Şimdi Ara

Hakan Şükür'ün Paylaşımına Tepki Yağdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FETÖ'nün ABD'ye kaçan firari isimlerinden Hakan Şükür, sosyal medyadan Galatasaray'ın yeni "retro forma" kampanyasına destek verdi. Twitter'daki takipçileri büyük tepki gösterdi.

Galatasaray, futbol takımının tarihinde önemli yeri olan 1988-89, 1997-98, 2001-02 ve 2004-05 sezonlarına ait formalar için dün bir tanıtım töreni gerçekleştirildi ve GS Store'dan satışa sundu. Galatasaray'ın 'Retro' formalarının tanıtımına, kulüp başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra, eski futbolcular Cevad Prekazi, Ergün Penbe, Hasan Şaş ve Necati Ateş katıldı.

FETÖ'nün ABD'ye kaçan firari isimlerinden Hakan Şükür, etkinliğe katılan futbolcuların mesajlarından bazılarını Twitter'da retweet ederek kendi takipçileriyle paylaştı.

Hakan Şükür, o formalarla attığı gollerin video kliplerini de sosyal medya hesabında yayınladı. Şükür mesajlarından birine, "#tarihyazanformalar tanıtımına benden bir katkı olsun... Nicelerine ..." notunu yazdı. Şükür'ün bu paylaşımına yüzlerce tepki geldi.

quote:

http://www.hurriyet.com.tr/hakan-sukurun-paylasimina-tepki-yagdi-40320199

• Fetullahçı olduğu yıllarca bilinen bir adam. Fetö ile iyiyken kral , Fetö ile kavga edince hain oldu.

Milletvekili olduğu zamanlar tepki çekiyordu. Beleşten maaş alıyordu. O zaman da Hakan Şükür'ü savunanlar şimdi küfür ediyor. Garip bir ülkeyiz vallahi.
  • adam fetöcü kimliğiyle milletvekili oldu o zamanlar el bebek gül bebek. Şimdi vatan haini oldu adam. Büyük ihtimal Akp ile fetö nün arası açılmasaydı bu adam tff başkanı yada spor bakanı falan olurdu.
  • Hakan Şükür benim için her zaman Hakan Şükürdür. Fakat FETÖ saflarında bence çok yüksekti mevkisi ve haberi vardı darbeden diye düşünüyorum.

Arif Erdem'in mesela hiç zannetmem haberi olcağına.

Üzülüyorum gerçekten. Sadece GSnin değil Türk Futbol tarihinin en iyi forvetinin düştüğü durum çok acı.

Ha Fetöyü zamanında övüp, ona laf edenlere küfür eden politikacılar halen daha mecliste politika yapıyor. İşte benim güzel ülkemin özeti bu.
  • Bu şekilde paylaşımlarda bulunup da milletin sinirlerini yerinden oynatmamalı. Neden tepki göreceğini bile bile bu şekilde artistlik yapar onu da anlamış değilim.
  • aynı tepki sayın bekir bozdağ sayın melih gökçek ve sayın tayyip erdoğana neden gelmiyor merak içindeyim. hepsinin fethullah gülen'e methiyeler düzen rubaileri var. hakan şükür günah keçisi oldu
  • Siyasete ilk atıldığı günden beri, her ne kadar futbolcu olarak ayrı değerlendirmek istesem de, duygularımdan bağımsız düşünemiyorum hakkında. Gözümüzde çok düştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne var bunda kendisi gs takımına kupalar kazandırmış ileri tarafta onun attıgı goller olmasa
    gs belki çoğu başarıyı yakalayamayacaktı siyasetlik bir paylasım yapsa tamam derim ama işin futbol yönüne bakarsak bu adam çok katkıda bulundu kulübe
  • Ben sporcu kimliğiyle Hakan Şükür'ü bilirim ve gerçekten Rüştü Reçber ile birlikte bu ülkenin gördüğü en düzgün futbolculardandır. Rakip takım taraftarını kışkırtmayan antrenmanlarını aksatmayan bir sporcuydu.

İstedikleri kadar ismini kullanmasınlar Hakan Şükür tarihimizin en iyi futbolcusuydu. Yetenek olarak ondan iyileri olsa da çalışkanlığı ile hepsinden öteydi. Türk futbol tarihindeyse forvetler Hakan Şükür ve diğerleri olarak ayrılır çünkü Hakan Şükür tipi forvet kavramını yarattı.
  • ne gerek vardı siyasete süper ligin ve milli takımın en golcüsüydü efsaneydi ama gereksiz siyaset işleri ile hayatını mahvetti .
  • Bu milletin ne kadar kaypak, iki yüzlü ve çıkarcı olduğunun kanıtıdır bu olay. Dün hoca efendi diye taopindiklari herif ve onun şahane muritleri diyenler simdi hain diyor. Niye? O zaman biz bu cematten zarar gelir dediğimizde beyniniz nerdeydi?

Makarna kafalılar
  • Birkaç yıl önce hoca efendi diye ayağının altında gezinenlere niye kimse tepki göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 28 Aralık 2016; 22:38:3 >
  • Kral
  • Sonuna kadar kral.ne demek fetocu. Feto ne zaman güclendi. Kimler sayesinde güclendi. Simdi fetocu diye kara çalıyorlar adama. Kafasızlar
  • Fetocu olduğunu bilmeyen yoktu ki. Benim tek kızdığım aha bu iktidar da cumhurbaşkanı da en az bunun kadar fetöcüydü. Sıla hasreti vesaire. Onlar bi kandırıldık ile kurtuluyor ama.
    Herkes cezalandırılmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 90'lı yıllarda altı bezli dolaşan forum üyeleri elbette bilmez Hakan Şükür'ün o yıllarda Feto efendisinin okuyup üflemesiyle gol oruçlarını bozduğunu.

Şimdi şaşırıyorlar bu adama.
  • Bu adam hep fetöcüydü zamanında akpden milletvekili de oldu. Boş yapmayın

akboylar yanar dönerse ne yapabilirim adam kral sonuçta

Hele gsliler hiç sallamasın bu cemaatçi tayfa olmasa uefa kupasını zor görürlerdi o oyuncuların performansı sayesinde geldi o kupa. Heriflerde ne gece hayatı vardı ne bir şey sadece işlerini yapıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 29 Aralık 2016; 10:20:05 >
  • Hepsini geçtim bir daha ülkelerine dönememe ihtimali olması çok üzücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Bu adam hep fetöcüydü zamanında akpden milletvekili de oldu. Boş yapmayın

akboylar yanar dönerse ne yapabilirim adam kral sonuçta

Hele gsliler hiç sallamasın bu cemaatçi tayfa olmasa uefa kupasını zor görürlerdi o oyuncuların performansı sayesinde geldi o kupa. Heriflerde ne gece hayatı vardı ne bir şey sadece işlerini yapıyorlardı.

Bizde bedavaya oynamadılar ya,karşılığını da şöhret ve para olarak misliyle aldılar.

Ama bir dediğinde haklısın,o başarıya ulaşılmasında takımdaki yüksek disiplin,gece hayatı vb. olmaması çok etkili oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

90'lı yıllarda altı bezli dolaşan forum üyeleri elbette bilmez Hakan Şükür'ün o yıllarda Feto efendisinin okuyup üflemesiyle gol oruçlarını bozduğunu.

Şimdi şaşırıyorlar bu adama.

Adamın nikah şahidi Feto en başta.Hakan Şükür hiçbir zaman saklamadı zaten Fetocu olduğunu.Şimdi şaşıranları anlamıyorum ben de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.