Şimdi Ara

Hakiki Deri Mont/Ceket 179 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
7.215
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanyalar | Promosyonlu Ürünler ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/promosyon/deri-ceketler-179-tlden-baslayan-fiyatlarla-647278

mobilden alırsanız 44 ve 66 TL lik de kupon tanımlanıyor. fiyatlar iyi ama hediye kupon daha iyi :)

• 2 yıllık kullanımdan sonra
    Dirsek kısmında hafif deformasyon var.
    Dirseklerinizi masya veya sandalyeye dayamayın.
    İnce olduğu için çok hassas.
    Günlük kullanımda asla giymiyorum
    Düğündür, özel gezmelerdir falan öyle zamanlarda giyiyorum
    Yağmurda falan da giymeyin boyası atıyormuş izlenimi veriyor.
    Zaten satıcı da demiş de yağmurlu havada tavsiye edilmez diye.
    Tasarımı güzel ama gerçek deri kalitesi değil.
  • Alan varmi bu kontlardan daha once acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

Alan varmi bu kontlardan daha once acaba?

Ben aldım Vivamood Model 4 olandan. Mont güzel ancak kokusu kötü. İlk başta giyebilmek için neredeyse 1 ay dışarıda beklettim ve ıslak bezle silip kuruladıktan sonra vazelinle bir güzel sildim. Şu an gayet memnunum ancak söylediğim gibi uğraştırıyor ilk başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 5 Nisan 2016; 14:34:38 >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Valla geçen hafta ürün yorumları baya iyi pierre cardin montlara gözüm takılıyor 66 TL lik de kuponla daha bi çok gözüm takılıyor :)
  • Daha öncesinde arkadaşım almıştı. Gayet memnun. Bende şimdi aldım. Unutmadan mobilden aldığınızda hesabınıza kupon 44TL ve 66TL kupon tanımlanıyor. Sonraki alışveriş için iyi oldu :) Bu fiyata kaçmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GPCD

Daha öncesinde arkadaşım almıştı. Gayet memnun. Bende şimdi aldım. Unutmadan mobilden aldığınızda hesabınıza kupon 44TL ve 66TL kupon tanımlanıyor. Sonraki alışveriş için iyi oldu :) Bu fiyata kaçmaz.
    mobil kampanya bitmedimi ki ben yüklemiştim göremiyorum hesabımda .

edit: bu başka kampanyaymış. Direk kodlar kullanılan kupon değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icmimar2564 -- 5 Nisan 2016; 18:00:32 >
  • icmimar2564 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: supersonic34_

Çok istiyorum almak fakat üzerimde görmeden karar veremiyorum. Tam oturmazsa tekrar iade falan sıkıntı olacak. Herhangi bir mağazada deneme şansımız yok mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: break.

Çok istiyorum almak fakat üzerimde görmeden karar veremiyorum. Tam oturmazsa tekrar iade falan sıkıntı olacak. Herhangi bir mağazada deneme şansımız yok mu acaba?

Alıntıları Göster
    Çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

Çok uygun

Alıntıları Göster
    ben ikbal tegin 4 renk olanı aldım satıcı ilgili biri, boy kilo yazın ona göre beden söylüyorlar, hemen dönmezlerse bile tahmini bir beden sipariş edin ertesi gün sizi cepten arayıp teyid ediyorlar. Beden konusunda sıkıntı olsa bile değişimde sıkıntı yok yanlız değişimde size 2. gelen kargo için de ödeme yapmanız gerekiyor. kargolar yaklaşık 6-7 tl tutuyor. bilginize...
  • Şunu beğendim fakat bu da pahalı çıktı.

urun.n11.com
    İkbal Factor Kahverengi %100 Orjinal Erkek Deri Ceket E-99k - n11.com
    http://urun.n11.com/deri-mont/ikbal-factor-kahverengi-100-orjinal-erkek-deri-ceket-e-99k-P77360706

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Şunu beğendim fakat bu da pahalı çıktı.

urun.n11.com
    İkbal Factor Kahverengi %100 Orjinal Erkek Deri Ceket E-99k - n11.com
    http://urun.n11.com/deri-mont/ikbal-factor-kahverengi-100-orjinal-erkek-deri-ceket-e-99k-P77360706
    Gece haftaki indirimden 184 TL / 9 taksit aldım, bugun geldi bana.

urun.n11.com
    İkbal Tegin 2 Renk %100 Orjinal / Hakiki Deri Erkek Mont Ceket - n11.com
    http://urun.n11.com/deri-mont/ikbal-tegin-4-renk-100-orjinal-gercek-deri-erkek-mont-em-112-P84430437

Kol ölçüsünü verip ona göre yaptırttım
    Bildiğin Deri kaliteli. eve geldim eşim deri kokuyor dedi
    Benimkinin ön fermuarı kemer hizasında hafif takılma yapıyor, büyük dert değil ama bulandırıcı, satıcıya yazdım

Norml bedenim XL , ben XXL aldım satcı tavsiyesi ile,,Tam uydu bana
    adam iyi satıs yapıyor, İST da mağazalarda 400 den aşağı alamayız bunları
    bir şey olsa bile vereceğimiz kargo en fazla git gel 15 TL yapar.. devede kulak bence. kargoya takılmayın derim

Bulursam bu tarzın yeleğini de alacağım
     Hakiki Deri Mont/Ceket 179 TL

• Iadede sorun oluyomu acaba?
  • Denemeden almak bence mantıklı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Denemeden almak bence mantıklı değil
    Benim ürün az önce geldi. Tek kelime ile mükemmel. Yorumlara şüpheli yaklaşıyordum ama cuk diye oturdu. Kişiye özel dikilmiş gibi. Derisi güzel. Hafif ve spor. Çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtuna

Benim ürün az önce geldi. Tek kelime ile mükemmel. Yorumlara şüpheli yaklaşıyordum ama cuk diye oturdu. Kişiye özel dikilmiş gibi. Derisi güzel. Hafif ve spor. Çok beğendim.

Alıntıları Göster
    ikbal den bir mont sipariş ettim ve ürün geldi firmanın fabrikası uşaktaymış gayet kurumsal çalışıyorlar telefonları dışında faxla oto yapmışlar , ürün geldi gayet hoş spor duruyor hatta burun kıvıran arkadaşım ürünü gördüğünde hemen bende alayım bir tane dedi sipariş etti hemde 30 tl daha pahalı fiyattan , birde ürün üzerinde değişiklik yaptırabiliyorsunuz ben o noktada hata yaptım üst cep fermuarında bir deişiklik yapabilirdim açıkcası dahada şık olurdu yada iptal edebilirdim. alacak kişilere ikbal deriyi tavsiye ederim adam ürünü hem yolluyor hem arkasında duruyor, ayrıca ürünü zararına sattıgı kestiği faturadan belli ben 174 tl aldım adamlar 200 tl fatura etmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizofrenic34 -- 6 Nisan 2016; 11:56:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sizofrenic34

ikbal den bir mont sipariş ettim ve ürün geldi firmanın fabrikası uşaktaymış gayet kurumsal çalışıyorlar telefonları dışında faxla oto yapmışlar , ürün geldi gayet hoş spor duruyor hatta burun kıvıran arkadaşım ürünü gördüğünde hemen bende alayım bir tane dedi sipariş etti hemde 30 tl daha pahalı fiyattan , birde ürün üzerinde değişiklik yaptırabiliyorsunuz ben o noktada hata yaptım üst cep fermuarında bir deişiklik yapabilirdim açıkcası dahada şık olurdu yada iptal edebilirdim. alacak kişilere ikbal deriyi tavsiye ederim adam ürünü hem yolluyor hem arkasında duruyor, ayrıca ürünü zararına sattıgı kestiği faturadan belli ben 174 tl aldım adamlar 200 tl fatura etmişler

Alıntıları Göster
    hocam bende aldım dün geldi montum kesimi duruşu on numara ama kokusu hakikaten çekilecek gibi değil zamanla düzelirmi acaba yoksa iade etmeyi bile düşünüyorum,bu arada siz ne gibi işlemler yaptınız detaylı anlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgul -- 13 Nisan 2016; 11:09:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

hocam bende aldım dün geldi montum kesimi duruşu on numara ama kokusu hakikaten çekilecek gibi değil zamanla düzelirmi acaba yoksa iade etmeyi bile düşünüyorum,bu arada siz ne gibi işlemler yaptınız detaylı anlatırsanız sevinirim.
    bunlarda sepet kuponu geçerli olmuyor sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrok

bunlarda sepet kuponu geçerli olmuyor sanırım?

Alıntıları Göster
    vivamood ile ikbal arasında ne fark bilen var mı ?
  • Nasıl ceketler memnunmusunuz kampanyaları halen devam ediyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.