demin ... kralında (.... kralı=bugünkünün ne kralı olduğunu bilmediğimden) naturel dedi türkçeyi bu kadar iyi kullanan ve milleti düzelten bi adam neden böyle bi kelime kullanır ki.
quote:Orijinalden alıntı: saldıray5520 Natural'ın Türkçesi Natürel değil mi? Evet, biraz garip olmuş. Hayır naturalın Türkçesi doğal
quote:Orijinalden alıntı: benisecbeni quote:Orijinalden alıntı: saldıray5520 Natural'ın Türkçesi Natürel değil mi? Evet, biraz garip olmuş. Hayır naturalın Türkçesi doğal +1 ama fazla yüklenmeyin adama biraz fazla kasıyor kendini arad böyle pürüzler çıkar
quote:Orijinalden alıntı: WalkmaN quote:Orijinalden alıntı: benisecbeni quote:Orijinalden alıntı: saldıray5520 Natural'ın Türkçesi Natürel değil mi? Evet, biraz garip olmuş. Hayır naturalın Türkçesi doğal +1 ama fazla yüklenmeyin adama biraz fazla kasıyor kendini arad böyle pürüzler çıkar Ya tabiki de doğal. Yani şimdi illa yabancı kökenli kullanılacaksa doğru olmalı diye dedim ben. Bu konuya böyle mesaj atılır ama.
Hakkı Devrim'in televizyondaki fonksiyonunu anlamış değilim artık. Bir o programdan bir bu programa atlıyor. Her konuda da bilgisi var mubarek. Vodafone reklamında da ciddi bir Türkçe hatası yapmıştı da, unuttum şimdi. Bir ara Matrax'ta dalga konusu olmuştu çok.
quote:Orijinalden alıntı: Shift41 Adama dikkat ettim de futbola futböl gibi birşey diyor tam o harfi çözemedim. Öyle alışmış heralde "futboül" diyordu
Hakkı devrim de gitti bu dünyadan, huysuz ama tatlı bir adamdı.... http://www.hurriyet.com.tr/hakki-devrim-son-yolculuguna-ugurlandi-40118355