Şimdi Ara

HAKETMEDİĞİ HALDE SİLVER1 OLANLAR İÇERİ PLANIM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim asıl hesabım nova3 ama takımım yüzünden hep yeniliyoruz veben her mac 1. bitiriyorum.haketmedğim halde novayım hala.yeni hesap acıp ilk 10macın hepsini kazanıp en kötü mg başlamayı düşünüyorum.bunun için bana 3tane iyi oynayan veya smurf olan silver1 lazım.herkes bu işten karlı cıkıcak.ilgilenen yazsın hemen geri dönücem.

• İyi oynayan silver1
  • Zaten hep takım kötü,offf yaa bu russlar,oynucak takım arkadaşı yok,aaa adam hile,mola al f1 f1,VAC BAN.-Arkadaşlar kuzenim hile açmış vac banned yedim yardımcı olur musunuz ?
  • seçkin hesap olmadan biraz zor, 5 maçtan 4üne hileci geliyor
    lv21'e kadar normal oyunlarda kasıp sonra mm girmek gerek.
  • Lol degil arkadaslar bu hakettiginiz lig nereyse oradasiniz merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver 1 Olmak Büyük Başarı İster. Çok Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Silver 1 Olmak Büyük Başarı İster. Çok Ciddiyim.

kardesim sen csgo dan anlayan birine benziyosun.rank ne ona göre bise sorucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırak gitsin. hesap seçkin değilse hepsi hile geliyor. benim 600'e yakın rekabetçi kazanılmış maç sayım vardı rankım dünyaca seçkin ona rağmen hep hile hep hile. artık yüzüne bile bakmıyorum pek arada bir

• "beyler benim asıl hesabım nova3 ama takımım yüzünden hep yeniliyoruz veben her mac 1. bitiriyorum"

Okumadım

• Ben de ne zamandır silver 1 olmaya çalışıyorum gerçekten büyük başarı silver 1 olmak bu oyunda

• o ilk 10 maçta ne hileler,ne smurfler göreceksin. Nova 3 isen 10 maç atıp MG1 olma hayali kurma bence
  • silver 1 hesap altından daha değerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.