…… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macaulay -- 2 Nisan 2024; 7:8:19 > |
……
-
-
Sormaya gerek yok. Sağlam akp torpili yoksa giremezsin. İstersen yazılı sınavda 1. Ol
Türkiye bir hukuk devleti değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam savcılar çakarlı araba (tercihen passat) kullanabiliyor mu?
En basitinde. ülke hukuk devleti olmadığı için yabancı yatırımcı gelmiyor. İnsan hakları vs. Değil mevzu, bir uyuşmazlık olursa hakkımızı arayamayız diyorlar. Ekonomik çöküşün önemli nedenlerinden biri de bu. Türkiye’de güçler ayrılığı diye bir şey yok. Ve gayette de hukuk devleti değiliz. Yargıyı yürütme yönetiyor.
savcısın diyelim. Akpli üst düzey birinin aleyhine soruşturma başlatamazsın veya hakimsen akpnin menfaatlerine ters düşen bir karar veremezsin. Verirsen ya ihraç edilirsin ya da sürgüne gidersin. Cumhuriyet savcısı isminin çıkış hikayesini hatırlayıp sorgulamanı öneririm.
yalansa yalan de.
başsavcıysa kullanabiliyor ama çakarsız
Çakar yoksa
hakim-savcıların halkın genelde torpil dediği "referans" dayıları ile girdiği ve adlî tatillerle yıllık izinlerle beraber neredeyse doktorlara nazaran yata yata yaptıkları mesleklerini, hayatının her aşamasında sınava giren, hiçbir torpilin geçmediği uzman doktorlardan bile üstte görmesi hakkında ne söylemek istersiniz?
Not: ABD'de hakimler yıllık 150 bin dolar, doktorlar 300 bin dolar maaş alır.
Türkiyede hakimlerin maaşı uzman doktoru katlamaya başladı neredeyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A9B6973B -- 11 Temmuz 2023; 22:13:8 > -
Merhaba hocam ben kendimi bildim bileli Cumhuriyet Savcısı olma idealine sahip bir bireyim. Hedefim liseden beri Ankara Hukuk/Cumhuriyet savcılığı şeklindeydi. Çok şükür Ankara Hukuk oldu, hatta yarıladık bile üçüncü sınıfa geçtim. Benim sorum hakim savcılık mesleği değil de biraz mesleğe hazırlık, giriş ile ilgili. Sınava hazırlanacak öğrenciler için mutlaka yapın dediğiniz bir şey var mı? Bir de hakimlik akademisine girip adli yargı sınavında derece hedefliyorum ben. Gerçi öğrencilik hayatımda girdiğim her sınavda dereceye girmek, oynamak hedefinde olduğum için ekstra bir motivasyonum da yok açıkçası. Hakimlik akademisini önerirseniz de kaçıncı sınıfta önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden değerli görüşleriniz için.
maaş ne kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu malum ırklı burada ne arıyor?
Malum ırk ne senin çapın yetiyor mu bu konuşmalara git kumda oyna. 24 saatin 25'ini forumda geçiren asosyal 80 iqlü primat seni.
Çok teşekkür ederim hocam. Çok faydalı oldu verdiğiniz bilgiler yol haritamı hazırlamak için.
hahahshahs klasik hukuk egosu..
sen kendine çok güveniyorsun çoooook..
Hukuk egosu mu puahahahahah önce yazmayı öğren primat. Hukukçu egosu falan de daha hukukçu da değil ayrıca senin gibi trol asosyal de değilim. Özgüvenim de var çok şükür senin gibi klavye başında zaman öldüren bir yıkık da değilim. Forumdan faydalanıp, fayda verip çıktık 2021 yılında. Şimdi de faydalı konu olunca gelip çıkıyoruz yine. Sizin gibi trollerden gına geldi artık. Düşün bu forumun yakasından millet işini görsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 7 ayda yks kazanılır mı
- sözel ilk 100 netleri
- dus kitapları pdf telegram
- matematik röntgeni yorumları
- koç ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X