Merhaba, Kayinpederimin beyin kanamasi gecirdigi sirada sadece basi agriyor diye bize eve gondermeye calisan acil servis hekimiyle aramizda karsilikli gerceklesen munakasa nedeniyle hakkimda beyaz kod davasi acilmis. Verdikleri sikayet dilekcesi ve iddianame uydurma, kafalarina gore yazilmis, kendisinin bana satasmalarindan kufurlerinden ve ihmallerinden bahsedilmemis. Cok canim sikildi ve bu konuyu takip edecek ve beni savunacak Ankaradan iyi ve tecrubeli bir ceza avukati ariyorum. Ancak gel gor ki internette iyi avukat bulmak mumkun degil. Hicbir bilgi yok. Acaba donanim haber forum kullanicilarinin onerdikleri avukatlar var midir? Tesekkurler |
hakaret davasi savunma avukati onerisi
-
-
-
-
Şahit ve kamera kaydı varsa iyi olur para varsa iyi avukatta vardır.
-
Hocam nasil anliyorsunz avukatin iyi oldugunu?
Doktorlarin vs bin tane yorumu var internette oradan anliyoruz nasil bir doktor olduklarini ama avukatlarla ilgili hicbir sey bulamadim.
sonunda para verip kotu avukat bulmak var.
-
Hukuk bürosunun ismini giriyorsun google yorumları var ama parayla da yaptırabiliyorlar.
TBB veya derneklere sorup öğrenebilirsin.
Ankara da iyi avukat bulursam bu konuya yazarım.
-
tesekkurler Hocam.
O yorumlar malesef bana epey bos geldi. Bir de genelde cok genc avukatlarin yorumlari cok ama eski avukatlarin web siteleri dahi yok ya da pek yorum yok.
-
Somut bir delil bulunmuyorsa beraat alırsınız. Kamera, ses kaydı yoksa ya da ikrar edici beyanda bulunmadıysanız çok kafanıza takmanıza gerek yok. Bu dava için tr nin en iyi avukatını da bulsanız sonuç değişmez, basit bir dava. Ortalama bir avukat sizi rahatlıkla savunur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwan -- 25 Mart 2024; 0:55:56 > -
avukatı ne yapacan kim söyledi emniyetdeki memur mu ? sende git şikayetci ol bana küfür ettiler hakaret ettiler diye ben korona döneminde gitmiştim hastaneye yüksek ateşim vardı adamlar bakmadı araban varmı dedi yok dedim başka hastaye git dedi sonrada diyorlarki sağlık sektörü çok iyi falan hepsi hikaye ölsem suçlu yine ben olurum
-
up layabiliyor muyuz?
-
Ceza davasının genelinde avukat gereksiz.
Heyet veya hakim avukat ne derse dese mutlaka sanığın savunmasını almak zorunda.
HAGB de bile bizzat sanığa rızası sorulur…
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X