Şimdi Ara

Hakkari'ye gitmek ya da gitmemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz THY geçenlerde Ordu-Giresun ve Hakkari'ye sefer başlattı, baktım fiyatlar da gayet uygun (gidiş dönüş 84 lira). Daha önce doğuda en fazla Erzurum'a gittim o da üniversite kayak gezisiydi 1-2 arkadaş geçenlerde hazır fiyatlar da uygunken Hakkari'den başlayarak baya Doğu Anadolu gezisi mi yapsak dedik ama bilemedik. Aranızda bunu yapan var mı? Nelerle karşılaşabiliriz, herhangi bir tehlikesi var mı? Rota önerisi?

Ayrıca Ordu-Giresun da aynı fiyat. Orası belki daha uygun olabilir ama doğuyu daha çok merak ediyoruz. Karadeniz'e her zaman gidilir kafasındayız.

Teşekkürler şimdiden

• Abi ben haberi ilk duyduğumda sadece giresun'u aklımdan geçirmiştim, hakkari iyi cesaret olur bence.. tehlikeyi bilemem ama bölgenin muhafazakarlığı malum. o yüzden küpeniz müpeniz varsa aman ha sadece doğu anadolu demişsin ama bence gitmişken güneydoğuya da uğramadan dönmeyin.
  • Hayırlı olsun bugün THY ilk seferini yapmış Hakkari'ye Neye karar verdiniz bilmiyorum ama Doğu hakkında bir sürü önyargı dolanır. Ordaki halk yardımseverdir, ekstrem bir durum olmadıkça başınıza bir şey geleceğini düşünmüyorum. Ama ilk geziniz olacaksa iyi hazırlanmanızı tavsiye ederim. THY ile Hakkari'ye uçmak da ilginç bir deneyim olacaktır elbette
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum ve bunu bütün kalbimle söylüyorum. Ön yargı ve bilmeden konuşma olayını sevmem.

2015 yılında hala bir yeri gezerken canının derdine dusmenin kepazeligi tarif edilemez.

Yeşillikmi ariyorsun ? Denizmi ariyorsun ? Yaylamı ? Karadenize git, egeye git, akdenize git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Mayıs 2015; 13:12:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevdak

Hayırlı olsun bugün THY ilk seferini yapmış Hakkari'ye Neye karar verdiniz bilmiyorum ama Doğu hakkında bir sürü önyargı dolanır. Ordaki halk yardımseverdir, ekstrem bir durum olmadıkça başınıza bir şey geleceğini düşünmüyorum. Ama ilk geziniz olacaksa iyi hazırlanmanızı tavsiye ederim. THY ile Hakkari'ye uçmak da ilginç bir deneyim olacaktır elbette

ben geçen yıl mardin urfa gaziantep gezisi yaptık herkes kendi halinde
    yardımcı olmaya calışıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.