Şimdi Ara

HAKAN ŞÜKÜR GOLDAN FOOT ' A ADAY !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray ve Milli Takımımızın başarılı golcüsü Hakan Şükür de bu yıl Golden Foot adayları arasında yer aldı..
    Sizler de ön elemede Hakan Şükür'e vereceğiniz oylarla, bir Türk futbolcusunun Golden Foot finaline kalmasını sağlayabilirsiniz..
    Yapmanız gereken, aşağıdaki linki tıklamak ve listede "Sukur Hakan" diye geçen milli futbolcumuzun yanı sıra 9 futbolcuyu daha (toplam 10 futbolcu) seçip oy vermek..
    Hemen belirtelim, sayfanın üst kısmı açıldıktan sonra futbolcu listesinin aşağıda açılması için kısa bir süre beklemeniz gerekiyor.. Ve 10 futbolcuyu bir seferde seçip oy veriyorsunuz. Bu arada daha az tanınmış futbolculara oy verdiğiniz takdirde Hakan Şükür ' ün şansının artıcağını unutmayın.

Aşağıdaki link e tıklayarak yarışmaya katılabilirsiniz..

Yarışmaya Katıl !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipzop -- 28 Ocak 2006 12:25:14 >

• DAHA ÖNCE BÖYLE Bİ TOPİC AÇILMIŞTI DAHA NİYE AÇION Kİ? BU ARADA KİMİN FEYKİSİN?
  • Gereksiz yorum yapma

Belki bir gün sizden de böyle bir aday çıkarda destekleriz. Bu konu Türk futbolu için önemli bir konu bu kadar geri kafalı olmayın ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipzop -- 28 Ocak 2006 12:42:20 >
  • SEN İLK ÖNCE FORUMU DÜZGÜNCE ARAŞTIR ONDAN SONRA KONU AÇ TAMAM MI BÖYLE Bİ TOPİC VAR DİYORUM ZATEN!
  • arkadaş haklı crazy bu kadar geri kafalı olma, ben girip oyumu verdim, tabiki tabiki tabiki thıerry henry e
  • ne warsa kralda war!!!!!
  • Yav sen nekadar anlayışsız birisin ben Türk futbolu diyorum. Hala topic den mopic den bahsediyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zipzop

Yav sen nekadar anlayışsız birisin ben Türk futbolu diyorum. Hala topic den mopic den bahsediyorsun.

Bak kardeşim ben sana diyorumki böyle bi topic açıldı orda da Türk Futbolu konuşuldu oylar verildi sen daha niye açıyon diyom anlamıon!
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicvırüs

arkadaş haklı crazy bu kadar geri kafalı olma, ben girip oyumu verdim, tabiki tabiki tabiki thıerry henry e

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.