ama şuna inanın ki kardeşlerim nihat veya bahsettiğiniz o diğer sıradan oyuncuların ayağına top bile değmeden maçın bittiğini bile görebilirsiniz son derece ciddiyim ve bütün samimiyetimle yazıyorum...Hakan Şükür büyük maçların adamıdır...Büyük maç dediğim öyle böyle değil inönüdeki bir bjk gs maçı değil veya ne bileyim samiyendeki bir GS-Sparta Prag maçının değil...Hakan Şükür Türkiye-Almanya,Türkiye-Arjantin,Fransa-Türkiye vs gibi Büyük maçların adamıdırBöyle nasıl söylesem tam bir taktik savaşı içinde geçen tıpkı bir satranç oynundaki büyük hamleler büyük hamlelerin oyuncusudur bunu kafanıza iyice sokun artık...!Nihat ve diğer ıvır zıvırlar gibi yandım -söndüm,attım -sevindim oyuncusu değildir...Çook büyük kayıp bence...Türk futbolu orta sahayı geçmeyi Hakan Şükür sayesinde Öğrenmiştir...O türk futbolunun Atatürküdür

Küçük kardeşim yazdıklarından yaşının 13'ü geçmediği gözüküyor.Sana tavsiyem nette fazla vakit geçirmemen.İleride psikolojik sorunlara yol açabilir.Çıkıp mahallende falan top oyna koş dolaş bu yaşta nette ne işin var?

Bu arada o da kim dediğin Nihat abin şu an ispanya'da en çok konuşulan oyunculardan biri ve milli takımın en büyük silahı...

• Aradaki kalite farkına bakın, Fransa Henry yi yada Anelka yı koyucak, bizde Semih yani ben Fransa yerinde olsam turnuvadan çekilirim, çok kalitesiz oyuncular var bu turnuvada diye.

Şu milli takım kadrosunda Mehmet Topuz nasıl olmaz, Servet sakat diye Emre Güngör ü çağırıyorlar pes, bu Gökhan Zanı koyucaklar defansa, hayatımda bu kadar kötü bi defans oyuncusu görmedim, boy pos var başka hiçbişey yok, Alex e kafa vurduran, Avrupa maçlarında, Beşiktaşla birlikte rezil olan defansın oyuncusu Gökhan Zan. Sırtı kaleye dönük oynayabilecek, rakiple boğuşup yorabilecek Ümit Karan ve Mehmet Yıldız nerde?

Söylenecek çok şey varda, ne diyelim yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.